zdzd píše:...Letových režimů netřeba se bát, je to pomoc, nikoliv komplikace.
Já si myslím, že
jyrrymu celkem rozumím. On chce prostě nezávislost s možností nastavovat si rychlost každého serva samostatně bez nutnosti nad tím nějak složitě přemýšlet. A tohle mu prostě T8FG v současné podobě nenabízí, to je fakt. Vzpomínám si, že před časem jsi sám v nějaké diskusi vyzdvihoval lepší možnosti 12ky a popsal to prakticky podobnými slovy (že si můžeš dát co chceš kam chceš a kdy chceš, narozdíl od 8ky).
Na druhou stranu, pokud z nějakého důvodu se mi T8FG líbí a splňuje nějaká moje jiná kritéria (například kvalitu, spolehlivost Tx/Rx i přenosové trasy, množství kanálů, vybavenost dalšími funkcemi), pak zrovna zpomalení serv nemusí být překážkou - lze to asi většinou napípat, záleží jen na tom, co vše chci v té WWII ovládat. Ale holt musím víc přemýšlet a hlavně neslovíčkařit. Je to prostě jiná filozofie, což ale chápu, že nemusí vyhovovat každému.
A na třetí stranu, tohle je prostě daň z úspory

Pokud totiž chci Futabu, tak buď ušetřím a koupím "pouze" T8FG, nebo si připlatím třeba za FX-30, která už zpomalení umí tak, jak si
jyrry přeje. Nebo na Futabě netrvám a pak mám další dobré možnosti, například Multiplex nebo JR...