Sab goblin 700
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Re: sab goblin 700
Koukej to přes víkend zalítat. Na úterý nachystám maso.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
kolaCZek píše:boZZda: Predpokladam, ze na patek a pondeli je nahlasena dovolena...
Zítra musím do práce
To spíš dnešní noc bude vyplňena několika litry kávy. Do rána to mám postavené! Dokonce mám i domluvené jedno soukromé letiště na zálet, aby mě při tom nikde nerušil. Já jsem tak nervózní už jen tu krabici otvírám.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
boZZda: Roaaaarrr!!! (to je "kur*a, jak ja ti zavidim" v dinosaurstine)
Taky bych si nechal takovyho krasavce libit.
Doufam, ze ze zaletu bude zaznam. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
kolaCZek píše:boZZda: Roaaaarrr!!! (to je "kur*a, jak ja ti zavidim" v dinosaurstine)Taky bych si nechal takovyho krasavce libit.
Doufam, ze ze zaletu bude zaznam.
Všechno budu dokumentovat.
Nikomu nebrání si jej taky pořídit
bavarianDemon 3X a 3SX
Dej sem nejake foto ze stavby.. v kazdem pripade gratuluji!!At ti to lita..
boZZda píše:...Nikomu nebrání si jej taky pořídit
Ty ne... Ani bych se te neptal...
A souhlasim s matrosek. Nahazej i par fotek ze stavby...
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nezavidim ti Goblina, vsak jsi si ho taky vycekal...
Co ti ale zavidim a to hrozne, je ta radost. To vybalovani z pytliku, to mazleni se s tim. Tohle ja miluju. Kdyz uz to lita, tak je to nakonec helina jako kazda jina.
Co ti ale zavidim a to hrozne, je ta radost. To vybalovani z pytliku, to mazleni se s tim. Tohle ja miluju. Kdyz uz to lita, tak je to nakonec helina jako kazda jina.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
kolaCZek píše:Ale kde vzit zbytecnejch 40k?
No, pridej jeste dvacku..... V tomhle setupu...
Když jsem vybíral sestavu, tak to bylo asi takto
"serva dám obyčejná....hele a když si připlatím jen o trochu víc, tak můžu mít tohle...co kdybych ale připlatil ještě kousíček....a co regulátor.....Roxxy 9100 dobrý, ale když už jsem do toho dal tolik, tak bych mohl JIVE 120, ne?......a co BEC, že bych dal 2S LiPol? To je zbytečná zátěž. Raději dám BEC......jejda WR BEC není zase o tolik dražší.....motor bude určitě stačit ten co mám ALign 700MX....v TRex700 máš ale Xeru, takže by jsi do Goblina měl dát taky Xeru....Xera 4035 bude stačit....tak Xeru jsem prodal netrpělivému zákazníkovi (že Howking?), tak co teď? Hele existuje Xera "Goblin Edition", no to by nebylo, abych tam nedal něco jiného...."
No a takhle to pomalinku a zákeřně rostlo až je z toho tato sestava. Doufám, že na to nepřijde žena.
Bez baterek jsem na cca 69000,-
Nebojte, budu reportovat jen co to půjde. Zatím mám jej první dojmy z rozbalování a jsem velmi potěšen. Více později.
"serva dám obyčejná....hele a když si připlatím jen o trochu víc, tak můžu mít tohle...co kdybych ale připlatil ještě kousíček....a co regulátor.....Roxxy 9100 dobrý, ale když už jsem do toho dal tolik, tak bych mohl JIVE 120, ne?......a co BEC, že bych dal 2S LiPol? To je zbytečná zátěž. Raději dám BEC......jejda WR BEC není zase o tolik dražší.....motor bude určitě stačit ten co mám ALign 700MX....v TRex700 máš ale Xeru, takže by jsi do Goblina měl dát taky Xeru....Xera 4035 bude stačit....tak Xeru jsem prodal netrpělivému zákazníkovi (že Howking?), tak co teď? Hele existuje Xera "Goblin Edition", no to by nebylo, abych tam nedal něco jiného...."
No a takhle to pomalinku a zákeřně rostlo až je z toho tato sestava. Doufám, že na to nepřijde žena.
Bez baterek jsem na cca 69000,-
Nebojte, budu reportovat jen co to půjde. Zatím mám jej první dojmy z rozbalování a jsem velmi potěšen. Více později.
Naposledy upravil(a) boZZda dne čtv 03.05.2012 18:42, celkem upraveno 1 x.
bavarianDemon 3X a 3SX
.....ja uz zalital....ver nebo ne,ja se mazlim kazdy vecer...
.jsme skoro stejne velci mazlici.
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
boZZda píše:Když jsem vybíral sestavu, tak to bylo asi takto
No a takhle to pomalinku a zákeřně rostlo až je z toho tato sestava. Doufám, že na to nepřijde žena.![]()
A stavíš nebo kecáš?
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
No, klasika.
Vzdyt to vis, objednavam. Cenicham na netu, objednavam....
No a pak ti to zena plati a ja se klepu kdy dostanu valeckem pres lebedu....
Vzdyt to vis, objednavam. Cenicham na netu, objednavam....
No a pak ti to zena plati a ja se klepu kdy dostanu valeckem pres lebedu....
- Screwball671
Blahopřeji k té „zelené příšeře“ co tak trochu připomíná helinu.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
To je prave ono... Otevres manual. Prvni pytlicek je tady.... Jdem na to. Vsechno krasne navoneny a novoucky. A pod rukama ti roste helina. Sakra jak ja bych chtel.
Kdyz jsem stavel miniprotose, tak jsem to mel na jeden zatah. Proste neslo ani na chvilku prestat.
V 5 rano bylo hotovo. V sest zvonil budik, ze mam vstavat do prace. Prd... Ja uz vyhlizel vychod slunce. Jeste nez jsem odesel do prace, tak jsem s nim za barakem zavisel.
To vam byl pocit... A prave to ti tak zavidim. 
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC