Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
Ahoj, kopteru jsem take pred tydnem dal do kopy a litam, tvuj problem by mohl pramenit ze spatneho synchra motoru, spatne umistene ridici desky, spatne vrtule nebo i zakladni nevyvazenost.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
H1N1 píše:Ahoj, kopteru jsem take pred tydnem dal do kopy a litam, tvuj problem by mohl pramenit ze spatneho synchra motoru, spatne umistene ridici desky, spatne vrtule nebo i zakladni nevyvazenost.
Ted jsem nasadil 9047 vrtule vsechny stejne, jakoze vyrobce i barva
kdyz jsme u toho openRX nebo er9x?
Taranis X9D+
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
krtek2k píše:Není taranis to samý? Jak velký jsou rozdíly?
Rozdílu jsou naprosto ohromný!
Spousta lidí řekne čína jako čína ale není to vůbec pravda. Kvalitou provedení je to na stejné úrovni jako kdejká jiná firma. Oproti Futabě či Graupneru nebo Jeti jsou možná jenom méně kvalitní poťáky.
Jinak na Frsky létám 3 roky bez jediného výpadku sognálu nebo zarušeni!
Blacksite píše: Ted jsem nasadil 9047 vrtule vsechny stejne, jakoze vyrobce i barva![]()
Tu synchronizaci motoru myslis jak? Ohledne vyvazeni, myslim ze treba 10-15 gramu mimo by nemel byt takovy problem na koptere ne, tim myslim treba trochu sejdrem baterku apod.? Vazi kolem 1200g...
kdyz jsme u toho openRX nebo er9x?
Všechny stejné?! Máš dvě CW a dvě CCW?
Jestli jsou motory zkalibrovány. Tzn. že se všichni roztáčí a vypínají úplně stejně.
Točí se ti dva motory na diagonále ve směru a dva v protisměru hod. ruč?
10g neřeš.
OpenTx
Každopádnř jsi ve špatném fóru. Pokud máš koptéru s 9" vrtulema. Tady se pohybujeme max. do 6"
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozrejme ze mam CW a CCW, tim ze mam stejne, byla reakce na nekoho nademnou, kdo rikal, ze jina barva a jinej vyrobce muze delat potize taky, ikdyz jsou vsechny 8045
Motory jsou zkalibrovany stejne, ale nekdy mam problem nektere z nich roztoci, jen cukaji, parkrat uberu a pridam plyn, nez ese chyti vsechny a letim
openTX dneska nahraju a uvidim a s tim forem, to vim, ze jsem ve spatnem, ja cekam, jestli to tam nekdo nepresune
kdyz jsme u toho, jakou baterku na 250, myslim kolik C, kapacitu si vyberu mezi 1300 - 1800mah 4S
Motory jsou zkalibrovany stejne, ale nekdy mam problem nektere z nich roztoci, jen cukaji, parkrat uberu a pridam plyn, nez ese chyti vsechny a letim
openTX dneska nahraju a uvidim a s tim forem, to vim, ze jsem ve spatnem, ja cekam, jestli to tam nekdo nepresune
kdyz jsme u toho, jakou baterku na 250, myslim kolik C, kapacitu si vyberu mezi 1300 - 1800mah 4S
Taranis X9D+
Já letam na 3s 2200mAh. Cca 12 minut létání
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
No me jde spis o ty "C" jelikoz baterky co mam na 450 jsou 2200 a 3000mah a na slabsi 10min na silnejsi 12+- a jsou to 20c jestli nepotrebuje prcek treba lepsi, moc tomu nehovim 
Taranis X9D+
Ja mám odber běžně 10 - 16A.
Takže pokud lítám 2,2A baterkou tak mi teoreticky stačí 8C. Běžná baterka má minimálne 20C takže toho bych se nebál. I když bys lítal 1500 mAh tak ti bude stačit 11C. Samozřejmě neberu do úvahy že čínské baterky mají C o čtvrtinu menší než udávané
Edit: nevšiml jsem si že znovu píšeš o 450 koptere. Tam budou proudy samozřejmě vyšší.
Takže pokud lítám 2,2A baterkou tak mi teoreticky stačí 8C. Běžná baterka má minimálne 20C takže toho bych se nebál. I když bys lítal 1500 mAh tak ti bude stačit 11C. Samozřejmě neberu do úvahy že čínské baterky mají C o čtvrtinu menší než udávané
Edit: nevšiml jsem si že znovu píšeš o 450 koptere. Tam budou proudy samozřejmě vyšší.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
No ja placam paty pres devaty. Ted jsem prave myslel baterku na 250, to bylo jen pro porovnani ze na 450 mam 20c a v poho tak jestli klidne muze byt 20c i na prckovi pri 4s baterce
Taranis X9D+
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvky na téma Jakou vysílačku byli odsunuty.
Setrvejte při tématu Mini H FPV quad 250
Setrvejte při tématu Mini H FPV quad 250
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, teď jsme s kámošem nastavovali PEONA.
Nemáte nějaké ověřené PID pro CleanFlight? Lítá to, ale blbě
Další věc co, tak mu to trošku YAWuje do prava. Vůbec nás nenapadá co by to mohlo být... Nemáte nějaký nápad?
Nemáte nějaké ověřené PID pro CleanFlight? Lítá to, ale blbě
Další věc co, tak mu to trošku YAWuje do prava. Vůbec nás nenapadá co by to mohlo být... Nemáte nějaký nápad?
Ladění P.I.D je tu popsáno od víc uživatelů.
Každá koptéra je tak trochu unikátní.
Takže nejsnažší cesta je postupovat podle zmíněných návdů.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Dejfak píše:Ladění P.I.D je tu popsáno od víc uživatelů.
Jasně, každopádně nejlepší je se odpíchnout od někoho, kdo má stejný rám
utikání YAWu jsou vibrace, čekni to
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Jasně, každopádně nejlepší je se odpíchnout od někoho, kdo má stejný rám
Tak to si nemyslím, nezáleží až tak na rámu, jako na vybavení.
A podle mého je nejjednoduší začít od začátku.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Dejfak píše:Tak to si nemyslím, nezáleží až tak na rámu, jako na vybavení.
A podle mého je nejjednoduší začít od začátku.
Dokonce bych řekl, že rám je skoro to poslední. Měl jsem odladěno na 5x4,5 vrtule a dal jsem 6x4,5 a musel jsem snižovat P na půlku !!!! (vlastně provézt celé nové ladění).