AXN Floater-Jet (hobbycity.com)
velikost kříže neuvádí. našel jsem to zde http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... b8a4752c55
Respektive kolega to našel. Odpovídá i váhově.
Respektive kolega to našel. Odpovídá i váhově.
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tam někam dostane ten kříž, tak bude s největší pravděpodobností čumět přes pylon= aerodynamická prasárna.
>Dareba
Já bych kort u tohohle éra nespekuloval nad nějakým super pohonem, a dal tam ten CF 2812. Ono se toho na vrtuli 6" a aku 3S moc vymyslet nedá. Pokud je to navíc ověřené (sejvi), tak bych asi neváhal a koupil ho taky. Akorát je škoda, že se tam asi nevejde vrtule 6,5". Třeba Ae.6,5/4 by byla asi vhodnější jak 6/5. Jedině udělat v trupu "zářez".
P.S.: Nejde mi do hlavy, na co potřebuje model typu AXN motor s kV 2200 na aku 3S a s vrtulí se stoupáním 5".
>Dareba
Já bych kort u tohohle éra nespekuloval nad nějakým super pohonem, a dal tam ten CF 2812. Ono se toho na vrtuli 6" a aku 3S moc vymyslet nedá. Pokud je to navíc ověřené (sejvi), tak bych asi neváhal a koupil ho taky. Akorát je škoda, že se tam asi nevejde vrtule 6,5". Třeba Ae.6,5/4 by byla asi vhodnější jak 6/5. Jedině udělat v trupu "zářez".
P.S.: Nejde mi do hlavy, na co potřebuje model typu AXN motor s kV 2200 na aku 3S a s vrtulí se stoupáním 5".
Tak jsem rozebral ten motor. Jsou tam spálené 4 poly. Dva a dva naproti. Ten jeden teda brutálně. Ve vrchní vrstvě jsou ty dráty upálené a kousky jsem vybíral mezi magnety. Lítal jsem chvíli naplno tak odhadem 2 - 3 minutky. Že by ten motor s vrtulí 5x5 jel nad své možnosti? Nevíte kolik by do toho originál motoru mělo jít max. A? Nepodařilo se mi to s jistotou zjistit.
Chci to převinout, tak abych to nedělal za chvíli znovu
Chci to převinout, tak abych to nedělal za chvíli znovu
Tak pro inspiraci. Spálený motor jsem rozebral, rozsekaný plastový koš mezi magnety (teda zbytky) jsem vydlabal a magnety pro jistotu pořádně zalepil sekundovým lepidlem. Samotné převinutí nebyl takový problém. Jen je potřeba dávat pozor jak to mají namotané v originálu. Vinutí nebylo ničím lepené takže pohoda. Po složení jede dokonce tišeji bez výrazných vibrací. Jen je potřeba dobře počítat závity. Já to motal dvakrát, protože jsem ztratil přehled kolik závitů jsem dal.
. Odběr má při plných otáčkách 15A což dost slušné.
Ahoj lidi, měl bych na vás prosbičku. Dneska šel kolega pilot lítat a spadnul na "kocourův hlad"
Na fotkách zde je možné vidět proč spadnul. Za letu se uvolnil kus zámku a odtokovky na křídle. Teď je otázkou jak to nejlíp opravit? Koupit kus EPP a ten vytvarovat/zbropusit do potřebného tvaru a následně zpět vlepit? Předem upozorňuju, že upadený kus bohužel nemá, na louce plné sněhu se těžko hledá bílý EPP kousek
děkujeme za návrhy
děkujeme za návrhy
Zmetek to je
Ja si toho vubec nevsiml, on to asi jen nakousal a pak to pod tlakem ruplo ... no a nakonec jsem jen beznadejne koukal, jak se riti kolmo k zemi, protoze se odpojily konektory od kridylek a tim padem prestalo fungovat vse.
Tak jsem si pro nej dosel, byl zapichnutej kolmo ve snehu az k vrtuli a vubec nic mu nebylo
... no nic, jdu nasypat kocourum granule at mi neokousou zbytek
Ja si toho vubec nevsiml, on to asi jen nakousal a pak to pod tlakem ruplo ... no a nakonec jsem jen beznadejne koukal, jak se riti kolmo k zemi, protoze se odpojily konektory od kridylek a tim padem prestalo fungovat vse.
Tak jsem si pro nej dosel, byl zapichnutej kolmo ve snehu az k vrtuli a vubec nic mu nebylo
... no nic, jdu nasypat kocourum granule at mi neokousou zbytek
AXN Floater-Jet ... + pár vylepšení