Pokec o létání krizovkách pádech (aneb váš největší prů...)

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hobbit

#166 Příspěvek od Hobbit »

Wendelin: Ja zase z Wingdragona delal lodicku :D
vidim hezky pole, tak si rikam, ze bcyh to teda moh zkusit. Dragon letel a letel, ovsem sikmoocka udelali studenak v radiu a to se odporoucelo do vecnych lovist. Dragon zapadnul za pole do louze o rozmerech 30x30 metru plny hnusny a hluboky vody a ustlal si tam na spadnuty vetvi. Nastesti jsem chvili pred tim videl rybare, kterej o kus dal cucel na nahozeny pruty, tak mi ho za podpory sklenenyho kolku vytahnul.

To byl asi treti dragonuv (i muj) let - nastesti ho stacilo rozebrat, vysusit serva a lita dodneska - ostatne rozbit ho je snad nemozny, zvlast kdyz ma nabezky a pruchodky na vejskovce oblepeny patexpaskou :-)
Čop
Kontaktovat uživatele:

Re: havárie

#167 Příspěvek od Čop »

Wendelin píše::( Tak jsem to zase vysklil.Hodím Bendyho proti větru ...

Gratuluju. Jsi hned po mě druhej člověk na světě, kterýmu spadl Bendy :D :D :D
Spíš lítač než stavěč...
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja jsem nahodou o spadlem Bendym uz take slysel... :lol: :lol:
Čop
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od Čop »

Tak to musel bejt ten můj, protože tohle letadlo z hlediska fyzikálních zákonů prostě spadnout nemůže. Ja řekl jeden z hrdinů modelářského nebe Zdeněk Malina - To poletí i kdyby to neletělo! :D :D :D
Spíš lítač než stavěč...
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Cop: Nene, prave ze to byl jeste jiny Bendy. Autorem je zde na foru pritomny uzivatel, ktereho z etickych duvodu nebudu jmenovat... :D

Ja si naopak myslim, ze se vsim se da poradne riznout o zem, jen to chce urcity "cit pro vec"... :lol: :lol:
Wendelin
Kontaktovat uživatele:

Bendy

#171 Příspěvek od Wendelin »

Ano ano,je to tak jsem tak neskutečně levej,že se mi podařilo prásknout i s Bendym.Ale jak tady čtu,tak to je vlastně taky umění :D
Choze
Kontaktovat uživatele:

průlet

#172 Příspěvek od Choze »

Jak už tu někdo psal že letěl za autem tak bych asi nechtěl být řidičem a vyděl letadlo ve zpětném zrcátku ale já dělám něco podobného.
Když jede auto tak dělám průlet vedle něj letím vedle něj a snažím se udržes stejnou rychlost docela mě to baví a myslim si že pro řidiče je to taky docela zajímavé když vedlě vás letí stejnou rychlostí model s rozpětím okolo 1metru :lol:
blesk
Kontaktovat uživatele:

Re: průlet

#173 Příspěvek od blesk »

pepahlusek píše:Jak už tu někdo psal že letěl za autem tak bych asi nechtěl být řidičem a vyděl letadlo ve zpětném zrcátku ale já dělám něco podobného.
Když jede auto tak dělám průlet vedle něj letím vedle něj a snažím se udržes stejnou rychlost docela mě to baví a myslim si že pro řidiče je to taky docela zajímavé když vedlě vás letí stejnou rychlostí model s rozpětím okolo 1metru :lol:

to nám jezdí kolem letiště lokálka(vlak) malý motorák,a tak když tam zrovna nestojí auta tak dělám závody s tímto vlakem s 3m větroněm,vytažený vztlaky ¨na plno(cca 60° ) a křidélka na 20° a jemně s motorem a pak toletí aj pomalej jak vlak... ale s nezataženýma na třetinku plynu a letí to akorát...
Choze
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od Choze »

blesk píše:
pepahlusek píše:Jak už tu někdo psal že letěl za autem tak bych asi nechtěl být řidičem a vyděl letadlo ve zpětném zrcátku ale já dělám něco podobného.

to nám jezdí kolem letiště lokálka(vlak) malý motorák,a tak když tam zrovna nestojí auta tak dělám závody s tímto vlakem s 3m větroněm,vytažený vztlaky ¨na plno(cca 60° ) a křidélka na 20° a jemně s motorem a pak toletí aj pomalej jak vlak... ale s nezataženýma na třetinku plynu a letí to akorát...

Ty jsi ze vsetína myslim že od tebe jsem si kdysi chtěl kupovat takového dolnoplošníka a pak jsi mi napsal že jsi rozbyl nějaké letadlo a nemáš náhradní tak že se prodej ruší. Jsi to ty?
blesk
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od blesk »

jó to bych mněl být já,takový bílý ne?
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od Hoki »

blesk píše:

Přidám se. Jak lítám na letišti, tak tam i o výkendu je provoz. Pokud sedá nějakej Boenig či Tůčko a jsou někde nad dálnou, tak řídící na věži ni houkne sirénou a já musím sednout. Ale pokud prolítaj Cessny a podob., ultralajtya vrtulníky, tak se jen stáhnu bokem od dráhy a při jejich průletu letím podél. On 4kg akrobat se s nimi i dá měřit co do rychlosti.
http://www.hokana.wz.cz/?text=86
Choze
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od Choze »

blesk píše:jó to bych mněl být já,takový bílý ne?

Ano
diver
Kontaktovat uživatele:

samodestrukce

#178 Příspěvek od diver »

Mně se povedlo následující - nacvičoval jsem vis s houboletem 2Cool vystrojeným 3čl, řídil jsem Graupnerem. V mezičase (nabíjení) jsem se chtěl vyřádit s modelem na bejkárny - Toro 900, v něm jsem nechal přijímač osazený na záložní rádio - Optica 6 a tím jsem taky taky Toro řídil; po startu neskutečný rušení a výsledek čenichovka a destrukce Tora. Začal jsem hledat viníka - rušiče a našel nevypnutýho Graupnera. Teda toho svýho. Zapomněl jsem ho vypnout a sundal tím sám sebe. To je skoro na diplom :lol: . IQ olimpiádu bych asi nevyhrál!!! :?
Choze
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od Choze »

tak to seš dobrý u mě taky není nic takového vyloučené. ale jednou jsem vzal fungl nové lipolky s gold konektory a zkusil je spojit k sobě aniž bych si uvědomil co to udělá, normálně se k sobě ty konektory málem přiškvařily ale baterkám se nic nestalo (aspon myslim) ale byli u sebe asi ani ne vteřinu. Ještě že tak :) :) :)
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od Hoki »

pepahlusek píše:tak to seš dobrý u mě taky není nic takového vyloučené. ale jednou jsem vzal fungl nové lipolky s gold konektory a zkusil je spojit k sobě aniž bych si uvědomil co to udělá, normálně se k sobě ty konektory málem přiškvařily ale baterkám se nic nestalo (aspon myslim) ale byli u sebe asi ani ne vteřinu. Ještě že tak :) :) :)

Tak takových je nás asi víc :P :P :P
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“