Me BF109 kompozit
Re: Me BF109 kompozit
To je fakt, vidět na FVK bohužel neni vidět .... párkrát byl na modelbazaru.
Je to celokompozit polomaketa, rozpětí 1m, dodává to ve verzi bílá nebo ta maskáčová kamufláž. Stříkáno do formy.
Model má vlepenou přepážku, odřízlý křidýlka, spasovaný křídlo osazený už tim kolíkem, vyvrtaná díra vše sedí. Přibaleno vše pro dokončení (táhla, páky, návod, zkrácenej turbokužel na pr. 50mm přímo pro Mezka)
K cenám, nerad bych kecal bílá snad 3600,- a barevnej 5800,- (s tim kuželem)
Je to celokompozit polomaketa, rozpětí 1m, dodává to ve verzi bílá nebo ta maskáčová kamufláž. Stříkáno do formy.
Model má vlepenou přepážku, odřízlý křidýlka, spasovaný křídlo osazený už tim kolíkem, vyvrtaná díra vše sedí. Přibaleno vše pro dokončení (táhla, páky, návod, zkrácenej turbokužel na pr. 50mm přímo pro Mezka)
K cenám, nerad bych kecal bílá snad 3600,- a barevnej 5800,- (s tim kuželem)
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
a koupit se to da kde kdyz ne u tech nemcu? a rozpeti je presne metr, nad metr nebo pod metr? to je pro me dulezite. nejake fotky nekde ze stavby? asi sem spatne hledal ale nenasel..
Koupit se to dá u Petra Flídra v Dolanech u Plzně - tel 777235700 nebo flidr.peta@seznam.cz
Po mediální stránce bída
někdy modelbazar, byli jsme s tim v Nesvačilech na Předveď a prodej a vozí to sebou na akce. Asi něco nafotim ... fotky ze stavby - jako z osazování?
Po mediální stránce bída
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to lítá na 10"??
Z čerstvých lipol je tam 74A - takže nahoru, průletoval jsem pak mez motoru a vždycky jen "crnkneš" plynem a jsi nahoře.
Párkrát jsem zkusil vyletět nahoru, nechat plnej plyn, vohnout to zas dolů a na plynu průlet, nahlonit zatáčku a udělat kolem sebe kruh, zas nahoru a vypnout a chladit..
Je tam tak 3,5 min motoru a vypne regl, ale je tam tak 15% na bezpečný dva okruhy při nepovedenym přištání.
Baterky a regl teplý, motor hooorkej, ale i na plášti i na hřídeli udržíž prst tak 5s než to štípne
Takže provozuju 9x6 na pohodu lítání - 10x8 na hotliner styl - 8x8 pevnou na fofr průlety
Pravdou je že ta Mega za to neumí vzít jak oběžka a PROTO studuju motor AXI 2826/6
No boží, to jsou aktuální "webovky"
vidim Petrovo novej altán, takže foceno teď v Plzni u nás na akci?
Staifus píše:No boží, to jsou aktuální "webovky"vidim Petrovo novej altán, takže foceno teď v Plzni u nás na akci?
jj je to z RCmaniak show & Watt-Fest Plzeň (1.9.2012)
No tak s tou 10x8 jsou starty v bezvětří docela kaskadérský - jak zabere, přetočí Mezka vzůru nohama....
málem jsem to nevybral, protože jsem to nečekal, ve větru to nedělalo ... pak už dobrý.... s tou 8x8 jsou starty oproti tý velký procházka růžovou zahradou...
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
To jsem si přesně myslel, zůstanu u 9x8. I tak mi to občas přeleze přes 65A.
chtěl jsi napsat 9x6 ....? Tu jsem tam dal pak a užíval si 7 minut motoru slušnýho výkonu....
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Samo že 9x6, 9x8 je jen přání 
No dneska to byly zas starty v bezvětří s tou 8x8 - nechápu že v bezvětří to přetočí éro kabinou dolů, že jsem skoro přemejšlel, jestli to vracet nebo to dopřetočit
- ve větru ho hned upaluje - že to je takovej rozdíl..... 
