Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Re: Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Aha, takže s FPV do mobilu či tabletu se můžu rozloučit...na 5,8GHz toho moc nemaká...
- JosefSvejk
FPV je lepší z mnoha důvodů řešit analogovým přenosem videa. A ten na 5,8 GHz docela dobře (a legálně) funguje.
- gardenroute
A proc by nemelo ? P1 a P2 se lisi jen celkem v detailech, nikterak nejak zásadních, zalezi na Tvých prioritách. Proc nenavstivis vlakna o P1 a P2, vzdyt tam jsi se dozvedel vsechny odpovedi na sve otázky, které by jsi mel samozrejme vice specifikovat a upresnit ?djgas píše:Jasem začátečník v copterach, má smysl ještě kupovat Dji Phantom 1-čku?Popř. dá se nějak prodloužit letový čas-jiné vrtule, vyšší kapacita bat?A dá se upgradovat Naza-MV 1 na MV2?Popř.nějaká dodatečná instalace wi-fi modulu pro přenos videa, nemusí být original Dji.....
Vsechno to samozrejme jde, a prenos videa se nedela zadnym WiFi modulem, resp. az na výjimky u variant s 5.8GHz ovladanim, jako jsou P. Vision, kde je ale jiz prenos videa na 2.4GHz WiFi proprietarni DJI technologii integrovan jiz v RTF setu...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Za sebe pro začátečníka který si od qvadďošky slibuje docela slušný polítání
můžu doporučit Galaxy Visitor 3 je to nejspíš takzvaná brána do světa Qvadrokoptér
Vlastním ji sice krátkou dobu ale už můžu udělat nějaký ten závěr.
+pěkné fotky
+slušné video
+stabilní
+odolává i nárazům,pozor rád praská podvozek,řešení vyztužit si ho tavnou pistolí,a drží super
+má tři režimy lítání+režim návrat
+umí udržovat výšku 2-3m
video přikládám je to točené už za šera takže horší ale i tak je dobré
na tu kamerku
www.youtube.com/watch?v=ZzjJaJmQ0V0
můžu doporučit Galaxy Visitor 3 je to nejspíš takzvaná brána do světa Qvadrokoptér
Vlastním ji sice krátkou dobu ale už můžu udělat nějaký ten závěr.
+pěkné fotky
+slušné video
+stabilní
+odolává i nárazům,pozor rád praská podvozek,řešení vyztužit si ho tavnou pistolí,a drží super
+má tři režimy lítání+režim návrat
+umí udržovat výšku 2-3m
video přikládám je to točené už za šera takže horší ale i tak je dobré
na tu kamerku
www.youtube.com/watch?v=ZzjJaJmQ0V0
Galaxy Visitor 3,Asso B44.2
- gardenroute
No toto bych považoval spíše za hračku, resp. vstupní řešení pro ultimátní nováčky, to video určitě nebude s plusem, a o stabilitě se také dá polemizovat. Maximálně to je přijatelné řešení vzhledem k pořizovací ceně, ale v absolutním měřítku jistě neDavid78 píše:Za sebe pro začátečníka který si od qvadďošky slibuje docela slušný polítání
můžu doporučit Galaxy Visitor 3,...+slušné video ...+stabilní...
Samozřejmě jsou důležité požadavky uživatele.
Ano,taky jsem napsal že je to jakýsi takový vstup do světa Quadra
hračka to je,to ti neberu ale na začátek výborná
a ješte ke slovu ULTIMÁTNÍ slyším poprvé,a tak jsem hledal odpověď
Ultimátní, ultimativní a jejich význam
Tak předně – čeština tvar ultimátní vůbec nezná, přesto je podle Googlu o 50 % používanější. A správné slovo ultimativní se zase často používá ve špatném významu. Vychází z ultimáta a podle slovníku cizích slov znamená rozhodný, krajní, bezpodmínečný, vydírající.
Přitom jej běžně najdete ve významu velký, skvělý, prostě dokonalý, protože tak se někdy používá v angličtině. Jejich ultimate je totiž dost gumový výraz, který lze aplikovat mnoha způsoby.
Takže zbraň je ultimativní způsob vyřešení sporu a diktátor posílá ultimativní dopisy. Ale nic jako ultimativní test, auto, výkon nebo mobil není. Nebo vám snad nějaký produkt dává ultimátum? V takovém případě jej lze nahradit výrazem nekompromisní, když už se chcete být suvenýr a držet se cizích slovinců.
tak mi řekni jaký tvar si vybrat
hračka to je,to ti neberu ale na začátek výborná
a ješte ke slovu ULTIMÁTNÍ slyším poprvé,a tak jsem hledal odpověď
Ultimátní, ultimativní a jejich význam
Tak předně – čeština tvar ultimátní vůbec nezná, přesto je podle Googlu o 50 % používanější. A správné slovo ultimativní se zase často používá ve špatném významu. Vychází z ultimáta a podle slovníku cizích slov znamená rozhodný, krajní, bezpodmínečný, vydírající.
