Zimní halová sezóna 2013-14
Re: Zimní halová sezóna 2013-14
Vláďo prosím podle jakého klíče jsi sestavil jednotlivá pořadí?
A ještě proč jsi sestavil žebříčky podle bodů, ne podle pořadí?
Jen se ptám, ze zvědavosti, díky.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Vláďo prosím podle jakého klíče jsi sestavil jednotlivá pořadí?
podle pravidel SMČR se žebříčky stanoví dle 3 nejlepších výsledků, kdo má míň než 3 závody do oficiálního žebříčku nevstupuje. - navíc jsem to konzultoval s TomasC a bylo to tak i v minulosti.
Dle časů ( součet dvou lepších časů - klíč pro finále) a opět tři nejlepší výsledky je to u pylonů
A neoficiální žebříček je Air race a ten je dle pořadí.
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Já mám air race pořadí 1 a 2, takže jsem první z těch, co neměli 3 závody?
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Já mám air race pořadí 1 a 2, takže jsem první z těch, co neměli 3 závody?
ano Honzo jsi 8.celkově v AirRace a 1. z těch co měli dva závody.
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
a kdyby se brali jen dva nejlepší výsledky, tak jsem 2-3! S tím se dokážu spokojit 
HonzaS píše:a kdyby se brali jen dva nejlepší výsledky, tak jsem 2-3! S tím se dokážu spokojit
...kdyby neexistuje, nevím co řešíš, pilot jako TY by se měl dívat na F3P a F6B a neřešit doplňkový show závod.
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
...nevím co řešíš...
kdyby jsem použil, abych objektivně srovnal mé umístění v air race s ostatními.
Na F6B jsem letos nestihl novou sestavu a starou jsem netrénoval - proto se mému mizernému umístění nedivím (řeknu Ti to jinak, letos jsem na F6B kašlal). A v F3P jsem během sezony doladil letadlo, v Německu porazil Christiana a v Třebíči Kubu
Tohle řeším
HonzaS píše:kdyby jsem použil, abych objektivně srovnal mé umístění v air race s ostatními.![]()
Na F6B jsem letos nestihl novou sestavu a starou jsem netrénoval - proto se mému mizernému umístění nedivím (řeknu Ti to jinak, letos jsem na F6B kašlal). A v F3P jsem během sezony doladil letadlo, v Německu porazil Christiana a v Třebíči Kubu, takže tam spokojenost
![]()
Tohle řeším
... tak jinak myslím tím starat se o to mít doma odlétány alespoň 3 závody, tak aby jsi se dostal do oficiálního žebříčku.
Tvůj výkon v Německu je rozhodně příjemný pro Tebe a české barvy, ale lítat se musí i doma.
Takhle jsi se nedostal do reprezentace a nezatlačil na ty tři piloty co tam jsou, tak aby se víc snažili a bojovali....A v tuto chvíli není pro MS a repre tým ani jeden náhradník, bohužel....
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Vláďo jet na MS mi nabízel Tomáš v 2013, odmítl jsem tehdy, a zájem nemám ani na příští rok. Takže nedostat se do repre na MS mě fakt netrápí
A že jsem se nedostal do žebříčku, to je mi jedno ještě víc
Pro umístění v žebříčkách a statistikách rozhodně nelítám 
A že jsem se nedostal do žebříčku, to je mi jedno ještě víc
HonzaS píše:Vláďo jet na MS mi nabízel Tomáš v 2013, odmítl jsem tehdy, a zájem nemám ani na příští rok. Takže nedostat se do repre na MS mě fakt netrápí![]()
A že jsem se nedostal do žebříčku, to je mi jedno ještě vícPro umístění v žebříčkách a statistikách rozhodně nelítám
odpověď na účast na MS: - to je samozřejmě jen Tvoje věc, jak k létání přistoupíš, samozřejmě Tě nikdo nemůže nutit. Je jen škoda, že takto hospodaříš se svým talentem...
odpověď k tématu žebříčky: - v tom případě dost dobře nechápu co tady celou dobu řešíme....???
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Zajímalo mě jak jsou žebříčky počítaný, to jsme řešili
A v Air race se dobře přepočítává z hlavy, tak jsem se rovnou podíval na prodiskutované "kdyby"
Život je moc krátkej na to, abych se na plno věnoval jen jednomu z mých mnoha talentů a zálib
Co vlastně máš Ty za koníčky když už nelítáš? (sice mimo téma, ale tohle vlákno už jde stejně do starýho železa, takže...
)
Život je moc krátkej na to, abych se na plno věnoval jen jednomu z mých mnoha talentů a zálib
HonzaS píše:Zajímalo mě jak jsou žebříčky počítaný, to jsme řešiliA v Air race se dobře přepočítává z hlavy, tak jsem se rovnou podíval na prodiskutované "kdyby"
![]()
Život je moc krátkej na to, abych se na plno věnoval jen jednomu z mých mnoha talentů a zálibCo vlastně máš Ty za koníčky když už nelítáš? (sice mimo téma, ale tohle vlákno už jde stejně do starýho železa, takže...
)
... k Tvé poslední otázce, nelítám, protože na to nemám čas a nemáme tolik haly jako v minulosti. Tolik k mým halovým aktivitám. A protože mě TomasC ( a jíní ) poprosil abych dělal trenéra halové akrobacii,tak jsem se rozhodl věnovat tomu, což asi netušíš, ale bere to nějaký čas. Navíc mám pocit, že v tomto směru budu pro halovou akrobacii užitečnější.
... mé ostatní leteckomodelářské aktivity ... něco chystám.. ale to sem nepatří ... jsme v tématu halových akrobatů.
Myslím, že už bylo řečeno vše.
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
A protože mě TomasC ( a jíní ) poprosil abych dělal trenéra halové akrobacii,tak jsem se rozhodl věnovat tomu, což asi netušíš, ale bere to nějaký čas.
Víš že tuším?
HonzaS píše:
Víš že tuším?Čas berou i aktivity nás netrenérů, ať už jde o organizaci soutěží, řešení pravidel, rady a články pro začátečníky atp. Za 10 let halovýho lítání vážně tuším co co obnáší.
Když tušíš tak proč se ptáš ... nechápu.
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Čekal jsem odpověď ve stylu že už tě nebaví geocaching ale děláš něco jinýho, co by mě třeba taky inspirovalo a bavilo. Ne že (aspoň jsem to tak pochopil) sice nelítáš, ale trenéruješ
To je jedno, třeba pokecáme někdy na letišti