Miki píše:Nemám to na přesno, vzal jsem žlutou a černou, abě byly po 5. metrech.
Muzes dat link na tu zlutou z HC, maji tam dva odstiny, nevim, ktery je vhodnejsi. Diky.
Miki píše:Nemám to na přesno, vzal jsem žlutou a černou, abě byly po 5. metrech.
tibor píše:Miki píše:Chtěl bych to do tohoto stavu:
Akorát nevím jak na olemování těch belankových komet. Jestli se s tím babrat a lepit dvě folie na sebe, nebo jen oblepit černé komety bílým páskem a nebo si nechat nějak v reklamce natisknout jakoby nálepku, na které už bude ta kombinace barev natištěná..
Jak to máš ty??
Ja to mám potiahnuté týmto http://www.aviatik.cz/product.php?id=224
Cenovo to vychádza podobne ako oracover,váhovo tiež podobne ak použiješ správne farby. Poťahovanie je trochu pracnejšie, pevnostne je je to ale úplne iný level ako folia. Ten poťah neprepichneš ani šrubovakom:-).
Povrch mám striekaný kvalitnými autolakmi zo zámerným potlačením lesku. Hviezdy a pásy su rezané na plotry z reklamnej folie, takisto aj tie lemy hviezd.
Keď som sa pustil do výroby troch kusov 4,6 metrových Belaniek, mal som kúpenu foliu na všetky tri. Potom ma prehovárali na plátno Ceconite. Nechcel som ísť do toho, veď som mal foliu....
Nakoniec som sa dal prehovoriť a dnes vôbec neľutujem. Je to omnoho trvácnejšie ako folia a ani nie maketové, ale originálne.
Miki píše:Pěkná práce..
Miki píše:Já půjdu variantou spojování až na trupu, aspoň uvidíme, která varianta je lepší, pro příště![]()
Budeš dělat na ocasních plochách ty lankové vzpěry? Že jsi tam dal ten uhlík a ještě balzový pevný potah.