Nova Eclipse 7 PRO 2,4
Re: Nova Eclipse 7 PRO 2,4
Zdravím. Jen pro ty co čtou ohledně toho mého problému s chybnou funkcí AILV kde trim křidelek se furt motá do vejškovky, tak dneska (30 tý den) mi přišla vysílačka. "Závana se neprojevila, doporučujem čist návod nastavovat letadlo podle něj". S timto jsem nesouhlasil a dlouze telefonoval z prodejny přímo s servisákem pan čečotka. No nakonec jsme se neshodli on tvrdí, že když to tak chodí na všech eclipsách že to je v poho. Na prodejně jsme proto nastavili a cvičně zapojili serva k přijimači a použili vysilačku Optic6. Vše fungovalo jak má a nastavení funkce bylo stejné jako na mé eclipse. Kladl jsem otázku "jedna vysílačka funguje blbě. Když stejně pojmenovana funkce, stejně popsana v manualu dělá u optica6 něco jinyho než u Eclipse7". Nakonec jsem vysilačku nepřevzal a v pondělí má prodejce osobně řešit tento problém s panem Pelikánem. Jsem zvědav jak to dopadne. Jinak z prodejny mluvili se servisakama. Normálně na to serou a spolejhaj že o 5tisic se nikdo soudit nebude. No uvidíme.
. Ale nepřijde mi to jako solidní jednání 
-
von boberov
Tož já to mám na záruční opravě asi 14dní. Moje závady( display a nefunkční pípák) se zase vrátily. Do popisu závad jsem uvedl i divně funkční mix výškovky- tak se uvidí
co s tím nadělají 
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem jí zanesl na přeprogramování na novej SW a přinesu jí domu a koukám, furt SW 1.03, pořád to tam v menu bylo napsaný, je to nějaká chyba že se nezobrazilo že má novej soft nebo si ze mě dělají srandu? Poznalo by se to podle kompatibility s Minimou ale jsem u táty a nemám tu příjmačový aku. Nesetkal jste se s tím někdo? Já jen proto abych jim to tam případně ještě stihnul jít omlátit o hlavu dřív než zas pojedu domu.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
setkal....taky jsem to řešil. prej ti aktualizujou ten vf modul a ne jakoby program eclipse7. Tím padem to nevidíš. Asi to šlapat bude. Mě to teda před aktualizací nešli s minimou a po ni jo akorát to prostě není nikde dohledatelný že to udělali.
Ahoj,
je to přesně tak, aktualizuje se vf zvlášť a rádio zvlášť, každé má svoje značení verze firmware.Když Ti aktualizují vf díl, tak to poznáš pouze když to připojíš přes HPP-22 k pc (pokud ho vlastníš, tak si aktualizuješ vše sám), firmware radia zjistíš přímo v rádiu.Pokud Ti to jde s spárovat s minimou, tak máš nový soft na vf dílu, se softem rádia to nemá nic společného,jsou to dvě rozdílné věci.
Pavel.
je to přesně tak, aktualizuje se vf zvlášť a rádio zvlášť, každé má svoje značení verze firmware.Když Ti aktualizují vf díl, tak to poznáš pouze když to připojíš přes HPP-22 k pc (pokud ho vlastníš, tak si aktualizuješ vše sám), firmware radia zjistíš přímo v rádiu.Pokud Ti to jde s spárovat s minimou, tak máš nový soft na vf dílu, se softem rádia to nemá nic společného,jsou to dvě rozdílné věci.
Pavel.
http://www.klombrandys.cz/index.php?menu=9&idc=11
No, som dost skalny na Hitec kedze ju mam od 2003 a stale funguje.
Co sa neda povedat o vsektych vysielacoch renomovanejsich znaciek v nasom klube ň ktore odviedli tiez dobru pracu ale uz su vo vysielacovom nebi.
Mam k nej aj nejake telemetricke moduly ktore som nestihol rozchodit. Okrem toho 4 Optimy a 1 minimu. Tie chodia tiez dobre a niektore si dali niekolko poriadnych ran najma v EPP kombate. V poslednej dobe mam vsak rozpacite pocity z aj Hiteca. Mna to postihlo zatial len u novych HS 55 serv. Stare serva funguju stale perfektne. Perspektivne som uvazoval o novej Eclipse Pro alebo Aurore. Teraz zacinam dufat ze stara E7 este nejaky cas vydrzi a HItec sa spamata.
Zda sa ze jedno z mala dobrych rieseni ak sa Hitec nespamata su Graupnerove Hott-y. Je to cela ucelena rada od 6-k pre mierne narocnejsich zaciatocnikov az po 16 kanaly. A prijmace a telemetria funguje so vsetkymi. Ja som mal vsak smolu na prijmac ktory nesiel updatovat ale reklamacia prebehla bez problemov. (Ale trvala mesiac a sposobila vyradenie Hott-a z tohorocnej prevadzky lebo som to musel osadit HItecom kedze mesiac nelietat je prilis dlho.
