mafraf píše:No technicky to jde:
1) Vytvořit sekvencer (Q1), který je spouštěný logickým spínačem MAX (dole v menu přiřazení log. spínačů). Délka sekvence může být libovolná - cca 1s. Sekvencer se spustí vždy po nahrání modelu/zapnutí vysílače.
2) V menu Zvuky na událost přidat novou položku, vybrat soubor s názvem modelu a jako spínač přiřadit sekvencer Q1.
3) Po načtení modelu se spustí sekvencer a po tom, co se sekvencer zastaví, přehraje se wavka.
Není to sice úplně triviální, ale má to jistou logiku

Funguje to, jenom to nejelo úplně správně.
Měl jsem nastaveny také hlášky/názvy u letových režimů. Při přepnutí modelu to tedy přehrálo napřed hlášku letového režimu a potom až název modelu. Při zapnutí vysílače bylo pořadí : hláška při zapnutí-hláška letového režimu a naposledy hláška s názvem modelu(posunutá na sekvenceru o 4 sekundy, tj o čas hlášky při zapnutí+hláška letového režimu).
Hláška nastavena v letovém režimu totiž hlásí při každém zapnutí vysílače a přepnutí modelu svůj aktuální stav, je tedy zapínána vždy a má před ostatníma hláškami přednost? - kromě hlášky při zapnutí.
Zapínání hlášky letového režimu jsem tedy nastavil v menu zvuky na události je přiřazena k přepínači letových režimů. Potom mi to funguje tedy následovně:
Při zapnutí vysílače se prvně spustí hláška při zapnutí a potom název modelu( hláška s názvem modelu je tedy posunuta délku hlášky při zapnutí, tedy o cca 1 sekundu)
Při přepnutí modelu se spustí pouze hláška s názvem modelu(taktéž s tím sekundovým zpožděním)
V této kombinaci mi to tedy jede, jak jsem chtěl, děkuji tedy za radu.