Takto volakedy za totace fungovali Skodovky. Dorob doma sam. Ale nielen tie ale aj vela inych veci. Napr byty.
Pokial sa tyka nabijaciek (Raytronic) tak to zacina byt coraz jednoznacnejsie kupovat to v HK

. Pokial sa aj tam tieto uzasne trendy poklesu kvality nevyskytuju.

U bateriek LiPo takisto. S baterkami Ray od Pelikana nemam dobre skusenosti. Arrowindy funguju zatial velmi dobre, ale ked chcem dokupit dalsie v BA, tak od marca jednoducho nemaju a rozpravaju rozne basnicky o tom kedy to bude.

Vyzera to tak, ze v ramci setrenia sa u nich Lipo objednavaju 1x za rok na jar a potom ak sa vypreda klienti maju smolu. Je to dost ucinny system ako vypudit klientov do HK.

Mna brzdi "v rozlete" len to ze nemam zriadeny ucet na PayPal alebo ako sa ten platobny system vola. Jednoducho sa neviem k tomu prisrat uz pol roka, ale akonahle to budem mat tak Lipolky a nabijacky budem kupovat tam. (Mam v klube dost pozitivnych referencii.) Moja motivacia vsak dost prudko narasta a tak si ten cas najdem, lebo inak by to bolo dost iracionalne chovanie.
Ak sa Hitec dostatocne rychlo nespamata tak bude vhodne v HK kupovat aj vysielacky. Zatial velebim moju 10 rocnu Eclipse. Problem je ze mam k nej 5 prijmacov a nakupenu telemetriu. Na Eclipse Pro prestavam mat odvahu a Aurora je uz predsa len na 2. vysielac dost draha..... Spolahlivost bola silna stranka Hitecu.... U 2,4 Ghz prijmacov to este plati.
Zatial pre mna je najucinejsie opatrenie je odkladat si uctenky aj od beznych vtakovin a vyberat znacky / vyrobcov stavebnic. Rozhodne sa nevrhat bez rozmyslu za vsetkym co ma najnizsiu cenu. Plati jedno americke porekadlo:
Dostanes co si zaplatil. (Ako vela si zaplatil.) Ja k tomu dodavam ze
v lepsom pripade dostanes co si zaplatil.

Doporucujem nad tym porekadlom rozmyslat vzdy ked idete kupovat cokolvek lacne.

Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7