AR1 píše:m2 píše:AR1 píše:Já jsem spokojenej. Mám nejpevnější uhlíkový křídlo aby to něco vydrželo.
Nevieš, čo za profil je tam na krídle? Aspoň % hrúbku profilu?
hloubka 190mm, tloušťka 16mm
8,4%. Klasika svaháč. Použiteľné. Dík.
graup15 píše:ten váš Linx má přesně 1kW ze 3SMám už změřený pohon. Večer sem juknu grafík. Takže ani není potřeba jít na 4S
Milan Nes píše::lol: ja sem Optimista co momentalne lita s IONem, takze mne ceka jako hermafrodita upalovani a kamenovani :-d
m2 píše:graup15 píše:ten váš Linx má přesně 1kW ze 3SMám už změřený pohon. Večer sem juknu grafík. Takže ani není potřeba jít na 4S
Váš = čí? Aký pohon?
1kW je na Lynxa síce dosť (dosť je čokoľvek od 500W nahor), ale dnešné obežky, čo vojdú do Lynxa, zvládnu v pohode viac. Škoda nevyužiť dostupné technológie...
graup15 píše:Až to budeš matlat..tak upřímnou soustrast. Naprosto nejdéle trvá vymýšlení jak to tam vše dostat, nějak trošku rozumně.
AR1 píše:Poraďte mi s nastavením - mám výše uvádený Swalow. Mám s tím 2 problémy, od začátku.
Model silně kloní na jednu stranu. Přestože křídla byla s výroby +- 2g, to křídlo co jde nahoru (model kloní doleva, tj pravé křídlo) jsem dovážil už asi 10g olova, model na stole tedy přepadává doprava, za letu ovšem doleva. Abych to zjednodušil - za letu mi kloní na lehčí křídlo.
A druhý problém - v motorovém letu silně stoupá, přešel by rychle do přemetu. Sklopil jsem motor asi ještě o 2-3 stupně, nepomohlo. Přidal jsem závaží, postupně až 70g olova ale nic. S tím zavážím jde však bez motoru po zpomalení rychle čumákem dolu.