Dobrý den, včera mi přišla nová mini hexacoptéra JJRC H20. Nabil jsem akumulátor připojil, coptera začala blikat, poté jsem měl pustit vysílač a levou páčku dát nahoru a dolů, tím by se měly přístroje propojit a coptéra přestat blikat, to se ale nestalo.
Napadá někoho, v čem by mohl být problém a jak to vyřešit?
Na to už jsem koukal, ale nic, co by řešilo můj problém tam není. On zapne hexacopteru, ovladač, levou páčkou hne nahoru a dolů, ovladač pípne, coptera přestane blikat a může letět.. To se u mě nestane.
Někdo či rovnou už existující skupinka nadšenců v Hradci Králové? Ideálně kdo si stavěl něco svého = taky se na to chystám, tak kdybych potřeboval pomocnou ruku - je to přeci jen snažší a rychlejší než řešit problémy po netu. No a jestli se to vznese, tak samozřejmě aby bylo s kym létat - samotného by mě to asi moc dlouho nebavilo ...
Ahoj piloti, je tu někdo (skupina nebo jeden člověk to je jedno) kdo lítá race quad v Praze - jižní město nebo velká Praha. Rád si přijdu s někým zalítat - okouknout. Mám Immersion Vortex a vlastní air gate Díky za kontakt