BANE píše: Neber to utocne, ale asi trosku lobujes soude podle podpisu.
Ahoj,
Pokud narážíš na produkty na našich stránkách a spojuješ to s mým příspěvkem výše, pak jsi jej špatně četl.
Píšu tam o motorech za 200 Kč, pro člověka, který si něco staví a chce to na zkoušku co nejlevněji, což je pochopitelné. U nás se zabýváme výlučně věcmi, kde lidé, už ničím prošli a směřují trochu jiným směrem. To jen tak naokraj, abych nebyl podezříván z toho, že si tu přihřívám polívku (klasický český mindrák
A teď k věci. Víš, ono je to tak jak píšu a zkušenost je nepřenositelná a každý si tím musí projít sám.
I Fofan to ví. A on se ptal na zkušenost a já mu jí sdělil. Tak mne prosím nezahrnuj do svých dedukcí o tom jak mu chci něco nacpat ze svých stránek. Není to tak.
A aby bylo jasno - měl jsem namysli třeba Rotoramu, nebo n4q. A hlavně proto, protože, už jsem pár copter postavil a jak lowend, tak hiend a ocenil jsem "pohodlnost" nákupu v ČR. A nemyslím si, že připlatit si pár korun českýmu dovozci, který si na to neháže nehorázný marže (od nákupu třeba na BG - nemluvím o nákupu od výrobce, který je pro běžného spotřebitele nemožný) a má s tím starosti je nějaký problém.
Další věc, pro , kterou se tady opakuji, je ta, že BG "krade" produkty výrobcům, které to stálo nějaký vývoj a to mi dost vadí. Tomu pak odpovídá cena a bohužel i kvalita. To je můj osobní problém, ale Fofan se ptal, tak jsem mu odpověděl podle svého nejlepšího mínění.
Takže asi tak - pokud za něco lobuju, tak pouze za bezproblemový let.
iF