Letiště Milovice - Mladá - změna režimu
p.Králíkovi jsem psal několik mailů i telefonicky urgoval, ale pořád nic, tak už jsem rezignoval. Letiště je zatím od natáčení otevřené, tak nic neřeším, ale takový přístup mě docela štve. Člověk se snaží bejt slušnej a poctivej a všechno je to k ničemu
Jenom trnu, kdy mě tam někdo zamkne. Nenechal by mě někdo alespoň udělat kopii klíče?
Hele, něco se snad pohlo:
"Vážení pánové,
povolenky ke vstupu na letiště Milovice – Boží Dar budeme vydávat v pondělí, 27. července 09 mezi 9 – 11 hod. v naší pražské kanceláři, Praha 5, Zborovská 11, č. dveří 2011
nebo po telefonické domluvě.
S pozdravem
Petr Králík
STŘEDOČESKÁ ROZVOJOVÁ - MLADÁ, a.s."
Akorat nevim, proc byly v adresatech jen asi ctyri mailove adresy..
"Vážení pánové,
povolenky ke vstupu na letiště Milovice – Boží Dar budeme vydávat v pondělí, 27. července 09 mezi 9 – 11 hod. v naší pražské kanceláři, Praha 5, Zborovská 11, č. dveří 2011
nebo po telefonické domluvě.
S pozdravem
Petr Králík
Akorat nevim, proc byly v adresatech jen asi ctyri mailove adresy..
Mě to přišlo taky, ale jiný termín a jinde. Nemůžu se mu dovolat abych se ujistil, co platí, nebo jestli platí oboje.
"Vážení pánové,
povolenky ke vstupu na letiště Milovice – Boží Dar budeme vydávat v úterý, 28. července 09 mezi 9 – 11 hod. v naší milovické kanceláři, ulice Krátká 2103, Boží Dar (tzv. Švestkovy domy – 4 nově zrekonstruované paneláky), byt č. 433 nebo po telefonické domluvě.
Cena povolenky je 300,- Kč.
S pozdravem
Petr Králík
"Vážení pánové,
povolenky ke vstupu na letiště Milovice – Boží Dar budeme vydávat v úterý, 28. července 09 mezi 9 – 11 hod. v naší milovické kanceláři, ulice Krátká 2103, Boží Dar (tzv. Švestkovy domy – 4 nově zrekonstruované paneláky), byt č. 433 nebo po telefonické domluvě.
Cena povolenky je 300,- Kč.
S pozdravem
Petr Králík
Elektrárna na letišti v Milovicích? Víte o tom někdo něco podrobnějšího?
Bylo to včera v TV
http://nymbursky.denik.cz/zpravy_region ... 00202.html
http://www.ct24.cz/ekonomika/81967-v-mi ... lektrarna/
Bylo to včera v TV
http://nymbursky.denik.cz/zpravy_region ... 00202.html
http://www.ct24.cz/ekonomika/81967-v-mi ... lektrarna/
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Zítra 25.4. od 12h do 16h se koná oficiální "Zavírání letiště" Milovice - Boží Dar
protože tam má 20 let stát sluneční elektrárna. Pan Šverma ze Středočeské Rozvojové mi říkal, že na smlouvě už se jen dolaďujou detaily a povolenky na letošek už nebudou. Snažej se z toho udělat slavnost, ale spousta lidí co tam lítá a podniká je přinejmenším nasr....ch. Je sepsaná protestní petice a zítra by měla být možnost se ještě připojit. Prý už maj dost hlasů, aby se jí museli zabývat. Jeden UL mi tvrdil, že snad je ještě šance to zvrátit, vidím to ale černě. Zatím vždycky vyhlály mafie a prachy. Obec Milovice to prý musela schválit, jinak že by nedostaly dotaci na školku. Jestli je to pravda, tak je to pěknej hnus.
Můžete jenom zkusit vyvolat společně s UL létáním (LAA) tlak na obec Milovice a pokusit se současně přes ministerstvo životního prostředí zastavit ten projekt fotovoltaické elektrárny. Má to být na celé ploše, Výkon řádově MW.........., napadnout to stavební povolení.
Jakmile se začne stavět je šance to zvrátit minimální.
ČEZ už z těch fotovoltaik taky není nijak odvázaný a vytváří potíže na horní hranici průchodnosti i u schválených projektů.
Nevzdával bych tohle tak brzy.
Jakmile se začne stavět je šance to zvrátit minimální.
ČEZ už z těch fotovoltaik taky není nijak odvázaný a vytváří potíže na horní hranici průchodnosti i u schválených projektů.
Nevzdával bych tohle tak brzy.
No vzhledem k tomu, že tohle JE plánováná elektrárna ČEZu, velmi bych se divil, kdyby jakékoli referendum kohokoli či jakákoli aktivita místní správy dokázala rozhodnutí zvrátit.
Mám za to, že kdyby se ČEZ rozhodnul postavit fotovoltaiku na Václaváku a na Staromáku deset větrníků, tak je tam postaví a všichni kolem budou tleskat, jak to je skvělej nápad
Mám za to, že kdyby se ČEZ rozhodnul postavit fotovoltaiku na Václaváku a na Staromáku deset větrníků, tak je tam postaví a všichni kolem budou tleskat, jak to je skvělej nápad
bitovod píše:No vzhledem k tomu, že tohle JE plánováná elektrárna ČEZu, velmi bych se divil, kdyby jakékoli referendum kohokoli či jakákoli aktivita místní správy dokázala rozhodnutí zvrátit.
Vím o tom ČEZu, právě proto bych se do toho obul, zvlášť po té jejich akci v TV, kde komentovali, že je tohle třeba do budoucna zastavit!