Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#2071 Příspěvek od psena »

Takze zitra nas bude kolik? Prtka, ja, Digis a Peko 18,30 a Penaxi mas s cim, nebo mas letuschopnyho pouze Coptera? Dyt mas covece 4 heliny, tak nerikej, ze nemas s cim litat :twisted:
Jo mozna pokud se z Anglie vrati Error, ale ten neni jistej.
psena
Kontaktovat uživatele:

Re: hala

#2072 Příspěvek od psena »

standa_passat píše:Jelikož si budu pronajímat halu na zaměstnance tak jsou tyto podmínky:Tak volno převážně v sobotu. Cena 200 kč za hod bez světla. To znamená v dopoledních hodinách. Halová obuv nutná, jen elektry .zamluvení přeze mne na sz. Doklad o zaplacení je samozdřejmností. Tak co vy na to ???????

Zitra zkouknem tu halu v Molmericich a kdyztak potom se domluvime spolu a pujdem si spolu zalitat k tobe a uvidime, ktera bude vhodnejsi.
Cena 200 je opravdu paradni.
Nebyla by moznost jeste ted v tydnu? Urcite by se pridal i Peko, musime se rozvicit na Krtkovani , ktery je v sobotu. :)
Rozhodne za tuto cenu si to klidne pokud budu mit v sobotu cas vezmu na tu hodinu sam, nebo muzem treba spolu, aspon se seznamime.
Jinak my zatim vnitrni prostor taky moc neodhadnem, moc jsme jeste vevnitr nelitali :?
Standapass
Kontaktovat uživatele:

hala

#2073 Příspěvek od Standapass »

V týdnu je od 7 až do 22 plno . až ta sobota. no ještě si v týdnu napíšeme. jo a ty 200 je jenom symbolicky aby určití lidé neměly kecy. Standa_passat 8)
HTC evo3d
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2074 Příspěvek od Digis »

psena píše:Takze zitra nas bude kolik? Prtka, ja, Digis a Peko 18,30 a Penaxi mas s cim, nebo mas letuschopnyho pouze Coptera? Dyt mas covece 4 heliny, tak nerikej, ze nemas s cim litat :twisted:
Jo mozna pokud se z Anglie vrati Error, ale ten neni jistej.

Tak já taky nejdu lítat, příjdu se jen za váma podívat. Tak že Penax, jak píše Psena, ty máš 4 vrtulníky a naříkáš , že nemáš s čím lítat, tak příjdeš jako já bez vrtulníku a je to.
Penax

#2075 Příspěvek od Penax »

Jasne, ze jdu. Mam nabito a 450-satka si cvrkla do rotoru, kdyz jsem ji zdelil, ze jde zitra do akce. Pychou se nafoukla, ze me malem nesel zavrit kufr. Jinak u me v hangaru to vypada nasledovne.
CopterX - ceka na nahradni dily
HK - 450 - ceka na balicek elektroniky z HK (dnes jsem musel z objednavky vyhodit regl protoze bych se te obednavky taky nemusel dozit, takze jeste budu resit regl)
T-Rex 550 - aku ve storage.
Na T-Rex 450 Pro, pokud ho zitra nepohrbim, ceka bezpadlova hlava a MicroBeast. Doufam, ze mu klukovi udelam radost. Gyro zdedi CopterX.

P.S.
Dobra zprava. MicroBeasty byli vyrobcem odeslany a miri do ceskych e-shopu. Takze tento tyden bude nadilka. Jupííííííííííííííííííí :D :D :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#2076 Příspěvek od psena »

Penax:
Ok , beru ti ty prevody co jsi me minule pujcil (predstav si, ze jsem zjistil, ze ten rozdelanej sacek neni kompletni, chybi tam jedno kolecko, ale zato dve tam jsou navic :lol:)
Doufam, ze nezapomenu a pokud ne, tak ti beru i ty listy co ti dluzim. :oops:
Penax

#2077 Příspěvek od Penax »

psena píše:Penax:
Ok , beru ti ty prevody co jsi me minule pujcil (predstav si, ze jsem zjistil, ze ten rozdelanej sacek neni kompletni, chybi tam jedno kolecko, ale zato dve tam jsou navic :lol:)
Doufam, ze nezapomenu a pokud ne, tak ti beru i ty listy co ti dluzim. :oops:

To sis vylosoval spatnej sacek. Prevody byli sesypany dohromady. Uz to neresim. Nejprve se snazim to poskladat ze zbytku a az potom davam novou sadu. O listech nic nevim.
Ten Alzheimer mi dava ale zabrat.

