RCmaniak show 6.8.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, právě jsem dorazilo domu.
Díky všem za účast,
Tomášovi (baisy) za skvělé občerstvení (ještě, že vzal více buřtů),
klubu Albatros zastoupeném Petrem za zapůjčení letiště,
všem, kteří radili
i všem kteří naslouchali.
Jsem moc rád, že to vyšlo. Jak je možné, že navzdory ošklivým předpovědím, bylo krásně, tak to nevím. Asi si nás to přálo HODNĚ.
Speciálně jsem velmi potěšen, že organizace létání se organizovala sama. Trošku jsem se bál soužití vrtulníků a letadel, ale naprosto super.
Teď si dám trošku resuscitace a jdu zkouknout fotky.
Díky všem za účast,
Tomášovi (baisy) za skvělé občerstvení (ještě, že vzal více buřtů),
klubu Albatros zastoupeném Petrem za zapůjčení letiště,
všem, kteří radili
i všem kteří naslouchali.
Jsem moc rád, že to vyšlo. Jak je možné, že navzdory ošklivým předpovědím, bylo krásně, tak to nevím. Asi si nás to přálo HODNĚ.
Speciálně jsem velmi potěšen, že organizace létání se organizovala sama. Trošku jsem se bál soužití vrtulníků a letadel, ale naprosto super.
Teď si dám trošku resuscitace a jdu zkouknout fotky.
H1N1 píše:Na fotce jsem nás napočítal 40 (i s dětma), to si myslím je dobrej výsledek...
Já to sice nepočítal, ale mám takový dojem, že tam stejně nebyli všichni. Odhaduju, že tam mohlo být tak kolem stovky, převážně modelářsky aktivních, lidí, přičemž se to během dne i mírně střídalo. Ale jinak velká paráda. Pokud by někdy někde šlo zorganizovat něco podobného (třeba samozřejmě i jinde, abychom nevytěsnili Albatrosy z jejich letiště
Hitec Aurora 9X
Tome..díky. Ač jsem přijel bez modelu (to už se příště nestane)
Tak se ti povedla báječná věc. Převést diskuzní forum do reálného života...na letiště.
Myslím, že by se to mohlo stát tradicí. Mám rád takové pohodové akce, kde si nikdo na nic nehraje a létá se na pohodu,celým spektrem všeho co je schopno letět.
Pro ty kdo se nezůčastnili . Tak tento příjemný chlapík za to může..Tomáš ve své plné polní
Konečně jsem taky viděl (Vitouška) létat se svojí třímetrovku..(létá ti to parádně a i ty to vodíš skvěle)
Další povedená třímetrovka...(Login jsem si nezapamatoval), ale to neva.
Nesměl chybět ani Pepa Kavale...Hihi..podle jeho tajného komentáře končí s mnoha kilowat děly a přechází na létající izolační materiál
Dalibor
Myslím, že by se to mohlo stát tradicí. Mám rád takové pohodové akce, kde si nikdo na nic nehraje a létá se na pohodu,celým spektrem všeho co je schopno letět.
Pro ty kdo se nezůčastnili . Tak tento příjemný chlapík za to může..Tomáš ve své plné polní
Konečně jsem taky viděl (Vitouška) létat se svojí třímetrovku..(létá ti to parádně a i ty to vodíš skvěle)
Další povedená třímetrovka...(Login jsem si nezapamatoval), ale to neva.
Nesměl chybět ani Pepa Kavale...Hihi..podle jeho tajného komentáře končí s mnoha kilowat děly a přechází na létající izolační materiál
Dalibor
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Super akce, dorazil jsem domu ve 20:00.
Sto modelaru tam podle me nebylo... ale mozna se tam behem den ta stovka vystridala, vcetne rodinnych prislusiniku a prihlizejicich.
Asi uz ted nemam silu "vyvolavat" fotky, takze budou az zitra
Dalibore - s tim druhym Eaglem lital "Sumpi" - http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=4464
Sto modelaru tam podle me nebylo... ale mozna se tam behem den ta stovka vystridala, vcetne rodinnych prislusiniku a prihlizejicich.
Asi uz ted nemam silu "vyvolavat" fotky, takze budou az zitra
Dalibore - s tim druhym Eaglem lital "Sumpi" - http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=4464
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Ano akce to byla nadmíru pohodová přesně tak jak to má být. Snad jen bych jedinou výtku měl a to dodržování trochu více prostorů a os letání, přecijen starty některých modelů proti autům ve mne moc důvěry nebudily, ale pevně věřím že na příštím ročníku se to vychytá.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Ahojky kluci.
Všem děkuji za pochvalu za papání a pokud budete ochotni příště spolupracovat tak jak dneska, tak s radostí se zase grilu ujmu.
Děkuji Vám za exkluzivní férovost a solidnost na této akci a jsem moc rád že jsem Vás všechny osobně poznal.
Buřtům zdar a mějte se pěkně.
P:S: Nevěřili by jste ale měl jsem jen jeden buřt a lok limonády.
Baisy
Všem děkuji za pochvalu za papání a pokud budete ochotni příště spolupracovat tak jak dneska, tak s radostí se zase grilu ujmu.
Děkuji Vám za exkluzivní férovost a solidnost na této akci a jsem moc rád že jsem Vás všechny osobně poznal.
Buřtům zdar a mějte se pěkně.
P:S: Nevěřili by jste ale měl jsem jen jeden buřt a lok limonády.
Baisy
moje hračky
http://baisy.rajce.idnes.cz/letadla/
http://baisy.rajce.idnes.cz/letadla/
To startování proti autům je vždycky rizikové, Faktem je, že se během dne několikrát změnil směr větru, což situaci také mírně komplikovalo. Jinak velká paráda. Do příště doladím, tedy (snad) si udělám čas na doladění dalších strojů ze sklepního hangáru, a co mám odladím dopředu, abych to nedělal zase až na place
.
Hitec Aurora 9X
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Zastavil jsem se jen na skok s dětma, lítat jsem si netroufl kvůli větru a nedostatku zkušeností - nechtěl jsem někomu způsobit třeba problém. Ale to, co jsem viděl, bylo skvělé. Tíhnu spíš k větroňům nebo takovým pohodovým poletovadlům, jako byl třeba RiMerův Čmelák, takže jsem okukoval především ty, ale i ukázky akrobacie (ať už letadel nebo helin) byly super - to se líbilo hlavně mým holčičkám.
Na zpáteční cestě mi to nedalo a stavil jsem se ve Vinoři na "golfáči" a při 4 startu mi fouklo, zazmatkoval jsem a udělal jsem Dragonem slušný kráter do země. Takže ještě, že jsem nelítal na letišti před svědkama
. Odnesla to gondola trupu, éro vypadalo troch jako mops. Naštěstí je to takový vděčný materiál, který stačí nahřát fénem a natáhnout do původní podoby.
Na zpáteční cestě mi to nedalo a stavil jsem se ve Vinoři na "golfáči" a při 4 startu mi fouklo, zazmatkoval jsem a udělal jsem Dragonem slušný kráter do země. Takže ještě, že jsem nelítal na letišti před svědkama
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...