Bezpádlo BeastX Microbeast

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
avalanche8

#181 Příspěvek od avalanche8 »

Skus kopii hlavy rjx ci tak nejak na HC 15usd,prej je guut,sam mam na ni zalus a na bestii take :D
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Maxipes

#182 Příspěvek od Maxipes »

peko.cz: Ja mam upravenou hlavu s pouzitm standartnich dilu a beast hlasi prepakovani modre takze to snad bude chodit. Sice je na 600 ale na 500 to pujde taky. Jestli chces zejtra to nafotim

Bohuzel to jeste neletelo - kdyz vcera bylo konecne pocasi na litani tak mi praskla spojka :-(
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Maxipes

#183 Příspěvek od Maxipes »

pkotatko nebo kdokoli jiny: U nastaveni pistete nastaveni pot v hodinach - ale z jakeho pohledu? Z pohledu popisku? Takze 9 hodin je vychozi poloha?

Muzete nekdo poslat nastaveni na 600nitro?

PS: fakt to leti na prvni nastaveni a celkem pekne :-)
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od pkotatko »

No nastavení v hodinách..... Jak by jsi si to představoval jinak ?
Máš možnost regulace v intervalu mezi 6-12 hod. 9hod je výchozí tovární nastavení.
Že to letí na základní nastavení a pěkně ?! Taky jsem byl mile překvapen. A nejsem sám. Neřešíš jako u jiných systémů, že než to opravdu nastavíš a vychytáš, tak helinu několikrát sbíráš ze země. A když si to doladíš tak aby to vyhovovalo tobě, budeš naprosto spokojen.
Já mám Bestiátko rád. :D Než seženeš nějaké nastavení od někoho s podobnou helinou, tak to máš doladěné dřív. Já to měl za tři skoky. A pak později, až jsme se opravdu skamarádili, ještě pár lehkých korekcí. Takže celkem tak 10 nastavovacích letů a už na něj nešahám. Ať si žije svým vlastním životem.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Maxipes

#185 Příspěvek od Maxipes »

Diky myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jisty jestli vychozi poloha neni 12hod - tedy interval 9 - 3 hodiny. :-)

Jasny to nastaveni nechci na "opsani" spis jenom abych mel porovnani a mohl vyzkouset nastaveni podle nekoho jinyho jestli mi to nesedne vic nez muj dosavadni styl.

Zatim sem stihnul jenom dve nadrze az toho jenom prvni jsem nastavoval (vyssi zisk, vyssi primy zisk, vetsi parametr B - cervena, vetsi vychylky v tx, vetsi vrtulkovy zisk) Druhou nadrz me to prestalo bavit a tak jsem si aspon zalital. Nejvic me prekvapil vykrut, byl takovej lehkej proste se to otocilo jakoby bez odporu, krasne. Tic-toc taky tak pekne lehce a stacilo i min kolektivu nez s padlama. Vykon mi subektivne prijde vyssi, ale je to mozny ze sem se s motorem nemazlil a byla docela zima takze asi jenom bezel lip (nitro) :D
Myslim ze jeste par minut a poleti to presne podle mych predstav

Ale ta spotreba z prijimacovek... S padlama 110mAh/6min, BeastX 250mAh/6min
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvek od pkotatko »

No ta spotřeba je jasná. Serva běhají daleko víc než u pádel.
krtek2k

#187 Příspěvek od krtek2k »

Hlavně tahaj větší hmotnost :)
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
tomasv

#188 Příspěvek od tomasv »

Microbeast lze prý také použít jako klasické gyro. Chystám se na TREX 600 nitro a do budoucna bych s ním chtěl přejít na bezpádlo. Je to dobrá volba nebo tam mám dát nejdříve klasické gyro (ALIGN 780GP) a pak vše vyměnit?
Nikdo není poražený, my všichni jsme vítězné spermie.

Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
Drop

#189 Příspěvek od Drop »

Máte někdo zkušenost v bezpádlovce s hlavou od OUTRAGE?
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#190 Příspěvek od pkotatko »

tomasv píše:Microbeast lze prý také použít jako klasické gyro. Chystám se na TREX 600 nitro a do budoucna bych s ním chtěl přejít na bezpádlo. Je to dobrá volba nebo tam mám dát nejdříve klasické gyro (ALIGN 780GP) a pak vše vyměnit?

Bej tam klidně rovnou Bestii. Gyro v ní je lepší a rovnou si uděláš kabeláž a nebudeš to potom předělávat. A když už v tom budeš, dej tam rovnou bezpádlovou hlavu :D
tomasv

#191 Příspěvek od tomasv »

Tak jo, půjde tam beast; a bezpádlová hlava časem. :D

Maxipes

#192 Příspěvek od Maxipes »

tomasv píše:Tak jo, půjde tam beast; a bezpádlová hlava časem. :D

Tak ji ted uprav z te standartni a pak casem kup peknou original bezpadlovou :-)

Beasta se naboj, opravdu to na tovarni nastaveni leti uplne v pohode (pred tejdem vyzkouseno na vlastni kuzi)
Pokud ten predni "nos" co drzi elektroniku nasroubujes vzhuru nohama tak bude horni strana vodorovna a muzes na ni prilepit Beasta, Pak vyjdou kabely krasne od serv i od prijimace :-)

Zitra vecer muzu poslat fotku pro inspiraci
boZZda

#193 Příspěvek od boZZda »

Tak jsem si byl v týdnu polítat a co vím zlomil jsem dva vrtulníkáře na bezpádlo s Beastem :twisted:

Do dvou let bude jen hrstka lidí s pádly...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#194 Příspěvek od XB8R »

boZZda píše:Tak jsem si byl v týdnu polítat a co vím zlomil jsem dva vrtulníkáře na bezpádlo s Beastem :twisted:

Do dvou let bude jen hrstka lidí s pádly...
BeastX Microbeast je fakt super a jeho cena je výborná. Chvilku jsem se s ním trápil, protože jsem špatně nastavil frekvenci serv cykliky. Pak jsem to nastavil správně a teď jsem moc spokojen.
tomasv

#195 Příspěvek od tomasv »

Jo jo, Beast tam půjde asi rovnou už s bezpádlovou hlavou :D . A k němu přijímač FUTABA 6108 SB s SBUSem. Lítá někdo s touto sestavou?

Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“