HONZIK 22 píše:Jak to ze trpelo? Ze ty jsi ho otocil po vetru do 5m/s..
Vítr je cítit ve tváři,listy stromů šelestí, větrná korouhev se začíná pohybovat....
Pozn. VTIP nic ve zlem.
Faktická poznámka - v té citaci jsi o stupeň vedle, tvůj popis podle Beauforta je pro "Slabý vítr", což je do 3,3m/s, 5m/s je "mírný vítr".
Ale k tématu - ono je upřímně létání ve větru přes 7-8m/s stejně dost nanic, minulý víkend jsme si toho užili v Hořicích až dost. Problém není v pevnosti modelu a mimochodem ani v pronikavosti, ale zkrátka v tom, že každý stoupák bleskově mizí po větru, návrat sice jde, ale často za cenu velké ztráty výšky atd. Anebo se stojí ve vlně -
taky otrava. Člověk si to užije na svahu a někdy i při rekreačním létání s možností neomezeně zapínat motor, ale na rovině čistě v kluzu bez zapínání motoru to je prostě otrava a požitek mizivý (i když se leckdy maximum nalétá i tak). To odlehčení modelů F5J je dáno tím, že model přes 1600-1800g základní hmotnosti zkrátka nemá smysl, pevnost už stačí i na silný vítr a je vždy lépe doložit než mít model celkově těžký. Mimochodem já jsem ve větru i 10 m/s o tom víkendu létal převážně s 1400g modelem doloženým o 300g a opravdu jsem neměl pocit, že bych se měl nějak moc bát pevnosti...
U F3J to bylo trochu jinak, protože vleky v silném větru jsou brutální zátěž křídla a tak modely nad 2kg byly pochopitelné, ale u elekter je to zkrátka jinak.
A u stopalcovky jako Django to máš stejné, jen úměrně posunuté - už při hmotnosti někde u 650g je pevnost naprosto vyhovující, do větru případně trochu doložíš, to je celé.
BTW pro papira - dnes jsem vlastně poprvé pořádně vytáhl Django s tím protaženým motýlem na RCEV Horní Branná a výsledkem bylo první místo, tak to asi funguje

Jen je asi na ten větší motýl slabá trubka, docela viditelně se kroutí...