Beta 1400 - stavba
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
Na HC pořídíš nabíječku cca za 600,- i s poštou. Do vysílačky určitě Eneloopky, nebo jim podobné - na HC mají nějaké "no name" - mám je objednané na otestování
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
Já bych vzal:
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=46837
+ nabíječku a baterku z HC. A zamyslel se nad vysílačkou a přijímačem...
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=46837
+ nabíječku a baterku z HC. A zamyslel se nad vysílačkou a přijímačem...
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
S poštou to bude cca 1.600,- - což je pořád o dost méně... - pokud je tedy cena hlavním měřítkem.
Betu jsem v ruce měl a můžu doporučit, s AXN osobní zkušenost nemám, tak nemohu soudit - i když do začátku to taky asi špatné nebude...
Betu jsem v ruce měl a můžu doporučit, s AXN osobní zkušenost nemám, tak nemohu soudit - i když do začátku to taky asi špatné nebude...
Pokud se budeš rozhodovat zda to bude nebo nebude trvalý koníček volil bych nejlevnější možnost:koupit na HK RTF set třeba toho AXN.Podle mého typy Beta,Easy Star,Wild Hawk,Fokus,AXN jsou éra podobná a na to,abys posoudil,zda Ti to "něco řekne" není rozhodující,kterým z nich se budeš učit létat.Všechny mají tlačný pohon.Zkus se zeptat Kesi-ho (je na tomto vláknu na straně 15).On má nebo měl AXN i Betu.Jistě by Ti poradil. [/b]
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
To že něco vypadá podobně, ještě neznamená že to bude stejně dobře lítat
! Všechny tyto modely se podobají ES - ale stejně jako ES nelétá ani jeden - a v tom je ten zcela zásadní rozdíl!!!
BETA i AXN jsou, co se (nejen) letového projevu týče velmi podobné. Pro začátek ideální stroje. Viděl jsem létat i ES a je to všechno na jedno brdo. Možná, že ta ES bude létat o vlásek lépe, nevím, neřídil jsem ji.
Asi takto:
u BETY mě vrčely serva a nejsem sám, jak jsem tak zjistil přes SZ, pokud by to někomu vadilo, dá se to v celku vyladit..., dále je dobré vyztužit křídlo uhlíkovým páskem. Motorová část je v pohodě.
u AXN to chce určitě předělat kolem motoru: zalepit magnety, motorové lože i přichycení motoru k loži. Spojka křídla je dostatečně silná a serva jdou hladce. (Dop. přikoupit pevný unašeč vrtule MP Jet).
Pak je dobré u obou letadel olepit skelnou páskou alespoň čumák a spodek trupu až k těžišti a na zámek křídla dát pro sichr magnety. Více pro začátek netřeba.
Elektroniku bych moc neřešil. Baterie 2200mAh, nabíječka, zdroj, magnety, XT60 konektory, nějaký ten přijímač a vysílačka. Vše se dá koupit na HC.
Asi takto:
u BETY mě vrčely serva a nejsem sám, jak jsem tak zjistil přes SZ, pokud by to někomu vadilo, dá se to v celku vyladit..., dále je dobré vyztužit křídlo uhlíkovým páskem. Motorová část je v pohodě.
u AXN to chce určitě předělat kolem motoru: zalepit magnety, motorové lože i přichycení motoru k loži. Spojka křídla je dostatečně silná a serva jdou hladce. (Dop. přikoupit pevný unašeč vrtule MP Jet).
Pak je dobré u obou letadel olepit skelnou páskou alespoň čumák a spodek trupu až k těžišti a na zámek křídla dát pro sichr magnety. Více pro začátek netřeba.
Elektroniku bych moc neřešil. Baterie 2200mAh, nabíječka, zdroj, magnety, XT60 konektory, nějaký ten přijímač a vysílačka. Vše se dá koupit na HC.
Mrkni ještě sem: http://rcmapy.com/?map=cz -> region Pardubický. 
Tak teď hodně váhám...
RTF RC set Bety u nás + nabíječka, 2200mAh akum. a nimh články do vysílače na HK.
Létat na setový akum. můžu hned, do vysílače něco nacpu.
A nebo AXN FJ+Turnigy 9X+to co nahoře (akum. 2x)
Vyjde to levněji, budu mít lepší rádio, ale éro i vysílačka nejsou na skladě, takže můžu čekat i s dopravou pěkně dlouho
Opravdu nevím, do čeho jít
RTF RC set Bety u nás + nabíječka, 2200mAh akum. a nimh články do vysílače na HK.
Létat na setový akum. můžu hned, do vysílače něco nacpu.
A nebo AXN FJ+Turnigy 9X+to co nahoře (akum. 2x)
Vyjde to levněji, budu mít lepší rádio, ale éro i vysílačka nejsou na skladě, takže můžu čekat i s dopravou pěkně dlouho
Opravdu nevím, do čeho jít
- Sluggish
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som počkal
..aj tak je teraz počasie všelijaké, a lepšie sa bude lietať tak za mesiac keď bude stabilne krásnych 15 stupňov, zelená trávička všade atd atd
....ale k veci, určite keď už tak radšej T9X tú setovú vysielačku budeš musieť vymeniť tak či tak ak ťa to chytí a budeš chcieť pokračovať, T9X ti poslúži určite dlhšie ako setovka a tak isto prijímače, hlavne ich dostupnosť, cena, a rozmanitosť