Přitom jej běžně najdete ve významu velký, skvělý, prostě dokonalý, protože tak se někdy používá v angličtině. Jejich ultimate je totiž dost gumový výraz, který lze aplikovat mnoha způsoby.
Takže zbraň je ultimativní způsob vyřešení sporu a diktátor posílá ultimativní dopisy. Ale nic jako ultimativní test, auto, výkon nebo mobil není. Nebo vám snad nějaký produkt dává ultimátum? V takovém případě jej lze nahradit výrazem nekompromisní, když už se chcete být suvenýr a držet se cizích slovinců.
tak mi řekni jaký tvar si vybrat
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
David78 píše:tak mi řekni jaký tvar si vybrat
Nechci být ošklivý, ale...
... Kdo trochu sleduje toto fórum, snad se mnou bude souhlasit, když řeknu, že gardenroute je jeden ze zkušenějších, co se Phantomů a snad i problematiky quadropter týče. Takže pod jeho hračku, resp. vstupní řešení pro ultimátní nováčky si představím, že to je hračka na ho.no dobrá tak pro šmírování sousedky za plotem.
... Kdo trochu sleduje toto fórum, snad se mnou bude souhlasit, když řeknu, že gardenroute je jeden ze zkušenějších, co se Phantomů a snad i problematiky quadropter týče. Takže pod jeho hračku, resp. vstupní řešení pro ultimátní nováčky si představím, že to je hračka na ho.no dobrá tak pro šmírování sousedky za plotem.[/quote]
Vaši zkušenost budu třeba i jednou potřebovat,ale vlákno zde pojmenované
se jmenuje Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
a já se podělil o postřehy,nevím jestli jste stím lítali ale soudím že ne tak to přeci nemůžete hned kritizovat.
Hračka je relativní pojem,i již 1000krát zmiňovaný Phantom je hračka jen na jiné úrovni
Vaši zkušenost budu třeba i jednou potřebovat,ale vlákno zde pojmenované
se jmenuje Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
a já se podělil o postřehy,nevím jestli jste stím lítali ale soudím že ne tak to přeci nemůžete hned kritizovat.
Hračka je relativní pojem,i již 1000krát zmiňovaný Phantom je hračka jen na jiné úrovni
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
David78 píše:Hračka je relativní pojem, i již 1000krát zmiňovaný Phantom je hračka jen na jiné úrovni
Celé modelářské hobby je o hračkách, o tom žádná. Konec konců hračka (jen trochu dražší) je třeba i Ferrari.
David78 píše:... vlákno zde pojmenované se jmenuje Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka a já se podělil o postřehy,nevím jestli jste stím lítali ale soudím že ne tak to přeci nemůžete hned kritizovat.
Jsem rád za tvou zkušenost a její sdílení. A jsem rád i za ty, co tu nabízí zkušenost a názor opačný. Bohužel nemám tolik peněz, abych si všechno, co vidím nebo o čem čtu/slyším mohl koupit a osobně vyzkoušet. A proto hledám názory a zkušenosti ostatních a vybírám si, za co peníze dát, a za tohle bych je nedal.
danidani píše:Celé modelářské hobby je o hračkách, o tom žádná. Konec konců hračka (jen trochu dražší) je třeba i Ferrari.
Akurát, že modelár si tú hračku ak už nie postaví, tak minimálne zloží, sám.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Tak zrovna u toho Galaxy Visitor 3 to zrovna moc neplatí 
Zdravím, chtěl bych si koupit svou první coptéru... Jakou by ste mi doporučili ? Cena kolem 2000,- kč 
Děkuji
Děkuji
- gardenroute
A má to létatLukášb píše:Zdravím, chtěl bych si koupit svou první coptéru... Jakou by ste mi doporučili ? Cena kolem 2000,- kčDěkuji
Přesně tak.
Máš v ruce aspoň něco?
Za 2000 se nechá postavit koptéra.
Pokud však nemáš ani své rádio, pak leda hračky jak psal kolega.
Máš v ruce aspoň něco?
Za 2000 se nechá postavit koptéra.
Pokud však nemáš ani své rádio, pak leda hračky jak psal kolega.
Chlapi, myslíte že tento set https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__55105__Quanum_Nova_FPV_GPS_Waypoint_QuadCopter_Mode_1_Ready_to_Fly_.html je dobrá koupě?
Chtěl jsem si do začátku koupit Galaxy Visitor, ale ten stojí skoro 4tis. a je to defakto hračka. Tohle vyjde na 7tis, ale za ty peníze mi to připadá úplně jiná liga. S copterama sice nemám zkušenosti, ale zase nemám problém s penězi a nechci defakto vyhodit 4tis. za něco, co pak nemohu upravovat nebo vylepšovat.
Chtěl jsem si do začátku koupit Galaxy Visitor, ale ten stojí skoro 4tis. a je to defakto hračka. Tohle vyjde na 7tis, ale za ty peníze mi to připadá úplně jiná liga. S copterama sice nemám zkušenosti, ale zase nemám problém s penězi a nechci defakto vyhodit 4tis. za něco, co pak nemohu upravovat nebo vylepšovat.