Topení do dílny

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jardátor

Re: Topení do dílny

#181 Příspěvek od Jardátor »

Máš to tam hezké a útulné,tam by se dalo dělat věcí.. :D A až tam někdy budeš pouštět ACDC,kteří ti tam viseli na plakátě,tak zavolej,moc rád si je poslechnu... :)
stafr

#182 Příspěvek od stafr »

hele, Pepine, že ty to máš šmajchlcimru maskovanou modelářskou dílnou? Mít tam ještě bednu píva, tak Ti to zavřou jako nelegální hospodu :mrgreen: . Na modelářský kumbál to moc nevypadá.
pepin

#183 Příspěvek od pepin »

stafr píše:hele, Pepine, že ty to máš šmajchlcimru maskovanou modelářskou dílnou? Mít tam ještě bednu píva, tak Ti to zavřou jako nelegální hospodu :mrgreen: . Na modelářský kumbál to moc nevypadá.

tak upřimě, je to opravdu takové tak trošku undergroundové protikoronavirové centrum, nic méně, já fakt už musím od manželky z bytu odstěhovat svoji modelařinu, tlačíme to před sebou už pár let, bo co jsem se od ní odstěhoval, jedna její místnost je doslova k prasknutí napěchovaná mojí několikaletitou mnohaletitou modelařinou a i ruznými audio komponenty, letos mi blesklo hlavou, že bych to mohl pořešit na baráku právě tou zahradní kulnou, ale stejně musí proběhnout kontejner, jinak bych byl zasratý od podlahy ke stropu i v tý kulně.

nic méně dnes proběhl první tak trochu modelářský den s vnoučaty s bábou a dědkem, no vnoučata nadšený, vlaštovky, házedla, vystřelováky a dědek logicky zamachroval i s rc pidipoletuchou :D Amálka klasika, za celé odpoledne nepromluvila ani slovo, ale s vlaštovkou a házedlama řádila jak divá a moc se jí to líbilo, tak to je super.

já ted večer ještě v rychlosti ukutil v dílně Vincentovi takovou jednoduchou dřevěnou skládačku, bo je posedlý nákladníma autama, tak snad se s tím chvilku vyblbne, docela se na mě ted nějak upnul, že rodiče nezájem, když je po ruce děda---musím zmizet po tajnu, jinak řve jak tur :D

P1120065.JPG

P1120066.JPG

P1120067.JPG

P1120068.JPG

P1120069.JPG
Odpovědět

Zpět na „Dílna“