tox232 píše:Zdravím když sem si předělaval vysílačku z modu 2 na 1 tak jsem si všiml nezapojeného konektoru a světelné diody která se rozvítí po zapnutí vysílačky chtěl bych zkusit místo červené diody dát bílou nebo černé světlo na osvícení displeje.Samozřejmně bych tu diodu přiblížil k displeji.Nemužu tím něco zk...it
Nevím proč se nechce obrázek zobrazit
Když máš najetou tu stránku s obrázkem ta která se ti nezobrazuje tak z ní zkopíruj pole Forum z levého sloupečku.
alebo to nahod cez imageshack.us ulozisko.sk atd. je ich kopec
co sa tyka lietania, tak drzim palce
u nas je zima, ale od vianoc ani nefukne, tak super na lietanie
pocasie praje, ale moje zdravie a zdravie helikoptery nie...obe su pokazene a obe poruchy nikto nezavinil...jendoducho sa objavili, prejavuju a musia sa vyriesit
Přejem ,aby jste se brzy uzdravili a hned vyletěli . Lítám v teple na phoenixovi v pokoji je to super. A pokud jde o blade 400 tak jsem neoživil ani baterky ze setu.
Naposledy upravil(a) mirek77 dne sob 03.01.2009 13:05, celkem upraveno 1 x.
lipolka je v poho řešil jsem baterky do vysílače,ale už jsme to vyřešili byli v setu 4AAbaterky a vydrželi lítat tak 4 hod celkem na simu a jsou v hajzlu.Koupil jsem jiný ,ale problém byl v přepínači.
jojo to ja taky ale to musím tahat furt ven a když litaš na simulátoru tak to zapojíš a musi se taky dobit a nemusiš vubec tahat ven a když baterky vyndáš data se nestrati se, myslím propojeni z heli nebo nastaveni křivek do základu od výrobce
Samozrejme, ze vse zustane ulozeno. Nesmis ale vyndavat baterie za provozu, pak se ti posledni zmeny neuzlozi. Parkrat do roka podle me neni problem ty baterie vyndat a nabit zvlast. Nabijeni ve vysilacce moc neverim, nabijim si radsi po svem.
používám Sanyo Eneloop 2000mAh spájené dohromady a nabíjím je přímo přes nabíjecí konektor v DX6i, nic nevyndavám. Pasuje mi tam konektor z Futaby, jen má přehozený + a - konektor, - je na kolíku
jojo to sem chtěl vědět jaku nabíječku poživaš a kolik tam davaš voltu mam tady nějakou ale bojím se použit abys něco nevyved je na 6v a 300mA
asy stači jen přehodit + za - co
malým proudem 200mAh na koncové napětí ~5.6V. Eneloopy je lepší nabíjet spíše menším proudem ~0,1C. Otestováno ještě z dob jejich použití na GPS. Jinak s Eneloop-ama plná spokojenost.
Ahoj, na Spektrum DX6i by mel stacit normalni audio kablik (stoji cca 70 Kc) a SW SmartPropoPlus. Soft staci nainstalovat a kablik dat rovnou do Tx a druhou stranu do compu do vstupnu MIC nebo Line-In. Zkousel jsem zatim jen s FMS, ale melo by fungovat i s jinymi simulatory. Standardne vypnout na Tx mixy a mozna nastavit reversy serv. Kazdopadne, to SmartPropoPlus je zadarmo, takze by nemel byt problem to vyzkouset.