HK 500 GT
Flubber napsal ze srouby na HK ( do ramu ) jsou OK. Dovolim si nesouhlasit
mozna cinani prihodili do krabice jinou sarzi ale muj zazitek je nasledujici. Srouby jsem vysrouboval znova zalepil a zasrouboval ( musim priznat ze jsem je teda podradne utahnul ). No a lezim si takhle v noci a najednou LUP ( hodne znatelne lup ) a po podlaze cink,cink,cink. Druhej den rano jsem zjistil ze takhle ulitly 2 hlavy sroubu. Nejsem zadnej strojar ale imho cinani udelali chybu ze hlava sroubu konci hned u konce zavitu a navic "otvor" pro imbus vydvrtali az na stejnou uroven takze ta hlava fakt drzi na vlasku. Vrele doporucuji ostatnim zkusit utrhnout a nasledne vymenit za opravdove sroubky 
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>
A co třeba Sawöx SH-1357 ?emf píše:vrta mi hlavou ze pro doporucovane a oblibene servo MG930 nedodavaji nahradni prevody (teda pokud sem je neprehlidl)
....jasne urcite nekdo rekne na co prevody za tu cenu objednam cely servo novy- jenze to je ten problem porad nejsou a nemyslim ze se to nejak zlepsi a cekat nez naskladni servo a nelitat...tak proto se chci zeptat co pripadne na cykliku pro tridu 500 ?
premyslel sem nad Hitec HS-5245 ...nebo treba neco jinyho?? diky za rady
Logo 500 VBar, nano CPX
XB8R píše:A co třeba Sawöx SH-1357 ?emf píše:vrta mi hlavou ze pro doporucovane a oblibene servo MG930 nedodavaji nahradni prevody (teda pokud sem je neprehlidl)
....jasne urcite nekdo rekne na co prevody za tu cenu objednam cely servo novy- jenze to je ten problem porad nejsou a nemyslim ze se to nejak zlepsi a cekat nez naskladni servo a nelitat...tak proto se chci zeptat co pripadne na cykliku pro tridu 500 ?
... SH-1357 je spis na vrtulku a na tu cykliku SH-1350 to je možná lepší volba než Hitec...
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
Jasně, já jsem to napsal špatně - myslel jsem Sawöx 1350, ale napsal jsem 1357. Sawöx SH-1350 mám ve Sniperovi V2 a zatím fungují k naprosté spokojenosti.emf píše:XB8R píše:A co třeba Sawöx SH-1357 ?emf píše:vrta mi hlavou ze pro doporucovane a oblibene servo MG930 nedodavaji nahradni prevody (teda pokud sem je neprehlidl)
... SH-1357 je spis na vrtulku a na tu cykliku SH-1350 to je možná lepší volba než Hitec...
Logo 500 VBar, nano CPX
XB8R píše:A proč by SH-1357 mělo být spíš na vrtulku? Já mám tyto serva na cykliku u Snipera II a fungují naprosto bez problémů.emf píše:XB8R píše:A co třeba Sawöx SH-1357 ?emf píše:vrta mi hlavou ze pro doporucovane a oblibene servo MG930 nedodavaji nahradni prevody (teda pokud sem je neprehlidl)
jen ze sou dost rychly 0,7s tak jen proto..
a samozrejme verim ze na cykliku makaji super
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
emf píše:XB8R píše:A proč by SH-1357 mělo být spíš na vrtulku? Já mám tyto serva na cykliku u Snipera II a fungují naprosto bez problémů.emf píše:XB8R píše:A co třeba Sawöx SH-1357 ?emf píše:vrta mi hlavou ze pro doporucovane a oblibene servo MG930 nedodavaji nahradni prevody (teda pokud sem je neprehlidl)
jen ze sou dost rychly 0,7s tak jen proto..
a samozrejme verim ze na cykliku makaji super
Asi by to melo byt 0.07 sec ne ?
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>
Ulitlej sroub
Tady je ta ulitla hlava od sroubu
http://styx.physter.com/gallery2/main.php?g2_itemId=38769&g2_imageViewsIndex=2
XB8R píše:No - chtěl bych vidět, jak máš nabito za 10 minutNové Hyperiony G3 nabiješ za stejnou dobu jako LiFe, ale 10 minut to rozhodně není (záleží samozřejmě na tom, do jaké míry je baterie vybitá).
Nabiješ je bez problému za 10 minut.
1. je nikdy nevyčerpáš nadoraz (ani bys neměl)
2. nabíjení ukončíš při nabití na 90 - 95%. V tom případě ti je nabíječka bude nabíjet až do konce proudem 10A.
Samozřejmostí je, že pack není příliš rozbalancovaný, jinak se ti doba nabíjená dost protáhne.
