Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2011 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:
Digis: Inzerát je super, bojím se že se nikdo neozve.

Vím, že je naděje malá, ale zkusit se to musí. Je to takovej zoufalej pokus. Až přijedou na jaře buldozéry tak definitivně pochopíme, že je opravdu konec a že nemáme kde lítat. Já budu lítat za barákem, Error na poli, Penax parku, Psena na cestách Uch na hřišti v práci a kde ty a Prtka, nevím...... a celej helimaniacs skončí tak rychle jak začal. Jsem možná pesimista, ale nerad se řídím větou, "Nějak to dopadne."
Vopruz

#2012 Příspěvek od Vopruz »

Digis píše:
peko.cz píše:
Digis: Inzerát je super, bojím se že se nikdo neozve.

Vím, že je naděje malá, ale zkusit se to musí. Je to takovej zoufalej pokus. Až přijedou na jaře buldozéry tak definitivně pochopíme, že je opravdu konec a že nemáme kde lítat. Já budu lítat za barákem, Error na poli, Penax parku, Psena na cestách Uch na hřišti v práci a kde ty a Prtka, nevím...... a celej helimaniacs skončí tak rychle jak začal. Jsem možná pesimista, ale nerad se řídím větou, "Nějak to dopadne."

Asi je to pro Vás daleko, ale můžete klidně kdykoliv jít zalítat tady na pole 49.260055,16.727664 - na mapě, to není vidět, ale je tam polňačka hned za Ochozem vedoucí k chatové oblasti (v létě tam občas něco projede), ze začátku se tam dají odstavit auta - já tam mám kousek (v Kanicích) barák (Psena u mě jednou byl), takže tam chodím lítat, akorát lezu jen tak 30 m od baráku a né až na tu polňačku. Nějaký místo se zkrátka vždycky najde.
T-REX 450 PRO
Blade mSR
DX6i
psena
Kontaktovat uživatele:

#2013 Příspěvek od psena »

Jo vlastne Uch nam tu zapomel rict, ze misto mozna bude, jeste bude na jare prohlidka jestli bude teren vyhovujici, ale pravdepodobne ano.
Hlavni je, ze je to od naseho letiste cca 500m :lol:
Je tam prijezd autama, dokonce nejaky objekt od kteryho ma vsemocny Uch i klice. :lol:
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2014 Příspěvek od Digis »

psena píše:Jo vlastne Uch nam tu zapomel rict, ze misto mozna bude, jeste bude na jare prohlidka jestli bude teren vyhovujici, ale pravdepodobne ano.
Hlavni je, ze je to od naseho letiste cca 500m :lol:
Je tam prijezd autama, dokonce nejaky objekt od kteryho ma vsemocny Uch i klice. :lol:

To je ta bouda naproti.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2015 Příspěvek od Digis »

Vopruz píše:Asi je to pro Vás daleko, ale můžete klidně kdykoliv jít zalítat tady na pole 49.260055,16.727664 - na mapě, to není vidět, ale je tam polňačka hned za Ochozem vedoucí k chatové oblasti (v létě tam občas něco projede), ze začátku se tam dají odstavit auta - já tam mám kousek (v Kanicích) barák (Psena u mě jednou byl), takže tam chodím lítat, akorát lezu jen tak 30 m od baráku a né až na tu polňačku. Nějaký místo se zkrátka vždycky najde.

Máš pravdu, že nějaký místo se vždycky najde, ale pro jednoho dva lidi. Já mám kolem Šlapanic samý pole a není problém si jít zalítat, ale pokud chceš lítat v sedmi lidech už potřebuješ víc místa než pole , kde zastavíš u silnice a na příjezdové cestě přistáváš. :cry:
Penax

#2016 Příspěvek od Penax »

Digis píše:Tak jsem začal přemýšlet nad příští sezónou.
http://inzerat.i-bazar.cz/1821188-nevyu ... nebo-pole/
Souhlasíte?

Dobrej napad, ale ses v cesku. Takhle to neklapne. Budeme muset pustit chlup. Ja taky nechci skoncit v Trimparku. Tam mohu jenom serizovat a viset. Co kdybych se jednou preci jenom odhodlal k letu.
Verim tomu, ze se na jare neco najde.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2017 Příspěvek od Digis »

UCH: jak jsme se domlouvali, že uděláme o víkendu pár fotek na sněhu, tak to asi nevyjde, když vidím teploměr a na něm -18,5°C. Trošku nám přituhlo a asi by se blbě lítalo. :lol:
psena
Kontaktovat uživatele:

#2018 Příspěvek od psena »