No, jsem bohatší o zážitek
Vzal jsem vyvětrat Mezka, jelikož fakt ta Mega 22/30/3 točí asi ve finále míň, sundal jsem RF9x6 a šupnul tam AE8x7 (dle zvuku doufam že se nerozletí)
Lítam si, průletuju a začal jsem blbnout a lítam na zádech. Letim si slušně rychle, na zádech jsem předlítával kolem jedoucí auta (takže přes 100km/hod určitě) Najednou poryv větru, skočilo éro, tak jsem za to vzal - jenže jsem byl na zádech a v téhle rychlosti tak 20m nad zemí a ve slomku vteřiny jsem to zabodnul....
Rána jako kráva, všichni na letišti sebou škubli... Tak jsem konstatoval že jsem to posral, vklidu odkládam rádio, ještě si řikam že jdu pro igelitku... Zápich na 3/4 plynu z 20m naprosto kolmo......
Přijdu k éru a co nevidim... éro leží naprosto celý, v kabině je "vystřelená" díra kudy vylítnul pilot ven, ten leží o metr jinde mrtvej
jinak éro bez jediný praskliny, čumák v celku, křídlo ok, nikde NIC, přepážka drží (3x opravovaná po roztrhlejch vrtulích, takže pevná) Nevěřim.... sundavam křídlo, baterky ani nevidim, byly zmuchlaný někde na motoru, vylítaly balzový přepážky co drží serva směrovky a vejškovky, vytržený lože reglu, regl ok....
Tak to všechno vyhazuju ven, baterky začínaj čudit a během 2min hoří...
Po hodince totální rozborky a sborky, práci s vteřiňákem je všechno zpátky. Zkoušim a vše funguje !!!!!!!!!! Nikdo nechápe....
Odešly jen baterky a kužel je zmačklej, jinak vše OK, nedá mi to a dávam start bez kabiny... a je to v poho

Vzal jsem vyvětrat Mezka, jelikož fakt ta Mega 22/30/3 točí asi ve finále míň, sundal jsem RF9x6 a šupnul tam AE8x7 (dle zvuku doufam že se nerozletí)
Lítam si, průletuju a začal jsem blbnout a lítam na zádech. Letim si slušně rychle, na zádech jsem předlítával kolem jedoucí auta (takže přes 100km/hod určitě) Najednou poryv větru, skočilo éro, tak jsem za to vzal - jenže jsem byl na zádech a v téhle rychlosti tak 20m nad zemí a ve slomku vteřiny jsem to zabodnul....
Přijdu k éru a co nevidim... éro leží naprosto celý, v kabině je "vystřelená" díra kudy vylítnul pilot ven, ten leží o metr jinde mrtvej
Tak to všechno vyhazuju ven, baterky začínaj čudit a během 2min hoří...
Po hodince totální rozborky a sborky, práci s vteřiňákem je všechno zpátky. Zkoušim a vše funguje !!!!!!!!!! Nikdo nechápe....
Odešly jen baterky a kužel je zmačklej, jinak vše OK, nedá mi to a dávam start bez kabiny... a je to v poho
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že jsi to nezabodl do nějakýho předlítávanýho auta
Já dnes vytáhl i hnusáka
dal jsem mu novou baterku Thunder Power 65C a dostal jsem konečně z toho Neue vše, co v něm dřímá. Ufff, kolega si ho hned chtěl odvézt, a já mu ho neprodal...
To byl masakr, naplno kolmo nahoru, za 5s nebyl vidět a pak ještě 2s stoupal. Mazec...
Pak jsem dal Mustanga a zdálo se mi, že se nehne
Jinak jsem takhle zabodl Mustang, tenkrát jsem trochu opravoval, ale zabralo to taky tak hoďku, a přesně jsem tenkrát myslel, že půjdu domů s igelitkou.
Pilot byl taky mrtvej
Já dnes vytáhl i hnusáka
To byl masakr, naplno kolmo nahoru, za 5s nebyl vidět a pak ještě 2s stoupal. Mazec...
Pak jsem dal Mustanga a zdálo se mi, že se nehne
Pilot byl taky mrtvej