Video brýle do 50 dolarů (eco googles)
Re: Video brýle do 50 dolarů (eco googles)
Úprava alá jednorožeč pro long range lety na 2,4. Vyměněn display 800x600 z DX sedí úplně přesně do díry a to rozlišení je dost znatelné proti 320x něco co jsem měl dříve
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Jakej přesně displej a je bez bluescreenu?
Teda..né,že by Dominátory na kscichtu vypadali nějak úchvatně...obzvlášť na nich umístěná anténka...a vypadáme v tom jako idioti. Ale tyhle Eco výtvory ,to je teda síla.
Necha se v tom nafotit,ať se řádně zasměju.

Je to tento http://eud.dx.com/product/diy-hd-5-tft-lcd-display-and-parts-module-black-blue-silver-480-x-800-844202988#.Vh6imm6Qn-s má bluescreen ale ještě se mně do něj při letu nepodařilo dostat, i když spadne do modřé smrti, jak dostane malinko signálu naskočí v pohodě zpátky.
Prosím,prosím....udělej jedno selfíčko s tím bazmekem na ksichtu
Tohle bude hodně zajímavé...už to má i HDMI. Stačí jen počkat až se někde najde Phantomek 3 co někomu zdrhnul a budeš mít HD přenos za pár šupek:-)
http://www.banggood.com/Fatshark-Domina ... 00597.html
graup15 píše:Prosím,prosím....udělej jedno selfíčko s tím bazmekem na ksichtu![]()
Tohle bude hodně zajímavé...už to má i HDMI. Stačí jen počkat až se někde najde Phantomek 3 co někomu zdrhnul a budeš mít HD přenos za pár šupek:-)
Prosím tě kolik ti je let?
Čeče Dalibore měl jsem na ksichtu fatsharky, skyzony a do eco googles se mne kouká nejlépe. Nějak se nemůžu poprat s těma dvěma displeji. Mám radši i monokulár dalekohled.
nehledě na to že v těch ecogoogles mám i o dost větší obraz. Ten helical půjde pak prioritně na antena tracker. Tohle bylo potřeba zatím jen vyzkoušet. 2,4 je prostě velká.
Kdyz tam mas ten jiny displej. Tak jakou pouzivas cocku?
Čočku mám stejnou, ale už jsem uvažoval o tom že zkusím něco objednat z ebay a vyzkoušet jiné druhy.
- JosefSvejk
U brýlí z HK je vidět, že fresnelova čočka se dá posouvat. Je to nutné nebo může být zalepená napevno? Zakoupil jsem jedny "samodomo" brýle, které mají tu čočku pevně vlepenou a obraz z brýlí mám hrozně rozmazaný, o čtení textu z OSD si můžu jen nechat zdát. Přemýšlím, že brýle rozřežu a zkusím čočku posouvat. Pomůžu si ale?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
JosefSvejk píše:U brýlí z HK je vidět, že fresnelova čočka se dá posouvat. Je to nutné nebo může být zalepená napevno? Zakoupil jsem jedny "samodomo" brýle, které mají tu čočku pevně vlepenou a obraz z brýlí mám hrozně rozmazaný, o čtení textu z OSD si můžu jen nechat zdát. Přemýšlím, že brýle rozřežu a zkusím čočku posouvat. Pomůžu si ale?
Ano, potřeba individuálního naladění je reálná, po nalezení vhodné polohy už by zalepit šlo. K těm DIY z HK dávají čočky dokonce tři různé pro optimální naladění a fakt je, že jsem mezi nimi rozdíly viděl nemalé.
jamesgsf píše:Čeče Dalibore měl jsem na ksichtu fatsharky, skyzony a do eco googles se mne kouká nejlépe. Nějak se nemůžu poprat s těma dvěma displeji. Mám radši i monokulár dalekohled.nehledě na to že v těch ecogoogles mám i o dost větší obraz. Ten helical půjde pak prioritně na antena tracker. Tohle bylo potřeba zatím jen vyzkoušet. 2,4 je prostě velká.
Asi tak nějak - ono se to hodně liší mezi jednotlivci, roli hrají i různé nepatrné zrakové vady, které normálně ani nemusí vyžadovat korekci. Situace, kdy někdo prostě nedokáže FPV brýle ve Fatshark stylu "rozdýchat" a Eco googles nejsou levnou náhražkou, ale spíš nutností, nejsou zas tak výjimečné.