Páni potrebujem poradiť na DS16. Nejakým spôsobom som priradil ku krížovým ovládačom iné čísla napr.P1 sa zobrazuje ako P2 a pod. a teraz mi nesedia krížové trimi .Je spôsob ako sa resetuje radio do východiskových nastavení niečo ako tvrdý reset ? Nič som nenašiel ako by som to zmenil ,v nastavení kniplů/spínačů to nejde .V Systéme zobrazenia vstupov a výstupov to ukazuje správne. Tak babo raď neviem si stým rady.
Ptal jsem se v Jeti, návody na assisty prý jdou do tisku a ladí se pár posledních detailů, než se to pustí do seriové výroby. Reálná je prý půlka října.
Jo a DS 24 už je v prodeji, juhů.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Ptal jsem se v Jeti, návody na assisty prý jdou do tisku a ladí se pár posledních detailů, než se to pustí do seriové výroby. Reálná je prý půlka října.
Hmmm nerikal tu nekdo loni touhle dobou, ze assisty budou na tuhle sezonu?
No snad se podari ta pristi. Cekam na ne jak na smilovani
zkusim to nejdriv sem, nez zalozim nove tema. Potrebuji nakopnout s Jeti Studio a sensory a jetibox profi. Kdyz pripojim pres USBa adapter treba prijimac nebo MUI ci MGPS sensor, v pohode se mi pres COM3 nacte a v polozce nastroje-aktualizace zarizeni jej vidim muzu aktualizovat firmware. Ale zaboha se mi nenacte v seznamu zarizeni abych vytahl zaznamy telemetrie. Tez nejsem schopen vubec pripojit jetibox profi - zkousim pres obyc USB kabel, pres USBa adapter a vstup pro sensory na jetiboxu ale prd. Pouzivate nekdo Jeti Studio na zkoumani dat ze sensoru? uspesne ci neuspesne? Tez by me zajimalo, jelikoz planuji casem prechod na DS16/24 jestli budu moc pripojit vysilacku k pocitaci abych do jeti studia vytahl zaznamy nebo taky muzu ocekavat problemy. To by me celkem nakrklo. zkouseli jste nekdo? mam PC s win10 x64 nebo Mac. oboje problem - na windows mi to nacte port, najde zarizeni pro aktualizaci, muzu jej aktualizovat (COM3). ale v nelze je nacist v seznamu zarizeni. na Macu mi to ukaze adapter a naskoci port, ale tam pro jistotu nevidi zarizeni ani v seznamu pro aktualizaci. jetibox profi pro jistotu nepripojim vubec, ani jednim typem kabelu k ani jednomu notebooku. Driv sem to delal, ale je to uz nejaky cas a jeste ne do Jeti Studia ale do starsiho Flight monitoru (na windows7).