Hitec AURORA-9

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
Sluggish
Kontaktovat uživatele:

Re: Hitec AURORA-9

#1726 Příspěvek od Sluggish »

ďakujem chalani, takže sa do toho pustím, objednám nejaké prepínače naštartujem pájkovačku a dám to dokopy :)

a je to fakt pravda, tieto origo na aurore sú strašne tenučké, ani sa nečudujem že sa odlomili, fakt má ten plen len nejakú desatinku milimetra..
arda1
Kontaktovat uživatele:

#1727 Příspěvek od arda1 »

Jen ne trafopáječkou - a když tak vytáhnout konektor a letovat s ní někde daleko od rádia. Radek
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#1728 Příspěvek od arda1 »

SonicWawes píše:Aź to rozsekám na chybu rádia, nechám si proplatit model.

A kdo ti ho proplatí? Radek
ICQ 638556901
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#1729 Příspěvek od Dejfak »

:) mám i video které dokazuje že je chyba na rádiu.
Pelikán se mi vysmál že to nemůžu dokázat ani videm.
Pak uznaly špatný VF modul tak jsem se oháněl tím videm kde je rozbité éro rozpojuju na něm a spojuji bat v letadle nic!
Pak vypnu a zapnu rádio a letadlo začne makat teda trosky, ani to mi neuznaly a řekly že to není prokazatelné že jsem spadl na chybu rádia.
Tak to už se ve mě vše vařilo, no ale k ničemu...
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
pp
Kontaktovat uživatele:

#1730 Příspěvek od pp »

http://pravniradce.ihned.cz/c4-10066260 ... m-vyrobkem
můžeš začít študovat

další kapitolou je odpovědnost za vady software (v našem případě zejména upgrade software)
http://www.lupa.cz/clanky/jak-je-to-s-o ... -software/
Dokud bude stát vymýšlet, jak házet lidem klacky pod nohy, tak lidi budou vymýšlet, jak ty klacky obejít
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#1731 Příspěvek od Dejfak »

Já jsem snima skončil
Rozbil jsem to na špatný VF modul který oni potvrdily že je špatný, mám i video co to dokazuje a stejně mně poslaly doháje
Vše ostatní bylo Ok i SW po update vše napípávám znovu růčo
Předtím jsem rosekal 450 také mi uznaly chybu na vysílači ale model neproplatily.

Tak k čemu tu budu něco študovat, at se něčím oženu nebo dokážu chybu tak si za to můžu sám i když jejich výrobek nefungoval.
Slušně řečeno jsou to loupežníci
pp
Kontaktovat uživatele:

#1732 Příspěvek od pp »

jsi sice v dukazni nouzi, ale... opravdu si za to muzes sam, nebo si to jenom myslis ;) ?
Dokud bude stát vymýšlet, jak házet lidem klacky pod nohy, tak lidi budou vymýšlet, jak ty klacky obejít
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#1733 Příspěvek od Dejfak »

Nerozumím tvé odpovědi, nevím zda v tom měla být ironie nebo jestli ze mě děláš troubu.
Každopádně jsem nic nepoškodil, daly mi špatný výrobek, dodavatel to i potvrdil ale náhradu škody nedostnu.
Dostal jsem argument že když si koupím televizi a ona začne hořet a shoří mi kuli ní celý byt, tak výrobce televize mi také neuhradí škodu.
Tak nevím, to si nemám raději kupovat žádné věci aby se mi nic nestalo?
Kde je ta kvalita za kterou platíme takové peníze...
pp
Kontaktovat uživatele:

#1734 Příspěvek od pp »

spousta lidi se necha hned na zacatku ukecat a vzdaji to s tim "ze se s tim nic neda delat"... pritom by se klidne mohli domoci svych prav, kdyby zatim poradne sli... ja osobne bych to vzdal v okamziku, kdy bych zjistil, ze nebudu schopen ten pripad dukazne ustat a jit do obcanskopravniho sporu by mohlo byt s ohledem na nejisty vysledek docela drahe...
ohledne skod zpusobene vadnym vyrobkem se orientovat nedokazu, ale napriklad znamy, ktery ve jedne velke firme programuje mikrokontrolery nikdy nedodava firmware zakaznikum v ramci supportu, ale dusledne dodava pouze "kousky kodu pro demonstracni ucely" s ohledem na (evropskou?) legislativu, ktera rika, ze se nemuze zrici odpovednosti za skodu zpusobenou vadnym software. Takze software nedodava, jen ukazky jak to udelat a zakaznik si to musi do sveho projektu dat sam. (to ze vlastne pouzije jen copy&paste na veci nic nemeni)
zdzd

