Koukam, ze se chystate do akce. Jen tise zavidim. Ja jsem ted mezi malovanim (maluji loznici), rozbil na zahrade Coptera. Uz jsem ho mel krasne vyladenyho do haly. Stal na miste jako pribytej a to fakt nekecam. Druha baterka. Zabrousil jsem blize k tujim (malo mista) a v tom fouknul kapinek vetrik. Tuje prezily, ale odnesl to jeden lupen,drzak listu a jedna paka. Pritom to bylo jen takove to liznuti.
To by se u T-Rexe nikdy nestalo. Kolikrat jsem spadnul, brousil listy o beton a nic. Odeslo vsechno mozny. Lupeni,hlavni hridel,pricna hridel,prevody serv,padla atd., ale hlava rotoru byla netknuta. Je to propasny rozdil v kvalite. Kov je kov. Uz jen pri pohledu na ty plastovy hejblatka to ve me nebudi zrovna velkou duveru. To muze byt tak dobry ma Blade mSR a pod. Jasne neni plast jako plast, ale tohle je asi nejakej reciklat z PET lahvi.
Bylo mi lito to rozslapat a hodit do kose, kdyz to jevi znamky zivota. Tak jsem objednal rotorovou hlavu pekne v kovu a pro jistotu i zadni nahon vrtulky. Uvidime v jake kvalite maji tohle.
Ted se na 100% potvrzuje pravidlo. Levny stroj, dvakrat placeny. Jeste chvilku a budu na cene Procka.