Jinak nabíjení na 90 - 95% kapacity dost šetří životnost A123 (údajně dle testů, sám nemám ověřeno)
A když budeš nabíjet na 75%, tak to bude nabitý ještě dřívekubajs píše:XB8R píše:No - chtěl bych vidět, jak máš nabito za 10 minutNové Hyperiony G3 nabiješ za stejnou dobu jako LiFe, ale 10 minut to rozhodně není (záleží samozřejmě na tom, do jaké míry je baterie vybitá).
2. nabíjení ukončíš při nabití na 90 - 95%. V tom případě ti je nabíječka bude nabíjet až do konce proudem 10A.
Samozřejmostí je, že pack není příliš rozbalancovaný, jinak se ti doba nabíjená dost protáhne.
Jinak nabíjení na 90 - 95% kapacity dost šetří životnost A123 (údajně dle testů, sám nemám ověřeno)
Logo 500 VBar, nano CPX
emf píše:...tak proto se chci zeptat co pripadne na cykliku pro tridu 500 ?Premyslel sem nad Hitec HS-5245 ...nebo treba neco jinyho??
Nu já tam mám HS-5245MG od Hitecu a řekl bych, že od uvedené značky je to to nej co tam můžeš dát. Ne nadarmo se říká, že jsou to nezničitelné serva.
I když mezi námi, se mi povedlo jedno zničit, respektive jeho převodovku, ale krom toho jsem zničil desku cykliky a unašeč rotorových listů - nu byla to řádná pecka
Dle "mého" prodejce, jsem zatím jediný o kom ví, že HS5245MG zničil.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
- Kenny McCormick
bigsam72
Zrus ten odkaz - vymaz ho, sak tam ma kazdy pristup k tvojim /prepokladam/ sukromnym foto.
Inak je to asi blbost tam davat Hitec, ci Savox serva. Scorpion motor. Potom to dopadne tak, ako tvrdi Mikelo, 2lizard a ini...
Cena vyjde vacsia, ako kupit Rexa500ESP. /425,- USD bez gyra a serva v akcii, alebo 620,- komplet aj s baterkou/ Kedze este nieco musis vymenit, dokupit...
V tomto maju pravdu, bud HK500 s lacnou vybavou, alebo rovno ESP.
EDIT: HC predsa nieje jediny predajca, kde kupite lacne serva...
Zrus ten odkaz - vymaz ho, sak tam ma kazdy pristup k tvojim /prepokladam/ sukromnym foto.
Inak je to asi blbost tam davat Hitec, ci Savox serva. Scorpion motor. Potom to dopadne tak, ako tvrdi Mikelo, 2lizard a ini...
Cena vyjde vacsia, ako kupit Rexa500ESP. /425,- USD bez gyra a serva v akcii, alebo 620,- komplet aj s baterkou/ Kedze este nieco musis vymenit, dokupit...
Naposledy upravil(a) Kenny McCormick dne ned 08.11.2009 22:30, celkem upraveno 1 x.
Kenny McCormick píše:bigsam72
Na tech fotkach neni nic co by nemohl videt nekdo cizi .... a ty co povazuju za opravdu soukromy ( 1 album ) jsou password protected
Kenny McCormick píše:bigsam72
A co kdyz nekdo chce na HK500 jenom natrenovat stavbu, chvili to litat pak koupit TREX500 a prehazet tam tu elektroniku z HKcka ? Do hlav lidem nevidis.
XB8R píše:A když budeš nabíjet na 75%, tak to bude nabitý ještě dřívekubajs píše:XB8R píše:No - chtěl bych vidět, jak máš nabito za 10 minutNové Hyperiony G3 nabiješ za stejnou dobu jako LiFe, ale 10 minut to rozhodně není (záleží samozřejmě na tom, do jaké míry je baterie vybitá).
Jinak nabíjení na 90 - 95% kapacity dost šetří životnost A123 (údajně dle testů, sám nemám ověřeno)![]()
To už si ze mě děláš srandu, ale já to myslel vážně. Není moc důvod, proč nabíjet nad 95% kapacity. Leda, že bys nemohl či nechtěl jít hned do vzduchu
Pokud budeš nabíjet nad těch 95% kapacity, proud už ti půjde hodně dolů (oproti těm 10A extrémně hodně) a budeš čekat zbytečně moc dlouho na to, že se ti do aku nabije už jen pár desítek mAh.
To je pak opravdu lepší lítat o 10 vteřin méně a nabíjet 10 minut než si let o kapku prodloužit na úkor dvojnásobného nabíjecího času.
Ale ano, pokud jsi mluvil o nabití téměř vybitého akumulátoru na 100% jeho kapacity, do uvedených 10 minut se nikdy nevejdeš, to je samozřejmé.