Nový projekt Hurricane rozpětí 3,5m
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový projekt Hurricane rozpětí 3,5m
RCTOM píše:Tak ještě matný lak a křídlo hotovo.
To se mě líbí, dobrá práce!!!!!
Je to paradni ... Stava se z toho fakt pekne ero ... Uz se tesim
Ještě aby letělo.

Nádhera!!! Jak jsi docílil toho, že kolem nýtů to máš lesklejší? Vypadá to parádně.
Podle dřívějších fotek používáš preshading, čím je stříklá barva, že je povrch tak krásně rozbitý? Já používám báze a ty kryjí tak dobře, že mi vždy preshading zakryjí, takže práce navíc je naprd. Snad to moc neskryje vrchní matný lak. Ten rozdíl mezi matem a leskem na letadle je vždy skvělý, dospělý éra to tak vždy mají, pokud teda nejsou oprašovaný.
Podle dřívějších fotek používáš preshading, čím je stříklá barva, že je povrch tak krásně rozbitý? Já používám báze a ty kryjí tak dobře, že mi vždy preshading zakryjí, takže práce navíc je naprd. Snad to moc neskryje vrchní matný lak. Ten rozdíl mezi matem a leskem na letadle je vždy skvělý, dospělý éra to tak vždy mají, pokud teda nejsou oprašovaný.
Kus hubny ... Pristi tyden jdu na povrchovku konecne ... Zastavba motoru me dost zdrzela.
ahoj, tohle vlákno sleduju moc rád, krásný éro a hlavně ta stavba. Jen blbá otázka, jak takový velký motor uchladíš, nikde tam nevidím odpovídající otvor, a skutečný Hurican měl asi vodní chlazení.
Ano to je dobra otazka ... Uz jsem to myslim psal... Puvodne je ero navrzeno presne pro zdz 160 se starterem. Tomasuv model jej ma a druhy kus jsme jiz neziskali proto jsem hledal alternativu a s tim i vymyslet chlazeni.
Od predu : original hurrik mel prstenec kolem haubny hned za kuzelem zduvodu nahaneni vzduchu k motoru ... Bude mam jej jiz na 3d tiskarne; tropicky filtr obsahuje 45st sani a jde to primo na prvni dva valce, ze spodu je tento filtr vcetne haubny profrezovan a je tam mrizka na odvetrani zatim 10x10cm; falesne vyduchy motoru jsou dute take neco vyleti ven ... Zvazuji na celo vyduhu udelat pres mrizku otvor na kazde strane ; vyfuky jsou zastaveny a tato zastavba je vlastne tunel ktery je vyveden pres centroplan kola 2x 13x13cm otvory ven ....; jeste mohu udelat otvor na tropickem filtru dalsi zespodu o velikosti 15x20cm. Ale jde spis o sprvne smerovani proudeni.. Budu resit az pri finale osazeni ... Stejne to jinak nejde.
Je to proste problem jak jsem se dostal k tomuto motoru jsem psal ma jine rozmery nez mi bylo sdeleno pri slozeni 100% zalohy
( jinak bych tam dal roto 170 a byl by klid ... Mensi motor a zadne roury. Ale je fakt ze je to zastaveno jak v modernim aute a bude to jiste problem. Jsem z IT a jiz jsem zvazoval kacirskou myslenku 18cm vetrak z entr.serveru a dat tam aktivni chlazeni ale asi je to pi...na.
Od predu : original hurrik mel prstenec kolem haubny hned za kuzelem zduvodu nahaneni vzduchu k motoru ... Bude mam jej jiz na 3d tiskarne; tropicky filtr obsahuje 45st sani a jde to primo na prvni dva valce, ze spodu je tento filtr vcetne haubny profrezovan a je tam mrizka na odvetrani zatim 10x10cm; falesne vyduchy motoru jsou dute take neco vyleti ven ... Zvazuji na celo vyduhu udelat pres mrizku otvor na kazde strane ; vyfuky jsou zastaveny a tato zastavba je vlastne tunel ktery je vyveden pres centroplan kola 2x 13x13cm otvory ven ....; jeste mohu udelat otvor na tropickem filtru dalsi zespodu o velikosti 15x20cm. Ale jde spis o sprvne smerovani proudeni.. Budu resit az pri finale osazeni ... Stejne to jinak nejde.
Je to proste problem jak jsem se dostal k tomuto motoru jsem psal ma jine rozmery nez mi bylo sdeleno pri slozeni 100% zalohy
držím palce, ať je těch problémů co nejmíň! Jirka