Blade Nano CP X
Re: Blade Nano CP X
Tak pokud máš vysílač z vyměnitelnym modulem tak zde je nově dostupný solution http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ible_.html
Naposledy upravil(a) freerider dne úte 30.10.2012 22:09, celkem upraveno 1 x.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
No T8FG výměnný modul nemá 
Ahoj,tak jako novy majitel se musim pochlubit.vcera dorazil vrtasek,nadhernej az to neni hezky.zdal se mi pri prvnim osahani,jak z gumy,jak hracka za par stovek:D.mel jsem uplne strach na nej sahnout,abych neco nerozbil,nezlomil atd.nabil baterku,nastavil dx6i,sparoval a do vzduchu,kde jsem se nestacil divit,jak dokaze byt hodny.moc se mi to nezdalo.mam nocni,tak jsem ho vzal do prace.strasny obdiv.vyvazil listy,pozutahoval sroubky.par baterek jsem zavisel,no problema.pri dalsi baterce jsem ho zkusil otocit ocasem o 360`.ten ocas je ale strasne liny i na stunt mode.rek jsem si ok,potrebuje vetsi vychylku smerovky pri kopence.vymenil baterku a hura do vzduchu.ze zacatku pomalu dopredu,kontra+smerovka,dopredu a skrt lyzinama o zem,tak znova a tentokrat rychlou klopenku,lyzinama jedu po zemi:@.znova a znova,prask,znova,prask,znova prask.se na to muzu vy...t,ho rozslapnu a bude .chytam nerva.menim baterku,do vzduchu,klopenku a naposledy jsem s nim prask,z 1,5m bocnim naklonem praskla lyzina a kdyz to narazilo,tak s ni spolu i cyklika.neni zas tak odolny a ja mam zas den blbec.dokaze to byt pekne velka mrcha a nic hodnyho.s heli 450 poletuju,ale nemam koule prolitnout klopenku.tady se to zmenilo,ale zas ten ocas se kurna netoci,jak u 450.kde je chyba?nebo to takhle funguje i u Vas?diky za rady
Ocas je rozhodně pomalejší jak u 450tky je to daný tim že je hnanej vlastnim motorkem.Ale co se týče letu v klopený zatáčce tak se dá bez problému lítat ocas stíhá.Jinak pokud ti praskla cyklika tak na utržený ramínko bohatě stačí hustý vteřinový lepidlo mám to tak slepený už dva tejdny a drží bez problému už sem stim po slepení práskul xkrát a furt ok. Lyže praskaj hlavně v okolí držáku na baterku tam je dobrý to na čelní straně držáku to vystužit destičkou aby tam nebyla jen díra pak držej.Díly zatim moc kupovat nechci čekám až bude dostupnej nějakej tuning.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
jak to myslis,vyztuzit destickou.nejak si to nedokazu predstavit.
to kdyz budu chci prolitnout klopenku,tak mam smerovku narvanou hooodne na stranu.a stejne to neni jeste ono.
to kdyz budu chci prolitnout klopenku,tak mam smerovku narvanou hooodne na stranu.a stejne to neni jeste ono.
Já sem si tam nalepil takovou mini destičku nad držák baterky abych vystužil místo kde to praská a ted je to už dlouho ok težko vysvětlovat bez obrázku.Jinak co se týče toho motorku musí prostě chodit bud to máš špatně napípaný (pravděpodobně hodnota pro výchylku,musí bejt na 100%) jinak nevim nemám ho napípanýho na dx6 a nebo máš na motorku navinutej třeba nějakej bordel
navinutej bordel tam není,byl by vidět a na to já jsem pes.vadí mi i prach na modelech.teď koukám,což mě nenapadlo.při nastavování d6i jsem nelezl do nastavení max výchylek,tzv.travel adjust a teď jsem tam kouknul a směrovku mám na 40procent.gyro úplně vypnutý.a teď už to chápu.
