dovolil bych si přidat také názor. Úplně jsem spokojen nebyl. Dopředu jsem věděl jak bude výstava malá.
Nejsem organizovaný modelář, k modelařině se snažím vrátit po letech. Letám si na chatě na poli a nikoho neznám. Nejsem dostatečně družný a jsem malinko ostýchavý.
To znamená výstava jako místo k setkání pro mě neplnila účel.
Z pohledu případného kupujícícho jsem zahlédl pár stánků a hodně bazaru a vetešnictví.
Úplně nechápu co je na MH špatného. Že tam také prodávají hračky?
Já třeba nechápu jak může někdo lepit kity. Vždyť se to nehejbe
Nerozumím tomu když někdo napíše, že lidé co se dívají po "hračkách" nejsou klienti a to ani potencionální budoucí!
Nelíbí se někomu statické úkázky? Letová plocha s ukázkami?
Myslím, že za tím je nějaké pozadí. Cenová politika prodeje plochy a následný bojkot MH ze strany vystavovatelů a nakonec i modelářů. Stačí jenom rozjet vlákno na fóru.
Po MH všichni píšou jak to stálo za ho... (nemá tam cenu jezdit) a teď a tady se píše jak byla výstava pod vedením pana Janka SUPER. Sorry, ale rozsahem určitě ne.
A co tady bylo jinak? Vystavovatelé mohou být stejní (pokud to nebojkotují), příchozí modeláři také, popovídat se dá na obou výstavách (stejné Letňany), ale jsou tam také prodejci hraček a dovozci z ASIE. Asi na HM je moc místa a tak nějak jste se tam míjely. Ale asi má MH narušenou karmu.
Chystám se koupit nějakou vysílačku a rád bych je porovnal "vedle" sebe. A to bych očekával na výstavě. Zatím to ale spíše splní návštěva nějaké vetší prodejny.
Nechci aby to vyznělo negativně. Ze strany pana Janka je to dobrý počin a fandím mu.
Určitě rád přijdu zase a vstupným přispěju k úspěchu ročníku následného.
Ale doufám, že se podaří nalákat více výrobců, prodejců a ti to vezmou seriózněji a svoje zboží reprezentativně vystaví. A nakonec to skončí rozsahem jako MH aby to dávalo ekonomicky smysl.
Ondřej