Upozorním na to že pilka dokáže při tlačení na pilu
Minicirkulárka MEGA MOTOR
Re: Minicirkulárka MEGA MOTOR
Každý zdroj přes 100W který nemá přes 1kg je spínaný. Spínaný, to je dané principem funkce. Na výstupu je stejnosměrné napětí často lépe vyhlazené než ze zdroje s trafem.
aktivovat nadproudovou pojistku i ve 120W zdroji, chce to zdroj opravdu bytelný (> 20A) nebo tvrdší aku nebo tolik netlačit.
jyrry.webnode.cz
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja mám doma 24V/20A 500W... Tak som si aj myslel že by to dal ale reguláciu ako? Či priamo na motor napojiť? Klasický Speed či nebodaj na striedavý regulátor?
Ďakujem
Ferino
Ďakujem
Ferino
Stejnosměrný motor (Speed) i napřímo, "střídavý" jedině s regulátorem a servotesterem.
jyrry.webnode.cz
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
Vždy som si myslel že regulátor neschrúme napätie zo zdroja.. Môžem tým ten regler odpáliť? Nechcem to skúsiť a prísť o neho...tak ono najrozumnejšie asi bude ten striedavý motor...
Provozuju to tak běžně, na více regulátorech i různých zdrojích. Nepozoroval jsem nějaké nepatřičnosti.
I řada majitelů pilky ji napájí ze spínaného zdroje.
I řada majitelů pilky ji napájí ze spínaného zdroje.
jyrry.webnode.cz
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
Mno to si mne potešil... Kamarád mne strašil že to nepôjde bo to ten regulátor nepoberie...
Vyskúšam a uvidím, dúfam že to pôjde. Tým sa vyrieši môj problém akú pílku kúpiť
dakujem Ti 
Vyskúšam a uvidím, dúfam že to pôjde. Tým sa vyrieši môj problém akú pílku kúpiť
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Jyrry,
Tak to naozaj funguje. Síce mi nejde moc regulácia napätia... neviem síce prečo ale funguje to... Takže som musel dať akorát silný regel na min 6 Lipol keďže mi tam tlačí 24V...
Ďakujem
Ferino
Tak to naozaj funguje. Síce mi nejde moc regulácia napätia... neviem síce prečo ale funguje to... Takže som musel dať akorát silný regel na min 6 Lipol keďže mi tam tlačí 24V...
Ďakujem
Ferino
flyhawk píše:... keďže mi tam tlačí 24V...
To je dost na ten motor... to musí mít děsné otáčky ...
jyrry.webnode.cz
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
Jop je to dosť... ja tam mám predradený regulátor čo som kúpil. Neviem však či som tam niečo blbo zapojil alebo nie ale prosto nereguluje a pustí plných 24V... Musím si to celé znova skontrolovať kde je chyba... Keď som to mal vonka s pripojenými žiarovkami reguloval v pohode... Možno som niečo len prehodil...
Zdravim vlastniky okruzni pilky od Magamotor. Kupoval uz nekdo nekde novy pilovy kotouc? Kde se da sehnat nejaky podobny nebo lepsi jako original? Proxona jswm tady videl, ale treba jste nekdo nasel neco noveho
M.
M.
Proxon je lepší jak originál.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
jyrry.webnode.cz
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Proč všechny dobrý věci věčně nejsou skladem?
Jirka
Jirka
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:http://www.pk-naradi.cz/stolni-stroje-rezani/proxxon-rezny-pilovy-kotouc-s-tvrdok-zuby-50mm-20-zubu/
Já myslel, že zareaguješ něco v tom smyslu: "No nediv se, protože jsou zkoupený"
Jirka