Jaký vrtulník pro začátek

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
capy

Re: Jaký vrtulník pro začátek

#181 Příspěvek od capy »

Tak pánové tímto bych vám rád poděkoval za doporučení zakoupení heli třídy 500. Na začátek či přechod z letadel na heli je super chová se krásně žádná rychlá potvora. Začal jsem rovnou bez kříže ale pro jistotu jsem zkrze trup prostrčil na začátek uhlíkovou trubku pro případné převrácení na bok. jen jednou jsem se lehce opřel. 1. baterie jen poskakování jak žabák. druhá už to chvilkama i viselo pak jsem drbnul zadkem o zem - odnesla to vrtulka a hřídel. následovalo nastavení směrovky o cca 10mm směrem dolů aby se situace neopakovala. po 4. baterce provisím celou kapacitu. Nastavení heli jsem si dělal komplet sám a létá krásně. Ani jsem to sem nepsal ale začal jsem hned bez simu nemám je rád realita je jiná a mám raději starou školu. tím jsem chtěl říct pro ostatní, že pokud se do toho jde s rozumem není se čeho bát a ušetří vám to peníze za levné hračky. a cenu simu si raději prolítám na dílech.
bonis
Kontaktovat uživatele:

#182 Příspěvek od bonis »

Jsem rád, že se Ti daří.
Začínal jsem taky bez simu a taky to šlo.
Když člověk nikam nespěchá, jde to v klidu zvládnout.
Tak ať se daří i nadále.
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger
BoŠ

#183 Příspěvek od BoŠ »

editováno...
OPR
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od OPR »

bonis píše: .....Ve vlákně o Rex 500 to někdo řešil a výsledek byl, že nová z krámu měla vůle taky.

A dokonce větší než lítaná a bouraná :lol:
nikislegner

Otázka

#185 Příspěvek od nikislegner »

Dobrý den mohu sem začáteční koupil jsem si vrtulník a chtěl bych se Vás zeptat jaký na něj máte názor a jestli je dobrý. http://www.alza.cz/vrtulniku-black-shadow-d342280.htm tady je odkaz.
paveld

Re: Otázka

#186 Příspěvek od paveld »

Jako hračka možná ujde, ale jako "vrtulník" pro "učení" létání s vrtulníkem není vhodný.
Váša2002

#187 Příspěvek od Váša2002 »

... ale proč né, také mám podobný na pobavení, polétání ve vnitřích prostorech a nebo venku za úplného bezvětří to stačí. Za nějaký čas sám poznáš co tě na tom "lítání" chybí. :wink:
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
corona

#188 Příspěvek od corona »

nikislegner píše:Dobrý den mohu sem začáteční koupil jsem si vrtulník a chtěl bych se Vás zeptat jaký na něj máte názor a jestli je dobrý. http://www.alza.cz/vrtulniku-black-shadow-d342280.htm tady je odkaz.
Tenhle tě nenaučí ani páčkovat, nelítá do boku.
beginner99

#189 Příspěvek od beginner99 »

Je to hračka na pobavení a odreagování , ale opravdu by se neměli tyhle hračky zaměňovat s RC modely nejen mezi vrtulníky .
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#190 Příspěvek od celadnik »

za tu cenu by si možno našiel na bazari, sídce starší, ale aspoň 4ch a aj v dobrom stave, nepoškodený..... môj názor.
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
petrct
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od petrct »

promin ale :oops: božeee neco podobného mi ted donesl syn od kamaráda že mu to nelítá. :oops: :oops: :oops: a ted co já stím :lol: :lol: :lol:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
beka

#192 Příspěvek od beka »

Zkus najít kde na to koupíš náhradní díly, vyhodil jsi osum stovek. Na polítání doma třeba W911
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#193 Příspěvek od maroslong »

Nič v zlom, je to hračka a s "modelárskym vrtulníkom" to nemá nič spoločné. Čo neznamená, že to nemôže byť zábavné (na chvíľu). Či je dobrý, na to sa odpovedať nedá. Podobných hračiek je na trhu asi milión a každý má iné nároky.
Woita
Kontaktovat uživatele:

#194 Příspěvek od Woita »

Pro příště prosím použij nějaký výstižný název vlákna, tady by se hodilo třeba "Vrtulník Black Shadow".

Název "Otázka" je úplně o ničem, představ si, jak by vlevo ten sloupec s názvy vypadal, kdyby tam bylo samé: Otázka, Dotaz, Pomoc, Žádost, Chyba, apod.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
golfino

#195 Příspěvek od golfino »

Čaute. Jaký vrtulník koupit? Sháním něco kapotovaného aby to vypadalo podobně jako http://img.mf.cz/670/006/3-dsa.jpg

je mi jasný že to nebude přesně ono ja bych si to časem poladil alespoň do barev a nálepky. Jen se mi nelíbí ty dvourotorové vrtule. Existuje něco podobného s jedním rotorem a aby to umělo co nejvíce pohybů. Chtěl bych si tam dodělat i na dálku ovládané světla atd.

Četl jsem tu vlákna kdy se psalo toto je na prd. Esky je zase špatný výrobce.......... tak co koupit?
Děkuji za radu.
Easycopter V4.5 COLIBRI PRO ---> Phoenix, DX6i ---> Blade 130X ---> Mini Protos
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“