kovaco píše:A není už u T14SG V 1.3 ?
Ten je na světě od 19.12.2012 ale to patří do jiného vlákna
kovaco píše:A není už u T14SG V 1.3 ?
OPR píše:Nevím spíš si typnu, ale řekl bych, že máš špatně zkalibrovaný regulátor, nebo jsi něco "vyráběl" v ATV (end point) na kanálu plynu. A regl to špatně čte. Tuším spravně, že létáš na křivku bez governoru?
ZeXx86 píše:Jak je to s kvalitou potenciometru u futaby? Mam DX7s teprv par mesicu a uz to vypada, ze pujde brzo na reklamaci a vymenu potaku pro smerovku. To stejne jsem musel udelat s DX6i po roce a po par mesicich na dalsi ose. Cetl jsem, ze u futaby to nekteri delaji dokonce kazdych 6 mesicu...
.... je to skutočne vtákovina. Od prevratu používam len Futabu a menenie potenciometrov je neznámy pojem. FC-16 som mal viac ako 10 rokov, Attack 4, Attack 2 DR sú doma už 15 alebo 16 rokov, T8FG od novembra 2009 - fungujú bez problémov...ZeXx86 píše:Jak je to s kvalitou potenciometru u futaby? Mam DX7s teprv par mesicu a uz to vypada, ze pujde brzo na reklamaci a vymenu potaku pro smerovku. To stejne jsem musel udelat s DX6i po roce a po par mesicich na dalsi ose. Cetl jsem, ze u futaby to nekteri delaji dokonce kazdych 6 mesicu...
kovaco píše::mrgreen:O drátech jsem taky neslyšel.
![]()