#1735 Příspěvek od zdzd »

Četl jsi si záruční podmínky? Na většinu věcí máš limitovanou záruku. Bývá to do ceny koupeného výrobku. Navíc u RC s douškou, že vzhledem k tomu, že si instalaci děláš sám a výrobce to nemůže nijak ovlivnit, tak za funkci neručí. Graupner tam míval a možná ještě i má, že pokud v instalaci není všechno origo Graupner, tak se o tom ani nemíní bavit.

P.S.: Pokud s rádiem zacházíš podobně jako s "i" a "y", tak bych se taky za nepostavil...
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#1736 Příspěvek od mihlit »

zdzd píše:P.S.: Pokud s rádiem zacházíš podobně jako s "i" a "y", tak bych se taky za nepostavil...
To bude spíš tím, že si v duchu děláš špatný překlad. Má tam ve 3 příspěvcích jedinou chybu oni-ony. Kdyby se mnou nějaký prodejce takhle vyjebal (sice já vím, že na to záruka z 99 % nebude) a já bych kvůli jejich "zázraku techniky" přišel o 2 letadla, tak bych o nich taky nemluvil jako "oni-prodejci" ale "ony/ty k*vy", pak je i/y v pořádku :wink:
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#1737 Příspěvek od Dejfak »

Většinu přízpěvků píšu na dotikáči na mobilu takže mi moc nesedí ani písmenka ve slovech.
Což mě nijak neomlouvá ani to že jsem disgrafik a někdy mi to i/y nesedí
Nadruhou stranu to neznamená že jsem hloupej, každopádně díky za upozornění.
bezo.tn
Kontaktovat uživatele:

#1738 Příspěvek od bezo.tn »

postupil by som tu reklamaciu ČOI-ke
graupner MZ-24
sterkar

#1739 Příspěvek od sterkar »

Zdravím, mám problém s nastavením výchylky křidélek při použití Cambmix u Proximy II. Mám nastaven Cambmix i výchylky křidélek dle doporučení. Vše je v pořádku do doby, než při zapnutém Cambmix zatočím křidélky. V tomto okamžiku při plné výchylce mám asymetrickou výchylku křidélek při zatáčení vlevo a vpravo. Lze v Auroře nějak nastavit výchylky křidélek v tomto režimu? Rozdíl mezi levým a pravým křidélkém při plné výchylce je cca 3 mm. Testoval jsem zatím pouze na zemi. Možná ve vzduchu to nebude mít žádný vliv.
Aurora,EasyGlider, Tetra Telink, MiniCorado, Stork 6, Mistral 4.0, Infinity Evo, Asperatus
petan64

#1740 Příspěvek od petan64 »

Je možné, že při změně zakřivení a plných křidélkách Ti jedno servo dojede na limit a dále se už nedostane. Ve firmware 1.08 je funkce T-Limit (Travel Limit), kterou je omezen maximální rozsah pro každé servo. Na rozdíl od EPA neomezuje výchylku proporcionálně, ale pouze nastaví "doraz", za který servo v žádném případě nezajede. Tím je možné vymezit rozsah bezpečného pohybu podle mechaniky v modelu.

Pokud jsou mechanicky ujeté střední polohy a neutrál křidélek byl potom silně upraven subtrimem, bude tím směrem trochu omezená maximální výchylka serva, protože subtrim posune neutrál blíže ke koncové poloze. Zkusil bych nastavit subtrim na nulu a pootočit páku na servu tak, aby následná korekce subtrimem byla co nejmenší. Pokud máš mechanický střed při minimálním subtrimu OK, zkontroluj nastavení limitu pro servo, které se dříve zastaví.
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“