Quadro HK Quanum Nova
Re: Quadro HK Quanum Nova
jo i ty kolonky flight mode se barví
Zítra zkusím znovu teda dneska 
RooSooL píše:
byla to tahle? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=35860
Ne, na HK je primo baterka do Novy tato:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... X350_.html
Ale 100mAh dle meho nehraje zasadni rozdil oproti teto, co ma Pecka:
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... 00-mah-35c
Pokud udaje nelzou, pak je rozhodne lepsi volbou i baterka z duvodu 35C stale.
Cenovy rozdil cena HK+posta vs cena Pecka s vyzvednutim na prodejne + konektor = 0, mozna jeste lehce ve prospech Pecky.
Hk zacalo prodavat tuto baterku:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=72628
S vybijecim 10C je to ale takova bida, ze baterie pri zapojenem Gimbalu neni schopna vse krmit a jde brzy do haje. Takze tuto jeji uzivatele nedoporucuji.
Ryko píše:Tak jsem to zkoušel ale nic tam nemám kolonky jsou prázdné je to divné a pořád nabízí aktualizaci firmware ja mám V3.1.2
Tohle nema dle meho nic spolecneho s firmware v Nove. Tohle je vypada na problem v PC. Zkus to pustit v rezimu kompatibility win7, popr. odinstaluj a znova instaluj.
Vidím to stejně. Mám tu taky problém a myslím že i horší. Mohu přeinstalovávat obslužný program, umístňovat do kořene C:\, spouštět jako správce, kompatibilita ... Nic platné. Psal jsem výrobci programu a nic. Jedná se o obslužný program pro dvouosý gimbal SimpleBGC GUI, který chci vlípnout na Novu. Mám tam problém nejspíš se znakovou sadou. První problém tohoto druhu a zřejmě jako jediný na světě ...
Mohu v menu nastavit jazyk jaký chci - výsledek stále stejný. Uvidím co to udělá, až gimbal konečně přijde a napojím ho na PC. Chabá naděje, ale tak co už s tím...
Vypadá to takto:

Vypadá to takto:

petrovo píše:Vidím to stejně. Mám tu taky problém a myslím že i horší. Mohu přeinstalovávat obslužný program, umístňovat do kořene C:\, spouštět jako správce, kompatibilita ... Nic platné. Psal jsem výrobci programu a nic. Jedná se o obslužný program pro dvouosý gimbal SimpleBGC GUI, který chci vlípnout na Novu. Mám tam problém nejspíš se znakovou sadou. První problém tohoto druhu a zřejmě jako jediný na světě ...Mohu v menu nastavit jazyk jaký chci - výsledek stále stejný. Uvidím co to udělá, až gimbal konečně přijde a napojím ho na PC. Chabá naděje, ale tak co už s tím...
Vypadá to takto:
Kdyz budes postupovat presne dle nasledujicich instrukci tak to napravis:
Za prve: #;$£'¥@₩@₩@;@₩@:@¥$&=€$9÷₩
Za druhe:
¥$;$"€@₩@;#¥",=₩@,×;@¥@
A posledni krok:
Vezmi Pc, vyhod ho z okna, kup si nove a zkus program znova.
Pokud to stale nebude fungovat, kroky opakuj.
(Samozrejme nenesu zadnou odpovednost za zpusobene skody)
[emoji2]
Tak ja už v pohodě všechno jak má být, odpoledne vyzkouším nové režimy
Ryko píše:Tak ja už v pohodě všechno jak má být, odpoledne vyzkouším nové režimy
Jak si to vyresil? Bylo by dobre to nasat pokud by mel nekdo stejny problem.
gasolin píše:Jak si to vyresil? Bylo by dobre to nasat pokud by mel nekdo stejny problem.
Byla to stará instalace takže všechno pryč a nainstalovat stáhnutou.
Něco jsem našel o tom firmware
Ryko píše:Tak ja už v pohodě všechno jak má být, odpoledne vyzkouším nové režimy
Urcite si nastav jako nulovy rezim stabilize. Nad nimi mas vzdy napsane, co za rezim mas vybrany.
Já bych teď potřeboval trošku nasměrovat od někoho, kdo používá Turnigy i10. Novu mám nastavenou v modelovém typu Multicopter. Takto zvoleno mám v letových režimech pouze tři možnosti výběru na SWA třípolohovém přepínači - Loiter, Stabilize a RTL. Podle videa španěla, co jsem tu dával, bych byl schopen nastavit i jiné letové módy, ale k tomu bych potřeboval nastavit Conditions. Ovšem toto menu u Multicopters není.
Otázka - jaký modelový typ máte (uživatelé Turnigy i10) nastaven??? Zbývá u této soupravy už jen Planes/gliders.. a Helicopters.
Otázka - jaký modelový typ máte (uživatelé Turnigy i10) nastaven??? Zbývá u této soupravy už jen Planes/gliders.. a Helicopters.
Bojkas píše:
Urcite si nastav jako nulovy rezim stabilize. Nad nimi mas vzdy napsane, co za rezim mas vybrany.
mam stabilize a teď uvažuju na co jsou ty zatržítka za tím (simple mode a super simple)
Pusť si video. Jsou to módy, ktere ti umozni at uz mas kopteru jakkoliv otocenou, tak treba supersimple leti pokaždé kdyz das páku dopredu tak vzdy od tebe/od místa vzletu.
petrovo píše:Já bych teď potřeboval trošku nasměrovat od někoho, kdo používá Turnigy i10. Novu mám nastavenou v modelovém typu Multicopter. Takto zvoleno mám v letových režimech pouze tři možnosti výběru na SWA třípolohovém přepínači - Loiter, Stabilize a RTL. Podle videa španěla, co jsem tu dával, bych byl schopen nastavit i jiné letové módy, ale k tomu bych potřeboval nastavit Conditions. Ovšem toto menu u Multicopters není.
Dej tam letadlo a mas klid. Menu pro coptery je opravdu hodne omezene.
Takze odpoved pro tebe: ja mam na tgy i10 letadlo.