bayerische píše:Punčochu jsi dal prosycenou dovnitř, nasadil druhou trubku 90° a zafixoval ? Nemáš náhodou foto? Díky za radu
Jo, ale nejřív jsem to zalepil vteřiňákem a zafixoval tak pozici. Fotky nemám, nic na tom není, zkus a uvidíš.
bayerische píše:Punčochu jsi dal prosycenou dovnitř, nasadil druhou trubku 90° a zafixoval ? Nemáš náhodou foto? Díky za radu
Duffs píše:Zdravím,
Dosť ludí mi píše ako sa dá dať do martinéza alexmos kod. Tu je stručný postup.Tréba rozbaliť tie súbory do priečinka a otvoriť xloader. Tam nastaviť správny port a potom rýchlosť tuším treba dať 115200. Potom stačí nájsť ten hex súbor s priečinku ja mam ten 1_3b a zvolit dosku. Dosku treba dať Duemilanove/Nano(ATmega328). A potom už len upload.
Potom stačí otvoriť GUI to je tiež tam application.windows32. Ak nepôjde otvoriť Skúste spustiť ako správca. Tak isto tam zvolite správny port. A teraz som si nie istý ako sa to zo začiatku správa ale v Gui píše postup.
Tuším ,že najskôr treba skalibrovat acc a potom pridať Power aspoň na 50. čísla sa tam nedajú písať iba treba ťahať takú malú šípku pri okienkach. Potom treba zvoliť počet pólov a pomalí sa začať hrať s PID. Po každej zmene alebo nastavení treba dať WRITE.

Dejfak píše:Mě se líbí tento.
http://www.foxtechfpv.com/mastorg-brush ... -1017.html
Ale všichni to tu kutí doma a o tomto gimbalu tu nikdo nic nenapsal.
Nemáte informaci jestli to funguje?