Zda sa ze svet/trh sa meni. Nech zije HK? Ked uz to nema chodit tak aspon za mensie peniaze?
Zda sa ze jedno z mala dobrych rieseni ak sa Hitec nespamata su Graupnerove Hott-y. Je to cela ucelena rada od 6-k pre mierne narocnejsich zaciatocnikov az po 16 kanaly. A prijmace a telemetria funguje so vsetkymi. Ja som mal vsak smolu na prijmac ktory nesiel updatovat ale reklamacia prebehla bez problemov. (Ale trvala mesiac a sposobila vyradenie Hott-a z tohorocnej prevadzky lebo som to musel osadit HItecom kedze mesiac nelietat je prilis dlho.
Zda sa ze svet/trh sa meni. Nech zije HK? Ked uz to nema chodit tak aspon za mensie peniaze?
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
Tak podle nového katalogu Hitec pro rok 2014 bude mít Eclipse konkurenci,Flash 7 a Flash 8.
http://hitecrcd.com/files/2014_HRU_Catalog-Opt.pdf
http://hitecrcd.com/files/2014_HRU_Catalog-Opt.pdf
Aurora 9+letadla
Zda sa ze Eclipse skoncila. Je to podla mna logicky krok. Tie Flashe 7/8 su logicky krok. Zrejme bude nasledovat viackanalovy vysielac ako 9 kanalov.
POdstatnejsie vsak je ci udrzi svoju doterajsiu kvalitu a z nej vyplyvajucu spolahlivost. A to plati nielen pre Hitec. A toto odhadnut zo strany uzivatela je velmi narocne.
POdstatnejsie vsak je ci udrzi svoju doterajsiu kvalitu a z nej vyplyvajucu spolahlivost. A to plati nielen pre Hitec. A toto odhadnut zo strany uzivatela je velmi narocne.
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, konečně mám nový počítač co něco utáhne a chtěl bych si zalétat na simulátoru, bylo by dobré využít mojí Eclipse-jsem zvyklý na rozmístění ovladačů atd. ale pět stovek za kabel fakt dávat nebudu, to z bazaru radši koupím za 250,- joistick... No přemýšlím nad tím že bych si kabel vyrobil, nebyl by někdo ochotný kdo by mi mohl popsat nebo nakreslit odkud kam jsou jaké vodiče a jestli v té modré krabičce je ještě nějaká elektronika nebo jestli je to jen kryt konektoru? Do vysílače vede Jack 3,5 a ten USB konektor někde seženu, nevím jestli jde jen o to ty konektory spojit nebo jestli před tím má být ještě nějaká elektronika... Děkuju za rady.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
neni to jen kabel, je v nem elektronika.vojta mansfeld píše:Ahoj, konečně mám nový počítač co něco utáhne a chtěl bych si zalétat na simulátoru, bylo by dobré využít mojí Eclipse-jsem zvyklý na rozmístění ovladačů atd. ale pět stovek za kabel fakt dávat nebudu, to z bazaru radši koupím za 250,- joistick... No přemýšlím nad tím že bych si kabel vyrobil, nebyl by někdo ochotný kdo by mi mohl popsat nebo nakreslit odkud kam jsou jaké vodiče a jestli v té modré krabičce je ještě nějaká elektronika nebo jestli je to jen kryt konektoru? Do vysílače vede Jack 3,5 a ten USB konektor někde seženu, nevím jestli jde jen o to ty konektory spojit nebo jestli před tím má být ještě nějaká elektronika... Děkuju za rady.
OK2WY
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Aha, na výrobu asi složitější že? Teda problém mi to nedělá, mám možnost si tišťák vyrobit ale vím že když tam bude sto součástek tak schéma nikde neseženu...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Nevymýšlej koniny a kup to. Někde na ebay to najdeš za pár šupů.vojta mansfeld píše:Aha, na výrobu asi složitější že? Teda problém mi to nedělá, mám možnost si tišťák vyrobit ale vím že když tam bude sto součástek tak schéma nikde neseženu...
OK2WY
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, třeba první co mi vyjelo- http://www.ebay.com/itm/MZ0019-RC-Flugs ... 51b7047836 ale píše se tam že k Aerofly je potřeba originální kabel (nebo nepíše a moje angličtina je špatná) Ale já to teda objednám...
- BambiSpP
- Kontaktovat uživatele:
Skopiruj si to a dej do prekladace a budes to vedet co tam pisou delam to taky tak
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
No pochopil jsem to pomocí překladače tak že to s Aerofly funguje jen ve spojení s originálním kabelem, takže bych musel koupit aerofly s originálním kabelem... Mám jen to cd Aerofly Profesional deluxe...