Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Re: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
Nejsou i nějaké zprávy o Rex Assist
Tim píše:
Vime, vimeJsou tam navic stejne krizove ovladace jako v DC-24, jen bez vybracnich moturku. A jsou opravdu multimode. Jinak asi nic.
Jeste ten PPM vystup, na starsi byl jako extra polozka.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Rex Assist zprava z letosniho Norimberku budou na jaře. Budou bud integrovane uvnitr prijimace, nebo pro prijimace EX mozno dokoupit a zapojit na EX prijimac.
Na RCGroups.com jsou termíny uvádění nových výrobků Jeti prostřednictvím Esprit Model
Tak snad to tak bude i pro český trh.
Tak snad to tak bude i pro český trh.
Here is the schedule:
February --- MFlow2 800 & 3000
March --- MRPM Hall, Jeti Ditex Servos, R3 900MHz
April --- Muli 6S Module, Rex 7-10-12 Assist
May/June --- Mezon Pro
July --- Big Surprise
Zb/Esprit
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
predpokladam ze prvni dodavky budou smerovat do nemec, do statu a na dalsi vetsi trhy, sledoval bych Hackera nebo Hepf. Jeti model web neni uplne akcni a casto aktualizovany..
Nové aktualizace 4.22 .
Aktualizace DC/DS a JETI Studia
Nejnovější aktualizace DC/DS-24/16/14 verze 4.22
- Optimalizovaná rozšíření v jazyku Lua i pro DC/DS 14 !!
- Mnoho vylepšení a drobných detailů
Nejnovější aktualizace DC/DS-24/16/14 verze 4.22
- Optimalizovaná rozšíření v jazyku Lua i pro DC/DS 14 !!
- Mnoho vylepšení a drobných detailů
Spirit System (Spirit W1, GTR & others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Ahojte ,neda sa niekde dokupit ta podlozka pod vysielacku Jeti aj samostatne?
FrSKY HORUS X12S,Beta 1400,Slick 55",Carbon Cub Z,Cessna 182,RC Factory Yak55,Durafly Tundra
Prehľadaj všetky tieto 3 podstrany http://shop.jetimodel.cz/vysilace-dopln ... -2089_2109
Ger1 píše:Ahojte ,neda sa niekde dokupit ta podlozka pod vysielacku Jeti aj samostatne?
https://www.hacker-motor-shop.com/e-ven ... 541&p=8221
Robert Jícha
Jeti Duplex DC-16
Jeti Duplex DC-16
Ježíšek mi přinesl "termoobal" na vysílač. Je skvělý, perfektně udělaný a opravdu ochrání proti ledovému větru. Když jsem ho rozdělal, byl jsem nadšený ale zároveň mě napadla otázka. Co bude dělat průhledná část, z "nějaké" folie, v mrazech. Moje primární použití není lítat v zimě, ale v létě, za deště a takto ochránit vysílač před přímou vodou. Je určený do mrazu, předci se jmenuje termoobal. Tak mi to nedalo a na silvestra jsem ho vyzkoušel. Jak všichni víme trochu mrzlo. Ideální čas na zkoušku. Právě proto, že jsem si před prvním použitím uvědomoval problematického chování v mrazech tak jsem se k němu choval nanejvýš opatrně. A tím myslím, že vsazování a vyndávání vysílače z obalu, probíhalo s extrémní opatrností a lehkostí, aby nedošlo k "nalomení", ani většímu prohnutí fóliové části.
Bohužel se tato průhledná část praskla. Ze zkušeností s šitím podobných netextilních materiálů vím, že každý jeden vpich jehly, je potencionální hrozba a vlastně i počátek roztržení této folie. Proto jsem se k obalu choval nanejvýš opatrně. Chtěl jsem se mýlit a zjistit, že technologové v Jetim s tím počítali a folii vybrali tak, že se to prostě nestane. Nebylo tomu tak. Fólie se praskla a trhlina začala v místě šití. Pak se rozjížděla směrem do prostoru. Nadšení a radost byla pryč. Zkusil jsem to konzultovat s výrobcem mailem a po několika vyměněných mailech už víc nereagovali. Tak jsem zašel přímo do prodejny, kde obal ježíšek zakoupil a zkusil to tam. Reklamaci po dvou měsících neuznali. Prý jsem se k obalu choval hrubě a proto praskl. Neshledali žádnou vadu materiálu. Trochu zapomněli na vadu technologie a použitého materiálu. Ne materiálu samotného.
