Letiště Milovice - Mladá - změna režimu
Zdar,
tak jsem se byl pred chvili mrknout v Milovicich.
Situace porad stejna - u vjezdu zadna cedule, nikde zadne informace, zavora vysazena z pantu a na zapadnim konci letiste tabor jako krava. Na "modelarske stojance" na vychodnim konci asi pet aut. Zjevne se na nejake povoleni ke vjezdu moc nehraje..
tak jsem se byl pred chvili mrknout v Milovicich.
Situace porad stejna - u vjezdu zadna cedule, nikde zadne informace, zavora vysazena z pantu a na zapadnim konci letiste tabor jako krava. Na "modelarske stojance" na vychodnim konci asi pet aut. Zjevne se na nejake povoleni ke vjezdu moc nehraje..
O víkendu jsem tam taky byl a jak píšeš, v sobotu závora dokořán, ale v neděli odpoledne už jsem musel shánět, kdo mě pustí ven
Máte už na toho Králíka telefon? Na mail mi ještě neodpověděl, tak abych moh taky trochu otravovat.
Co se týká těch padáčkářů, tak si mi Poláček stěžoval, že si tam zabrali nějaký plac, kde maj stany a chovaj se jako by bylo celý letiště jen jejich. Motaj se jim přímo po hlavní dráze i při startech a přistávání UL. Prej jsou hrozně arogantní a nikdo s nima nehne. Mám obavy, že z toho kouká nějaký malér.
Telefon na p. Králíka
Dnes jsem telefonicky mluvil s p. Králíkem Telefon: +420 257 280 213
Mobil: +420 602 303 387 a poslal ma email kralik@strmlada.cz žádost, slíbil, že ji brzy vyřídí.
Zastihl jsem ho na pevné lince 257 280 213
Mobil: +420 602 303 387 a poslal ma email kralik@strmlada.cz žádost, slíbil, že ji brzy vyřídí.
Zastihl jsem ho na pevné lince 257 280 213