Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
OPR
Kontaktovat uživatele:

#2056 Příspěvek od OPR »

psena píše:No tak jdem ne? Nemuze byt lip... nabijim aspon dve baterky. :)

....... taky bych chtěl mít na Ruzyni 4m/s. teď tu máme sedum a na Sobínce to bude ještě o něco horší ........ 9-10m/s :cry:

mám dneska poslední šanci to zalítnout a zkontrolovat .......... pokud se nepovede na krtkování jedu jen jako na čumendu :cry:
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2057 Příspěvek od prtka »

V kolik ideš? Právě dobíjím druhou baterku.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Penax

#2058 Příspěvek od Penax »

Koukam, ze se chystate do akce. Jen tise zavidim. Ja jsem ted mezi malovanim (maluji loznici), rozbil na zahrade Coptera. Uz jsem ho mel krasne vyladenyho do haly. Stal na miste jako pribytej a to fakt nekecam. Druha baterka. Zabrousil jsem blize k tujim (malo mista) a v tom fouknul kapinek vetrik. Tuje prezily, ale odnesl to jeden lupen,drzak listu a jedna paka. Pritom to bylo jen takove to liznuti.
To by se u T-Rexe nikdy nestalo. Kolikrat jsem spadnul, brousil listy o beton a nic. Odeslo vsechno mozny. Lupeni,hlavni hridel,pricna hridel,prevody serv,padla atd., ale hlava rotoru byla netknuta. Je to propasny rozdil v kvalite. Kov je kov. Uz jen pri pohledu na ty plastovy hejblatka to ve me nebudi zrovna velkou duveru. To muze byt tak dobry ma Blade mSR a pod. Jasne neni plast jako plast, ale tohle je asi nejakej reciklat z PET lahvi.
Bylo mi lito to rozslapat a hodit do kose, kdyz to jevi znamky zivota. Tak jsem objednal rotorovou hlavu pekne v kovu a pro jistotu i zadni nahon vrtulky. Uvidime v jake kvalite maji tohle.
Ted se na 100% potvrzuje pravidlo. Levny stroj, dvakrat placeny. Jeste chvilku a budu na cene Procka. :lol:
Naposledy upravil(a) Penax dne ned 12.12.2010 13:37, celkem upraveno 1 x.
psena
Kontaktovat uživatele:

#2059 Příspěvek od psena »

Tak nebylo 3,1 m/s jak me ukazoval po probuzeni mobil a kvuli cemu jsem zacal nabijet baterky (10hod) ale 6-9m/s , ale presto jsme si s prtkou pekne zaviseli. Litani teda po tydnu nic moc, jsem zvedavej na tu zitrejsi halu, dneska to nevypadalo, ze bych ten vrtas v uzavrenym prostoru vubec udrzel...
Penax

#2060 Příspěvek od Penax »

Tak to vam musim napsat. To je alespon kvalitni e-shop. Objednaval jsem kovový set rotorové hlavy CX, set ocasní vrtulky CX a ocasní trubku.
U kazdeho byl skladem jeden kousek. Okamzite po me objednavce se stranky aktualizovaly a uz je to neni skladem, ale lze objednat. Nize se pak pod danym dilem objevi "Zákazníci, kteří koupili tento produkt, také zakoupili..." a jsou tam videt ty dily co jsem koupil.
Nevim teda jestli cena je dobra, to jsem neresil. Sahl jsem po tom co vyjel Google. Ale tak nejak by to melo fungovat. A ne nalakat zakazniky treba dostupnosti 24 hodin a pak hresit na to, ze po mesici zrusi objednavku jen polovicka zakazniku a druha bude trpelive cekat az se stane zazrak.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2061 Příspěvek od prtka »

Ale jo, byla to paráda. V prosinci a v takovým fučáku jsem ještě nevisel :D .
Na simu se mě takový podmínky nastavit nepodařilo. Pěkně jsem si zakvedlal :lol:
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Standapass
Kontaktovat uživatele:

Hala

#2062 Příspěvek od Standapass »

Nazdárek pánové. Koli Vás ta nevytopená hala stojí. Není ji to teda tajemství. Dík za odp. 8) standa_passat
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2063 Příspěvek od prtka »

V pondělí je premiéra. Předběžně 2 až 3 stovky. Smozřejmě bez topení.

Futaba
Standapass
Kontaktovat uživatele:

hala

#2064 Příspěvek od Standapass »

No ptám se proto že u nás na Kouničce je hala volná většinou v sobotu a hlavně topíme. Cenu zjistím.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2065 Příspěvek od prtka »

Tak to by bylo super. Tahle funguje jen přes týden.

Futaba
psena
Kontaktovat uživatele:

#2066 Příspěvek od psena »

Jasny, urcite zjisti, tepla nenai nikdy dost.
My si v ponedeli taky mozna reknem, ze si radsi priplatime za topeni, topit tam totiz jde take.
Na Konicove je to tam, jak je tech vic telocvicen vedel sebe? Kdysi jsem tam hraval obcas fotbalek.
Ta hala do ktere jdem ma tu vyhodu, ze ma takovou penovou nebo gumovou podlahu, takze pripadyn skody nebudou tak velky.
Standapass
Kontaktovat uživatele:

hala

#2067 Příspěvek od Standapass »

No já mluvím o hale kde se hraje ex.volejbal a basket . Máme zde také tělocvičnu pro gymnastiku a tam je akroba / koberec / 7x7 m a kazdopádně větší telocvična. strop cca 13 m no ale tam nevím nevím. ta palubka asi zvítězí. Není někdo poblíž kdo se přijde dnes do 18 hodin podívat ??? Jsem zde sice do 20 ale mám i jinou práci. Přece jen už to máte v oku kolik je potřeba prostoru. :roll:
Standapass
Kontaktovat uživatele:

hala

#2068 Příspěvek od Standapass »

Jelikož si budu pronajímat halu na zaměstnance tak jsou tyto podmínky:Tak volno převážně v sobotu. Cena 200 kč za hod bez světla. To znamená v dopoledních hodinách. Halová obuv nutná, jen elektry .zamluvení přeze mne na sz. Doklad o zaplacení je samozdřejmností. Tak co vy na to ???????
peko.cz

#2069 Příspěvek od peko.cz »

Ve velké haly "Zbrojovky" bych to viděl jako hodně problematické. Nevím, co je tam za povrch, ale určitě nevydrží případné pády roztočených rotorových listů o rychlostech 3500ot/m.

P.S. Tak jsem dnes "zaskákal/zavisel" v kotelně GAUI200FES+Microbeast. Víš než 20 cm nad dlažbu jsem si netroufl. Venku se nedalo. Tak se pokusím dorazit do zítřejší haly kolem 18:30 aspoň na jeden trimovací leto-vis ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Standapass
Kontaktovat uživatele:

hala

#2070 Příspěvek od Standapass »

Povrch je palubovka . Ale pánové já nikoho nechci nutit. To je jen můj návrh pro kolegy modeláře. a za ty love. No už budu odpovídat jen na dotazy. :wink:
HTC evo3d
Zamčeno

Zpět na „Kluby“