Hitec AURORA-9
Re: Hitec AURORA-9
Ahojte hladam schemu kabla ucitel-ziak na Auroru, Dakujem
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Jack stereo, zem spolocna a 1 a 2 ka pin do kriza ...
Pouzivat stanicky s rovnakym nap napatim je odporucane
ja pouzivam zebru z easy stara ...
Pouzivat stanicky s rovnakym nap napatim je odporucane
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
napajanie nepotrebujem, no momentalne neviem ake su tam baterie, potrebujem prepojit auroru a optic
EDIT: nasiel som tutoschemu je to asi ono nakolko sa prenasa len GND a signal

EDIT: nasiel som tutoschemu je to asi ono nakolko sa prenasa len GND a signal

Vobec nejde o napajanie, v zmysle ako myslis ty ...
Proste zober kabel, dva stereo jacky, zem je rovnaky kabel a ostatne dve su voci sebe cross ... teda na jednom je stred a na druhom posledne policko a dalsi kablik tak isto ... kreslit sa mi to na tel nechce ...
Edit: podla tvojej schemy: 123 - 132
Proste zober kabel, dva stereo jacky, zem je rovnaky kabel a ostatne dve su voci sebe cross ... teda na jednom je stred a na druhom posledne policko a dalsi kablik tak isto ... kreslit sa mi to na tel nechce ...
Edit: podla tvojej schemy: 123 - 132
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Ja som si kúpil origoš kábel Hitec. Pre spojenie s vysielačmi, čo majú iné napájacie napätie tam je taká redukcia. Čo je v nej, som ešte nebádal... ale asi to len tak jednoducho prepojiť nepôjde... Aurora má iné napätie ako Optik...
ale skúsenosti s tým nemám.
ale skúsenosti s tým nemám.
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
ked je v kabli len zem a signal napatie tam nieje cize je jedno ake su baterie a ziakovska TX sa v tom pripade musi zapnut
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Tomu rozumiem....
Ale prečo dali tú redukciu? Dnes sa na to pozriem a uvidíme, čo tam nájdem....
Ale prečo dali tú redukciu? Dnes sa na to pozriem a uvidíme, čo tam nájdem....
ja idem dnes bastlit ten kabel podla tej schemy ktoru som uviedol
EDIT: kabel funguje
EDIT: kabel funguje
Naposledy upravil(a) MarkAurel dne čtv 21.06.2012 8:36, celkem upraveno 1 x.
Je tam len napatovydelic ... ak vie ktore je tx a rx na oboch vysielackach ta do kriza a mas kabel ucitel - ziak, ked neprekrizis tak cez zvukovku na simulator
Viem ze obe musia byt zapnute ... ale vystupna uroven U signalu moze byt na jednej vyssia a odpalis vstup na druhej ak nie je chraneny ...
Viem ze obe musia byt zapnute ... ale vystupna uroven U signalu moze byt na jednej vyssia a odpalis vstup na druhej ak nie je chraneny ...
Čau Auroráci mam jen takovej dotaz... Když si nastavuju letové režimy pro vrtulník tak mam Idle1 jen tak na letáni s otačkama akorát a pak mám Idle2 kde mam otačky vetší. zajima me ale jedna vec chci si tam nastavit pomalí přechod jenže když to nastavuju vtom ACT a nastavim tam třeba -50% nebo +50% tak je to stejny pokazdy je to takove skokové misto aby to bylo plinulé... Křivka kolektivu mam na oba režimy stejnou...Mužete mi nejak poradit jak docilim toho aby ten plyn byl plynulejší při přepinání těch letovích režimu ?
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Neviem, či Ti presne rozumiem, lebo vrtuľníky nerobím.
Ale medzi letovými režimami sa dá prechádzať aj pozvolne - čas sa nastavuje v desatinách sekundy - myslím že až do 6,3 sekundy... a to práve preto, aby bol prechod plynulý. Ak nezadáš čas - nula, bude zmena skoková.
Nastavuje sa to tak, že klikneš na príslušný letový režim, potom klikneš na nastavenie prepínača, čo to ovláda a tam to niekde je...(nemám to pri sebe, ale včera som to robil)
Ale medzi letovými režimami sa dá prechádzať aj pozvolne - čas sa nastavuje v desatinách sekundy - myslím že až do 6,3 sekundy... a to práve preto, aby bol prechod plynulý. Ak nezadáš čas - nula, bude zmena skoková.
Nastavuje sa to tak, že klikneš na príslušný letový režim, potom klikneš na nastavenie prepínača, čo to ovláda a tam to niekde je...(nemám to pri sebe, ale včera som to robil)
mior píše:Neviem, či Ti presne rozumiem, lebo vrtuľníky nerobím.
Děkuji moc si mi pomohl. To co jsem ja nastavoval v křivkach ACT tak to je spozdení cele akce a ja potřeboval spozdeni letového režimu už jsem to nastavil tak to pak musim otestovat. Děkuji moc.. Koukam že se mam pořád co učit na Aurore
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
Zdravím už jsem celkem rozhodnut že si taky jednu Auroru pořídím, ale ještě před tím bych se chtěl zeptat na jednu věc:
Mám Optica Sport a dost mě na něm štve, že při použití mixu křidélka jako brzdy se sečte jejich výchylka s výchylkou křidélek jako takových a pak klidně překročí i nastavení EPA. Prý je to specialita Hitecu, tak bych se chtěl zeptat, jestli to Aurora dělá taky, nebo jestli to Korejci nějak vyřešili. Děkuji za odpověď.
Mám Optica Sport a dost mě na něm štve, že při použití mixu křidélka jako brzdy se sečte jejich výchylka s výchylkou křidélek jako takových a pak klidně překročí i nastavení EPA. Prý je to specialita Hitecu, tak bych se chtěl zeptat, jestli to Aurora dělá taky, nebo jestli to Korejci nějak vyřešili. Děkuji za odpověď.
Ahoj,
V novom FW jto ma Aurora uz opravene, tj. pridali tam servolimit a ten sa uz neprekroci.
V novom FW jto ma Aurora uz opravene, tj. pridali tam servolimit a ten sa uz neprekroci.
- pastakus.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny
Potřeboval bych nutně poradit s nastavením Aurory 9, sem už z toho zoufalej. Potřebuju nastavit mix výškovka -křidélka a to tak že se s pohybem výškovky dolů zvedá vztak na křidélkách a opačně.Toto nastavení se prý hodně používá na combat modelech pro ostřejší obraty.Jenže když to nastavím v Prog-mixech tak mi jedno křidélko funguje správně a druhé se vychyluje na opačnou stranu, jenže já potřebuju aby se vychylovaly stejným směrem.Zkouším to už třetí den a porád nemužu přijít na to kde dělám chybu.
Potřeboval bych nutně poradit s nastavením Aurory 9, sem už z toho zoufalej. Potřebuju nastavit mix výškovka -křidélka a to tak že se s pohybem výškovky dolů zvedá vztak na křidélkách a opačně.Toto nastavení se prý hodně používá na combat modelech pro ostřejší obraty.Jenže když to nastavím v Prog-mixech tak mi jedno křidélko funguje správně a druhé se vychyluje na opačnou stranu, jenže já potřebuju aby se vychylovaly stejným směrem.Zkouším to už třetí den a porád nemužu přijít na to kde dělám chybu.
co nelítá nerozbiju http://www.rcpastakus.php5.cz