Pajavlk píše:Díky za odpovědi, nechápu ale proč třeba někdo psal, že než ji odlepil od země tak ho stála další čtyři tísíce na dílech a proto na ni sere, to přece není vrtulníkem ale rukama, to maj dnes obecně lidi v podvědomí, že když s tím třísknou o zem tak to musí vydržet vše jinak je to krám? Detailně jsem tu konstrukci prohlížel, něco je plastové ale to hlavní je celé v kovu, hlavně cyklika a hlava. Prej jsou poddimenzovaná serva, nevim ještě jsem s tím nešvihnul a doufám, že se mi to nestane.
Lítám rekreačně párkrát do měsíce, na simulátor čas nemám takže se učím vše za letu. Neplánuju 3D ale pohodové polétání. Všude se nutí t-rex, ok ale já ještě nevim zda mi to půjde či mě to bude bavit proto jsem se rozhodnul pro walkeru než kupovat za desetitisíce rexe. Když zjistim, že mi to jde a chci v tom pokračovat potom půjdu do dalšího lepšího stroje, je to přirozený vývoj si myslim.
Je to na tomhle foru hodně rozšířené, jakmile si začátečník koupí něco jiného než t-rex, automaticky je to špatně a budou jen ty katastrofické scénáře.
Gyro vyřešeno, stačilo přidat
Kdysi jsem měl hodně podobný názor jako ty a do teď lítam jen akrobacii, ale pak jsem si řekl, že zkusím přece jenom Align sice to taky není žádná špička, ale je to relativně dostupné. Bohužel jsem zvolil velikost 450 a měl jsem jít rovnou do 500, ale to už je na jiné vlákno. Nakonec jsem rád, že jsem něco málo přihodil a začal s Align, když vidím na tvých fotografiích jak je Walkera zpracovaná tak z toho moc nadšený nejsem a jsem vděčný, že jsem se rozhodl pro T-Rex. Nic pro ti tobě a neber to jako urážku pouze konstatování. Propagace Walkery a jejich videa jsou velmi lákavá, ale to není vše.