Prvních 6 baterek s Microheli rámem a pákovýma servama Dualsky DS3101 proběhl na výbornou

.
Jsem úplně nadšený

. Letové vlastnosti se vůbec nezměnily ba naopak - ty serva chodí jako po másle a nejdou vůbec slyšet.
S tou větší hmotností se mi to asi zdálo. Myslím, že jsem pořád na stejné váze (106g komplet heli bez baterky).
Jsem rád, že jsem do toho šel ... uvidíme po čase, ale zatím je to luxusní

.
PS: Včera večer jsem ještě kompletně odstrojil serva a zkoušel je posunout více dozadu (z důvodu Spinu), ale bylo by to moc komplikované, protože při posunutí předního serva na zadní stranu držáku by se kromě úpravy krabičky serva musely posunout i zadní serva, protože se o ně to přední už opírá... Pokud půjdu opět do jiného motoru, tak nejjednodušší bude asi nějakým způsobem ohnout páku předního serva.
Je fakt, že ten originál se prostě dusí a má poloviční výkon (nezávisle na typu serv), ale zase je to taková pohoda, menší škody při pádu a menší opotřebování všech částí heli (ložiska, serva, ...).
Jo a u těch zbylých 2 serv už jsem nechal origo kabely k servům a použil ty redukce, které byly v příbalu Advanced X rámu (ta hmotnost je zanedbatelná a není pak problém servo jednoduše a bez pájení vyměnit)