JMalik píše:To " relativně jemné přistání do strany" se jmenuje " Hvězda" a kdyby jsi v tom seděl, tak tě skládají do rakve po kouskách.
Zkus přistávat, ne havarovat
I pád se dá brát jako přistání
JMalik píše:To " relativně jemné přistání do strany" se jmenuje " Hvězda" a kdyby jsi v tom seděl, tak tě skládají do rakve po kouskách.
Zkus přistávat, ne havarovat
kratas píše:Vis Pepine, ale ty umis litat
kratas píše:Vis Pepine, ale ty umis litat
pepin píše:
ty se budeš smát, ale jednou se mi podařilo trefit do policejního auta, když přijeli policajti na letiště na čumendu
JirkaA píše:[Vzdyt pise ze umis litat
BKSL píše:Pokial mate model spravne vyvazeny a mate ho vo vzduchu v rovine tak vam v podstate nikdy nepadne po kridle do strany ako ine modely.
Je tak dobre vystabilizovany cez to trojmo zalomene kridlo ze aj ked strati dostatocny vztlak tak v podstate stabilne klesa k zemi ako keby ste ho vozili na vytahu.
Teraz ma to napadlo ked som si uvedomil ze ten Arcus Sport mi vzdy spadol po kridle a sup hned do vyvrtky a nikdy som u neho neriesil ci leti dostatocne rychlo alebo nie lebo na Flingu som sa tym nikdy nemusel zaoberat.
Aj v tom simulatore AFPD tie lietadla padaju po kridle ako hrusky. Fling taketo nepozna.
BKSL píše:Zaujimavostou tohoto modelu je ze sa chova ako keby u neho neexistovala nejaka padova rychlost (samozrejme existuje ale jej prejav je iny).
Pokial mate model spravne vyvazeny a mate ho vo vzduchu v rovine tak vam v podstate nikdy nepadne po kridle do strany ako ine modely.
Je tak dobre vystabilizovany cez to trojmo zalomene kridlo ze aj ked strati dostatocny vztlak tak v podstate stabilne klesa k zemi ako keby ste ho vozili na vytahu.
Teraz ma to napadlo ked som si uvedomil ze ten Arcus Sport mi vzdy spadol po kridle a sup hned do vyvrtky a nikdy som u neho neriesil ci leti dostatocne rychlo alebo nie lebo na Flingu som sa tym nikdy nemusel zaoberat.
Aj v tom simulatore AFPD tie lietadla padaju po kridle ako hrusky. Fling taketo nepozna.
BKSL píše:.......Pod stranou kridla co je nahnuta k zemi je vacsi vztlak ako pod tou co je hore. Tym padom sa automaticky kridlo dava samo do roviny pokial nevyrovna vztlak na obidvoch stranach...........