P.S.
Az ted pred chvili jsem si vsimnul, ze zena ma podezrele velke bricho. Pry jde zitra do porodnice. Hmm malem jsem na to zapomnel, ze jsme v ocekavani. Takze zitra do te haly asi jenom na dva kousky. :lol:
peko.cz

#2078 Příspěvek od peko.cz »

mám nabaleno i když v kufru auta to tak nevypadá :roll: Bohužel jsem hodně nemocnej, nemůžu skoro mluvit, bolí mě v krku atd. Takže doufám že se tam aspoň otočím na "jednu" třeba i dřív ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2079 Příspěvek od Digis »

Pánové tak to teda čumím....v úterý jsem si objednával nějaký věci z Infinity-hobby a dneska mě to přišlo. Vypadá to, že na celnici a na poště dělají i o víkendech.
peko.cz

#2080 Příspěvek od peko.cz »

Flying-Hobby fungovalo podobně rychle. Asi budu objednávat jenom tam, časová úspora při objednávání "skladových" věcí v ČR je max. 2 dny, teď před vánocemi možná ani to. Ty I-H a F-H navíc snad ani neumožňují objednat věci, které nejsou skutečně skladem. Většinou expedují hned v den objednávky, celnicí to projde bez problémů, prostě paráda ta naše "globální ekonomika"!
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
psena
Kontaktovat uživatele:

#2081 Příspěvek od psena »

Jojo, z Flying Hobby jsem bral tedka motor, nekdy ve 3 rano naseho casu jsem odeslal objednavku a v 5 rano uz byla Shipped :lol:
Ja trosku doufam, ze zas tak rychli nebudou...ty dily na prestavbu jsou totiz jakoze darek od manzelky (i kdyz si to platim sam :) ) a jak jsem objednal regulator Castle, tak jsem ji rekl, ze darek je sice objednany, ale neni jistota , ze to prijde do vanoc a ze radsi jeste objednam motor...
A takhle stejne i s nabijeckou ... ted chci vytahnout sve vrcholne cislo a sice, ze nemusi prijit do vanoc ani jedna zasilka z tech 3 co jsem objednal a ze to jeste musim pojistit zdrojem (20A) z Helimanie a ze ta prijde urcite :lol:
FlyBear

#2082 Příspěvek od FlyBear »

Teda chlapi, proč jste se ženili, když jste chtěli modelařit? :D :D :D :D
Howking
Kontaktovat uživatele:

#2083 Příspěvek od Howking »

FlyBear píše:Teda chlapi, proč jste se ženili, když jste chtěli modelařit? :D :D :D :D
- správně bratře :-D
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2084 Příspěvek od Digis »

Chlapi asi takhle, když člověk příjde hladovej z letiště a manželka mu po tom co byl lítat ještě nachystá jídlo tak proč si tu radost upírat.
Na druhou stranu manželky neznají ceny a tak si je musíme trošku upravovat, aby na ně nešly zbytečně mdloby. .:lol:
FlyBear

#2085 Příspěvek od FlyBear »

Howking píše:správně bratře :-D

Jsem si jen vzpoměl na jeden irský vtip - definici ideální manželky z pohledu průměrného Ira:
"Němá nymfomanka vlastnící hospodu poblíž dostihové dráhy".

A nějak nemůžu přijít na to, jaká by byla česká modelářská obdoba :D
Zamčeno

Zpět na „Kluby“