RomanAll : chytrý a pěkný, já už si kdysi říkal proč nevyhazovat jedno obrovský ložisko co se mi válí v šupleti v dílně

Heli asi musíš ale nějak přikurtovat - aby nebyla záky namotaná na lustru.....
OPR: pásku na krev jsem předpokládal, mám tu 14cm dlouhou od Alignu+gel. V chladu asi moc lítat nebudu, teď ty první skoky ani náhodou, na podzim se uvidí. Každopádně díky za Varování
"Ty chodíš pro díly k Houškovi ?" nevím jestli to byla něžná ironie že to nekupuju z venku anebo že chodím do stejného špajzu.....
Je to tak, s nákupama zvenku nemám dosud žádnou zkušenost ale pokud se heli ujme naplno a bude tudíž co spravovat, určitě se dovzdělám, vybavím potřebné finanční komponenty a začnu s tím taky. Napoprvé mi jeden známý objednal z HK 4 nano-techy 2200 45-90C a protože jsem tam napsal i nějaké listí co bylo Stocck+10 v den objednání ale záhy nee, dnes mi psal že se to seklo. Listí zruším, baterky pro mne a jednoho známého jsou ale nad 2 kg a budou to dva balíky a dvoje poštovný.
Prozatím jsem simprojel snad veškeré zdroje na díly v ČR, naházel data do excelu a Houška mi vyšel jako nejlepší. V podstatě identické ceny má Prochymodel, ale tam už platím poštovné kdežto v Karlíně si to vyzvednu osobně. Navíc mi přijdou sympático, znám je déle už když byli na Korábě nad Libní. Všichni další ( Telink, Pelikán, Hořejší, JINO ..... ) jsou s cenama dílů vejš, někdy dokonce dost citelně. U Houšky jsem kupoval heli, 3G, nářadí, kufr, v podstatě 90% věcí. Něco málo z Telinku, kde jsem autem na Zličíně za 3 minuty. Je to ale zatím základ, s náhradníma dílama počkám až na první ránu, taky doteď to stálo dost hodně a chce to se nadechnout čerstvýho jarního vzduchu
psena : Houška mi to snad nebude komplikovat, no kdyžtak si to nastavím pak jinak. Upravoval jsem smykátko dle Boba na Helifreak a na páce mám 8mm. Možná jsem měl dát taky 7, dokonce by se vrtalo líp protože těch 8 bylo sakra blízko toho prvního origo.....