Prave premyslim, jestli nabit baterky... ale -10 je asi moc, i kdyz vrtas verim by to nejak zvladl. Stejne bych ,ale jel litat jinam nez na letiste, protoze tam bych ke kobercum asi ani nedojel :)
Penax

#2019 Příspěvek od Penax »

psena píše:....Stejne bych ,ale jel litat jinam nez na letiste, protoze tam bych ke kobercum asi ani nedojel :)

To bys mozna dojel, ale ty koberce asi tezko nenasel. :lol:
Taky si pohravam s myslemkou nejakeho zavisu. Myslim si vsak, ze by na me nekdo do parku zavolal zasahovku z Cernovic.
Kenny McCormick

#2020 Příspěvek od Kenny McCormick »

Penax píše:Skoda, ze opet nemaji komplet vsechno co je potreba. Ja fakt mam smulu v tom internetovem nakupovani. Na HK mi visi objednavka na regulatoru cca treti tyden. Pred tim jsem mel objednavku a tam se zase cekalo na vyvazovacku. Po dvou mesicich jsem ji zrusil celou. A do finale kdyz neco poslou zdrzi to zase nasi sikovni celnici.
No nic objednam tedy zde http://www.freakware.de/shop/artikelsei ... ruppe=1881
Ale musim honem abych chytnul ty posledni kousky. :lol:
som sa presunul do vasej temy, lebo budem troska OT :D
To prerabas toho coptera, do ktoreho si nechcel investovat?
Mozno by stacila by FL hlava z HC... Vraj je dobra, len treba cosi vymenit, ci upravit.
A na ktory regl to cakas? Mam jeden plush40A naviac, pouzivany, za polovicnu cenu :wink: , je OK ale soft start nevie.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Penax

#2021 Příspěvek od Penax »

Do Coptera ? To bych musel byt totalne pomatenej. Ne, chci to do T-Rex 450 Pro. Do Coptera dam potom maximalne to gyro. I kdyz jsem to docela slusne poladil, ze nebude mozna ani potreba neco menit.
Copter zustane pekne na diete. :lol:
P.S.
Cekam na http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=3729
To zase mam do HK-450.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2022 Příspěvek od prtka »

To -Psena.
Dnes jsem byl v Unkovicích na zabíjačce a při míchání sádla ( samozřejmě venku ) jsem si představoval jak by se tu nádherně lítalo. Nádherný počasí. Sluníčko a ani vánku. Jen taková drobnost mě vadila. -18 ! To jsem pocítil po třech hodinách. Děs. Teď se doma rozmrazuju.
Jinak mám příslíbeno na příští týden ty termíny do haly. V pátek měli sokolíci zápas a neměli na mě čas.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
error414
Kontaktovat uživatele:

#2023 Příspěvek od error414 »

na podzim se resilo jestli litat pod 5 stupnu a ted se resi jestli litat v -18 :D
Logo 600 + spirit
Kenny McCormick

#2024 Příspěvek od Kenny McCormick »

Penax
to sa ti pekne rozrastol vozovy ci vlastne letecky park 8O , cumim...
Inak ten sentry je uplne to iste co plush, naviac ma len ten kablik na strazenie podvybitia jednotlivych clankov, o ktorom tu niekto uz pisal, ze aj tak seriozne nefunguje. Mam aj ten ale odstrihol som ten kablik, kto by to furt strkal do servisaku. Soft tiez nievie ako plush inak OK.
Takze ponuka plati :wink: :D

Dnes som sledoval pocasie v cechcach, teda mate tam riadnu zimu /tu -6/, lamu sa 80-rocne rekordy, ked budete lietat teraz, tak to teploty okolo nuly zvladnete v tricku a bermudach :lol: :lol:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
UCH

#2025 Příspěvek od UCH »

Taky jsem nad lítáním v té zimě přemýšlel, zvlášť včera, ale abych pravdu řekl, mám strach že by to gyro nezvládlo. Nechci s tím seknout zrovna teď. I když do sněhu by to možná bolelo míň :D
Ten flek na lítání na jaře nebude problém, nechám to tam zpanýrovat a bude to v klidu. Byl jsem se tam v týdnu podívat a kromě bezdomovců, který jsme vyhodili tam bylo všechno ok. Jen tam nadělali hroznej bordel, ale jen uvnitř baráku a to nám bude jedno.
Tady je odkaz na mapy, lítalo by se na tu stranu k tomu poli. Místa je tam fakt dost. A startovali by jsme se zahrady, plot by se dal pryč.

ttp://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s@ssq=brno černovice@sss=1@ssp=117759084_126725836_152820844_152694476@x=138243216@y=132759448@z=17
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Zamčeno

Zpět na „Kluby“