Nechci hanit nikoho. Jenom mě strašně mrzí, že firma Jeti, ví líp než já sám, jak jsem se k obalu choval. Nevím prakticky o nikom, kdo by měl špatnou zkušenost s touto firmou. Jejich výrobky jsou nejlepší a všichni je používáme rádi. Tady bych ale byl opatrný. Tato závada se jim bude vracet častěji, protože opravdu propíchaná folie není schopná vydržet jakékoli ohýbání bez následků. Obzvlášť v mrazech.
Obal není zrovna levná záležitost. Je to prostě škoda.
Měl bych několik nápadů, jak se tomu do budoucna vyhnout, ale to by museli změnit trochu dizajn. Do toho jim ale kecat fakt nechci.
Bohužel se tato průhledná část praskla. Ze zkušeností s šitím podobných netextilních materiálů vím, že každý jeden vpich jehly, je potencionální hrozba a vlastně i počátek roztržení této folie. Proto jsem se k obalu choval nanejvýš opatrně. Chtěl jsem se mýlit a zjistit, že technologové v Jetim s tím počítali a folii vybrali tak, že se to prostě nestane. Nebylo tomu tak. Fólie se praskla a trhlina začala v místě šití. Pak se rozjížděla směrem do prostoru. Nadšení a radost byla pryč. Zkusil jsem to konzultovat s výrobcem mailem a po několika vyměněných mailech už víc nereagovali. Tak jsem zašel přímo do prodejny, kde obal ježíšek zakoupil a zkusil to tam. Reklamaci po dvou měsících neuznali. Prý jsem se k obalu choval hrubě a proto praskl. Neshledali žádnou vadu materiálu. Trochu zapomněli na vadu technologie a použitého materiálu. Ne materiálu samotného.
Nechci hanit nikoho. Jenom mě strašně mrzí, že firma Jeti, ví líp než já sám, jak jsem se k obalu choval. Nevím prakticky o nikom, kdo by měl špatnou zkušenost s touto firmou. Jejich výrobky jsou nejlepší a všichni je používáme rádi. Tady bych ale byl opatrný. Tato závada se jim bude vracet častěji, protože opravdu propíchaná folie není schopná vydržet jakékoli ohýbání bez následků. Obzvlášť v mrazech.
Obal není zrovna levná záležitost. Je to prostě škoda.
Měl bych několik nápadů, jak se tomu do budoucna vyhnout, ale to by museli změnit trochu dizajn. Do toho jim ale kecat fakt nechci.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
To Golfista: koukám, že máš DC 16 a létáš i Káčka jak se ti hází s pultem? Docela na 16kou přemýšlím a jako první sem si koupil palcovku a vyhovuje mi i z hlediska těch káček si myslí že je komfortnější palcovka, ale stejně je tam ten brouček "že bych si koupil pult?"
Trochu jsem se taky bál, ale nemám s tím problém.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Golfista píše:Ježíšek mi přinesl "termoobal" na vysílač. Je skvělý, perfektně udělaný a opravdu ochrání proti ledovému větru. Když jsem ho rozdělal, byl jsem nadšený ale zároveň mě napadla otázka. Co bude dělat průhledná část, z "nějaké" folie, v mrazech. Moje primární použití není lítat v zimě, ale v létě, za deště a takto ochránit vysílač před přímou vodou. Je určený do mrazu, předci se jmenuje termoobal. Tak mi to nedalo a na silvestra jsem ho vyzkoušel. Jak všichni víme trochu mrzlo. Ideální čas na zkoušku. Právě proto, že jsem si před prvním použitím uvědomoval problematického chování v mrazech tak jsem se k němu choval nanejvýš opatrně. A tím myslím, že vsazování a vyndávání vysílače z obalu, probíhalo s extrémní opatrností a lehkostí, aby nedošlo k "nalomení", ani většímu prohnutí fóliové části.
Obal není zrovna levná záležitost. Je to prostě škoda.![]()
Tyjo, to mě mrzí. Já mám obal na DSku a v pohodě, nepraská (zatím). Měl jsem ho venku zatím jen pár hodin ale, uvidíme co ukážou dlouhodobější zkušenosti.
Mimochodem přijímače Assist prý už skutečně existují
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Předpokládám že to "Big Surprise" v červenci bude nová DS-12.Viděl jsem předprodukční fotky a je na co se těšit.Designer je stejný takže rukopis se nezapře.Škoda jen že koncept Smart 8 šel zatím k ledu.