silcom píše:Tak som trocha snoril po webe v snahe zistiť, ktorý obchod ma na sklade bísta v najnovšej verzii. Máte niekto info o tom, že to niekde majú skladom? Predáva to niekto aj v ČR?
silcom píše:Tak som trocha snoril po webe v snahe zistiť, ktorý obchod ma na sklade bísta v najnovšej verzii. Máte niekto info o tom, že to niekde majú skladom? Predáva to niekto aj v ČR?
Mad_Box píše:Pokud chceš jen na ocásek tak začni s nastaveníma přímo přes diody. Je jen třeba zkontrolovat zda revomix chodí na správnou stranu a postupně ho zvyšuj. Až když zjistíš že bys potřeboval někam na hodnoty mezi předvolbami pak doporučuji sáhnout do microsettings Na ocásek ti umožní jemné nastavení hodnot a rozdílné hodnoty pro zásahy z kolektivu a cykliky.
Díky moc, výsledek dám vědět.
Tak jsem to konečně zkusil. Co to bude dělat při ještě divočejším hrabání do kniplů zatím nevím (v tělocvičně se mi to moc testovat nechce), ale jednoznačně se to zakmitávání ocasu při prudším přidání kolektivu (T rex 250) výrazně snížilo. Zatím nastaveno na diody a nižší stupeň. Takže podle mě má smysl se tímhle směrem bavit. Uvidím až venku co dál.
Koupit konektory a namačkat podle původního.Jinak nevím co bych k tomu řekl. Jen jak jsou konektory po jednom kablíku, tak dávám do konektoru ještě jeden bez kabelu, aby lépe držel v přímači. Nic na tom není.
Staci pouzit dodane originalni kabely a trosku prehazet draty. Co ma kam vest je napsano primo v manualu. Nic sloziteho. Zytecne cokoliv vymyslet nebo kupovat.
Z toho co jsem vycetl, dynamika by na to mit vliv nemela. Nicmene si tim nejsem jisty, tak me prosim opravte jesli nemam pravdu, protoze by me to taky zajimalo.