Homer.Simpson píše:Ten trojpolohovy prepinac, s ktorym budes prepinat rezimy, nastav aj ako ovladac napr AUX1.Potom uz iba staci urobit P.Mix AUX1->VOP a AUX1->AIL Presne hodnoty si ale budes musiet zistit sam
A co kdyz si za letu ten prepinac omylem sepne. Ja bych do toho nesel, to bych to delal radeji postaru. A jesti se bojis ze se ti to roztoci tak mas funkci blokaci plynu. Mam to tak na Hexe a v pohode.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Dejfak píše:A co kdyz si za letu ten prepinac omylem sepne. Ja bych do toho nesel, to bych to delal radeji postaru. A jesti se bojis ze se ti to roztoci tak mas funkci blokaci plynu. Mam to tak na Hexe a v pohode.
A co je nekompletny?Na co by sahal za letu na prepinace? Asi mu to postaru nevyhovuje, tak si to chcel zjednodusit.Ak som to spravne pochopil, tak pri kazdom zapnuti sa automaticky zablokuje, takze bez odblokovania ani neroztoci vrtule... Ja nikomu nic nevnucujem, on dal otazku ja som odpovedal...
no je to neco jako tlacitko na zamknuti plynu...taky se mi jeste nikdy nestalo, ze bych si za letu do nej drbnul. presne jak pise honmer, slo jen o zjednoduse...treba zjistim, ze je to fce naprd, tak to zase zrusim. prislo mi proste lepsi drbnout do vypinace, nez amykat odemykat dvouma packama. nehlede o drbnuti za letu...to nehrozi, nebot copter jde zajistit / odjistit s vypnutym plynem, coz za letu u coptera nehrozi....teda jeste nejsem tak daleko, abych delale nejake premty, kde se mozna plyn stahuje....ja bych v mixech na plyn vubec nechytal, to znamena, ze by to predpokladalo stahnuty plyn a on by dal jen maximum vychylek u vyskovky a kridelka. takze na vic plynu by to vubec nereagovalo.
To by mě zajímalo jak se tam ta baterie od Pelikána zapojuje. Protože nabíjet by se měla mimo vysílač. A pokaždé ji odpojovat, tak ten malinkej konektor bude nespolehlivý... Nevíte jak to u té jejich baterie funguje? Také mám LiPol v Auroře z HC ale mám tam mezi origo konektorem a baterií goldy. Abych to nevypojoval z vysílače.
Dejfak píše:To by mě zajímalo jak se tam ta baterie od Pelikána zapojuje. Protože nabíjet by se měla mimo vysílač. A pokaždé ji odpojovat, tak ten malinkej konektor bude nespolehlivý... Nevíte jak to u té jejich baterie funguje? Také mám LiPol v Auroře z HC ale mám tam mezi origo konektorem a baterií goldy. Abych to nevypojoval z vysílače.
Dejfak píše:To by mě zajímalo jak se tam ta baterie od Pelikána zapojuje. Protože nabíjet by se měla mimo vysílač. A pokaždé ji odpojovat, tak ten malinkej konektor bude nespolehlivý... Nevíte jak to u té jejich baterie funguje? Také mám LiPol v Auroře z HC ale mám tam mezi origo konektorem a baterií goldy. Abych to nevypojoval z vysílače.
Lipolku by som doporučoval nabíjať mimo vysielač.
?????? Vzdyt jsem to psal ......