Podvodník nabízející různé nářadí

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zamčeno
Zpráva
Autor
mysak123

#211 Příspěvek od mysak123 »

JMalik Nemůžu souhlasit.Peníze jsem měl v plánu vracet i bez vašeho fóra.Myslíš si, že jsem to pojal jako ,,krádež´´ ? Takto to není.Já jsem to pojal jako půjčku s tím, že to potom vrátím.Ale určitě to, že jsem chtěl peníze vrátit neovlinilo toto fórum.Měl jsem to v plánu sám z vlastní vůle už dřív.Peníze jsem si půjčoval, protože jsem právě doufal, že mi vyjde ta výherní společnost...a chtěl jsem to splácet ihned.Nevyšlo to a tak to postupně splácím až teď.Toť vše k vysvětlení.
JMalik

#212 Příspěvek od JMalik »

Myšáku, já Ti snahu splácet to neberu, oceňuji to...., ale uznej, že to splácíš jako první tady, protože právě tady se začala situace pro Tebe nebezpečně hrotit.
mysak123

#213 Příspěvek od mysak123 »

Ne.Splácím to nejprve tady hlavně z důvodu, že jsem tu dlužil jen pár lidem.Takže je to rychle zaplacené...
JMalik

#214 Příspěvek od JMalik »

mysak123 píše:Ne.Splácím to tady hlavně z důvodu, že jsem tu dlužil jen pár lidem.Takže je to rychle zaplacené...

Dobře, počkám s tím dotyčným jak to bude pokračovat dál :wink:
mysak123

#215 Příspěvek od mysak123 »

JMalik: Napiš jméno toho dotyčného ať jsem v obraze.Zatím se tu bavíš o někom, o kom nevím...
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#216 Příspěvek od RolloThomassi »

mysak123 píše:....... byl jsem naivní a věřil, že ty peníze vždy okamžitě kupujícím vrátím a profit z výhry na bonus.cz si nechám............

Tak to si musím kopnout do mrtvoly. To nejsi naivní , to jsi blb. Prvně jsi měl začít počítat , ne se nechat ošálit blikajícíma barvičkama. Kdybys věnoval pár minut sčítání a násobení , pochopil bys , že nikdy nemůžeš vyhrát. A bohužel , není to podvod jak ty píšeš - všechno je napsané v pravidlech. Jen číst a počítat .....
Doufám , že ti je dvanáct a poučíš se z toho do života.
hlavataci
Kontaktovat uživatele:

#217 Příspěvek od hlavataci »

Pánové to jsou dobrý kecy nevěřil bych ani slovo :!: Je to jenom zasr.... podvodník :!: :!:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=872&amode=
JMalik

#218 Příspěvek od JMalik »

mysak123 píše:JMalik: Napiš jméno toho dotyčného ať jsem v obraze.Zatím se tu bavíš o někom, o kom nevím...

Myšáčku,
ani to takhle na mě nezkoušej. :wink:
Jasně jsem Ti řekl, že to budeme jenom zdálky pozorovat.
Pokud Ti to nedošlo, tak Ti to polopaticky vysvětlím.
Já Ti napíšu kdo to je, Ty mu vrátíš peníze a máš ode mě pokoj. Když Ti nenapíšu kdo to je, tak by bylo pro Tebe lepší vracet všem, protože jinak nevíš odkud by pak mohlo něco přiletět.
(A jak vidíš v příspěvku přede mnou, někteří nemají s Tebou tu trpělivost co já)
zdzd

#219 Příspěvek od zdzd »

mysak123 píše:JMalik Nemůžu souhlasit.Peníze jsem měl v plánu vracet i bez vašeho fóra.Myslíš si, že jsem to pojal jako ,,krádež´´ ? Takto to není.Já jsem to pojal jako půjčku s tím, že to potom vrátím.

Naprosto nezáleží na tom, jak jsi to pojal ty. Realita ja taková, že se jedná o naprosto zřejmý záměrný podvod. Nabízel jsi zboží o kterém jsi už předem věděl, že je nedodáš s tím, že jsi vyžadoval platbu předem.

Exaktní případ podvodu, ke kterému jsi se veřejně přiznal. Šlo o záměr. Bez ohledu na to, zda prachy vracíš nebo ne, jde s největší pravděpodobností o trestný čin. Jen tady se přiznaná hodnota pohybuje na 4 100,- V nejmenším nepochybuji, že těch devět stovek chybějících k hranici trestného činu se někde s přehledem vyskytuje.

A tvůj požadavek aby ti JMalik sdělil jméno toho dalšího věřitele je gól roku. To jsi vážně tak naivní aby jsi si myslel, že ti dá vodítko kam dát jednu platbu a tvářit se pak jako ctnost sama? Byl by úplně blbý. Jen pěkně vracej všechno a náhodný vzorek ukáže zda to postupuje.

Ať tu tvrdíš cokoliv, jedno je jisté. Záměrně jsi lidi podvedl. Jsi nečestný člověk. Nikdo ti nebude věřit. Oprávněně a ještě hodně dlouho.
zdzd

#220 Příspěvek od zdzd »

Pánové, toto vlákno zamykám coby důkazní materiál. Pokud by došlo na řešení podvodu, máme tu jeho přiznání. Kdybych to nezamknul, může ty příspěvky zpětně zmanipulovat.

Pokud někde jinde uvidíte nabídky od tohoto člověka a bude tam diskuse nebo možnost přilinkovat odkaz, prosím o nalinkování tohoto vlákna. Máme tu adresu a popis principu jeho podvodů. Může to pomoci mnoha lidem.

Pokud chcete v diskusi na toto téma pokračovat, založte nové vlákno.

Díky za pochopení.
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“