Pánové, potřebuju pomoc! Nějakým mě neznámým způsobem jsem dostal regulátor KISS 18A do 3D módů a nedaří se mi ho dostat zpět Kalibrace přes desku se mi nedaří. Regulátor nepozná maximální a minimální polohu Tak kalibrace přes přijímač nejde, regl se vůbec nechytí...
No a teď babo raď!
Naposledy upravil(a) Ancistrus01 dne sob 29.08.2015 15:06, celkem upraveno 1 x.
co jsem pochopil na stránkách výrobce když jsem kupoval tak jsou to 2 různé verze. 3d a normální. uživatelsky se to nedá změnit. pokud máš 3d verzi tak se obávám že ji na normál nelze změnit.
Jsem naprosto nadšenej z nových baterek A-SPEC 3S1800mAh pro moji mini hex RD290. Ri pod 4mOhm a nabijim kolem 1750mAh . Vybíjím na 3.5V na článek. Bohužel marne hledám baterku od 1300 do 1500mAh pro QAV250. Poslední pokus mám nanotechy 3S 1500mAh a první hodnoty Ri byly docela nadějný, pod 7 mOhm , ale časem se to vyšplhalo na cca 8 mOhm. Takže zase mic extra. Da se sehnat něco slušnýho s Ri kolem 5-6 mOhm ? Diky.
jindraj píše:Dalibore, Ondro .... tak jak lítáte ... já zjišťuji, že mě to už samotného přestává malinko bavit. Chtělo by to nějakou pravidelnější společnou vzájemnou inspiraci, jinak je to trochu o ničem ... respektive jen o nějakém ladění a to mě do nekonečna nebere. Včera jsem měl čas a přistihl jsem se, že se mi málem nechtělo se drcat na plac. No nakonec jsem si zalétal hezky, ale bojím se, že jestli nenajdu někoho, s kým půjde nějak pravidelněji polétat, tak mě vývoj pomalu přestane bavit ... takhle to ostatně létá v principu dobře
Jo souhlasim Jindro. Ja dneska s Daliborem testnul ty nove baterky a super... Jeste spolu naladime na ty moje vrtule a jsem pro se kazdy tyden potkat na letani... Solo mne to taky nebere... Nejakej napad?
PS: dneska Dalibor rikal ze to dostavi... A pak muzeme davat spolecne litani s Vikingama a kopterama:-)
ST píše:Jsem naprosto nadšenej z nových baterek A-SPEC 3S1800mAh pro moji mini hex RD290. Ri pod 4mOhm a nabijim kolem 1750mAh . Vybíjím na 3.5V na článek. Bohužel marne hledám baterku od 1300 do 1500mAh pro QAV250. Poslední pokus mám nanotechy 3S 1500mAh a první hodnoty Ri byly docela nadějný, pod 7 mOhm , ale časem se to vyšplhalo na cca 8 mOhm. Takže zase mic extra. Da se sehnat něco slušnýho s Ri kolem 5-6 mOhm ? Diky.
A ty Multistar Race 1400 z HK jsi už zkoušel? Mám zatím jen asi 8 cyklů na každé a lítá se mi s něma líp než s Nanotech nebo modrejma Turnigy.
TomasC píše:Dneska jsme dali také společné létání s JirkouS. Trénování mezi pylony a když se nabíjelo, tak poletování s 250tkou. Je to docela stylově rozdílné.
Trošku jsme ladili a místy to je už přehnané: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lhXErUfqoSA[/youtube]
Super, no tak se Tome muze domluvit ve vice lidech i s jindraj a neco muzem i ugrilovat:-)
Az budou na EU skladu , tak je zkusím vzit. Zatim jsou in tranzit. Diky.
mclei píše: A ty Multistar Race 1400 z HK jsi už zkoušel? Mám zatím jen asi 8 cyklů na každé a lítá se mi s něma líp než s Nanotech nebo modrejma Turnigy.
jindraj píše:co jsem pochopil na stránkách výrobce když jsem kupoval tak jsou to 2 různé verze. 3d a normální. uživatelsky se to nedá změnit. pokud máš 3d verzi tak se obávám že ji na normál nelze změnit.
Přesně tak... Akorát, u normální verze lze přepnout do 3D módu a zpět. U 3D verze nee. Očividně mi z Flyduina poslali 3D verzi. Bez kalibrace tam byl 3D mód a chová se to přesně jak popisuje výrobce (kalibruje se to automaticky, když je páka plynu na středu.
TomasC píše:Dneska jsme dali také společné létání s JirkouS. Trénování mezi pylony a když se nabíjelo, tak poletování s 250tkou. Je to docela stylově rozdílné.
Trošku jsme ladili a místy to je už přehnané: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lhXErUfqoSA[/youtube]
tome proboha co to je za setup a co tam máš máš nastaveno. tohle je fakt mazec rychlé. vůbec nevím jak bych něco takového pilotoval. to už pak asi není na fpv nic vidět.
Setup je uplně obyč 250tkovej, ale při nastavování Ratů jsem se nějak uklikl a místo 0,3 jsem dal 1,00. Pak jsem jedou s brýlema zkusil výkrut, zatocil se se mnou svět, a šel jsem na LOS zkusit co se vlastně děje (při tom vzniklo video) a pak v notebooku zjistil příčinu téhle šílenosti..