ps:není to k tématu,ale,hodnota zisku gyra má být na 100procent a jde o to,že třeba u 450tky se vypínala v max výchylkách,aby to fungovalo ve fci gyro.má to být stejně i u nano?
pss:proč se při resetu modelu nevyresetovalo celé nastavení předchozího modelu,zadaného do dx6i?
ps:není to k tématu,ale,hodnota zisku gyra má být na 100procent a jde o to,že třeba u 450tky se vypínala v max výchylkách,aby to fungovalo ve fci gyro.má to být stejně i u nano?
pss:proč se při resetu modelu nevyresetovalo celé nastavení předchozího modelu,zadaného do dx6i?
Dal jsem na Vas a koupil si DX6i a nCPx BNF. Napipal jsem to a zalitl a doladil podle chuti. Lita to moc hezky:-) Flipy, zada, osmicky v malym pokoji - velka legrace 
K tem co maji nano trosku olitany - cim se predzasobit z ND? Zatim jsem cetl, ze podvozek, co dal?
A co serva? nejaky trable?
K tem co maji nano trosku olitany - cim se predzasobit z ND? Zatim jsem cetl, ze podvozek, co dal?
A co serva? nejaky trable?
Podvozek,cyklika,Hl motorek a po čase popraská i kabinka já osobně lepim a čekám na tuning.
- karlosmikos
Podvozek je pry shodny s prvnim msr a zadni vrtulka mozna taky ale to nemam vyzkousene. To jsou dve veci ktere mi po msr doma zbyly;-) pro nano si jdu koncem tydne
Cim konkretne lepite ty casti ktere upadnou?
Cim konkretne lepite ty casti ktere upadnou?
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Lepim to hustym vteřinákem od pecky ale to je asi jedno od koho bude jak sem psal cykliku mám takhle slepenou a drží už víc jak dva tejdny a pádů bylo nespočet povozek je třeba vystužit aby v místě kde se zlomil nebyl tak pružnej pak drží taky.
Jsem ve spektru úplný začátečník a v heli tzv. věčnej začátečník a tak mám problém. Mám čerstvě tohoto kolibříka a dx7s a poletuju bez jakéhokoli napípání v Tx-jen heli a deska-jen v jednom režimu. Doma je plno překážek a tak často padám a tady je můj problem:po každým stažení plynu se modrá dioda rozbliká a jde jen kolektiv a cyklika ale plyn ne. Musím odpojit baterku a znovu zapojit. Na tom jednom videu s tím v garáži furt mlátí o zem a jen to postaví a zas letí. Tak se pěkně ptám co potřebuju nastavit abych to nemusel rozpojovat. Díky za odpověď.
Vyřešeno, souviselo to s bindováním ale zas řěším spuštění v nastavení které jsem stahl ze spektrum community.Je to sice na mCPX ale aspoň mám trochu představu co se jak nastavuje. Ale zas to nejde rozjet, jdou jen serva ale motor ne ať binduju jak binduju.
- karlosmikos
Jedu si pro nej;-) nejake navody na nastaveni pro dx6i? Vim ze na googlu toho bude spousta ale chtel bych z toho pro zacatek mit neohravany autobus a rada primo od nekoho tady byva k nezaplaceni
Po první baterce: musím to hooooodně otupit
Po první baterce: musím to hooooodně otupit
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Zkousel jsi nastavit exponencialy?ty docela dost pomuzou.i kdyz ja si myslim,ze to dokaze byt splaseny a sam uz jsem to taky poznal,ale jinak je to vcelku hodna helinka.mas to napipany podle manualu?jestli ano,tak ti pak poradim jen ubrat na maximalnich vychylkach.spolu s expama to pak musi byt jak nakladni vlak.ja mam nastavenou vysilacku podle navodu,ale trosku upravene kniply(o cemz jsem tu jeste necetl,ze by nekdo delal),abych si nehrabal toliko do rizeni a vse je v poho.visim s tim na cca 30cm,kdyz je nejhur.