Sab goblin 700

Opravdu větší kousky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
boZZda

Re: sab goblin 700

#226 Příspěvek od boZZda »

Howking píše:
boZZda píše:Příště pastorky zevnitř hezky zbrousím, aby šel hladce.
- nebrus! Když jsem měl pastorek volnější - ani žádná znatelná výrazná vůle tam nebyla, tak když jsem pak ten pastorek sundal, tak pod ním byla upa vibrační rzi - zvoní to pak na te ose a likviduje kolo-řemen

Musel jsem brousit, krom toho už je ubroušeno. Teď jde pastorek nasadit hezky hladce. Je to na řemen a tak si mohu dovolit víc, než kdyby to byl pastorek na ozubené kolo.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
swalko

#227 Příspěvek od swalko »

No ale je to radost ked to konecne povoli co? Mohol si to kludne jemne zbrusit, ked to robis s rozumom, ved to muselo aj tak stacit len velmi malo zbrusit. Vyzera ta Xera rovnako ako 4530? Ak nie, daj fotku :D .
rcblog.houseofcode.eu
boZZda

#228 Příspěvek od boZZda »

swalko píše:No ale je to radost ked to konecne povoli co? Mohol si to kludne jemne zbrusit, ked to robis s rozumom, ved to muselo aj tak stacit len velmi malo zbrusit. Vyzera ta Xera rovnako ako 4530? Ak nie, daj fotku :D .

Vypadá na první pohled stejně. Jen prý tam je lepší drát s více mědi nebo co a prý ještě magnety trochu jinak rozmístěny. Nevím, nemám oba modely vedle sebe, abych porovnal.
Možná to je jen reklama a je to stejný motor jen s tetováním. Já si myslím, že budu spokojený tak či onak. Xera rulez!

Jo jsem rád, že to povolilo. Ani nevíš jak. Trochu jsem to zbrousil a je hotovo a teď jde hezky tam i zpátky. Prostě jsem udělal hloupost. Holt poučení do budoucna. Ale pastorek šel na hřídel sice ztuha, ale šel zatlačit prstem. Už to mělo být varování. No a když jsem sundával pastorek, tak hřídel má plošku po celé své délce a trochu si zbrousila uvnitř hliník pastorku a zadřelo se to. Zkušenost je k nezaplacení. Příště budu chytřejší :wink:
bavarianDemon 3X a 3SX
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#229 Příspěvek od pkotatko »

Tak co ? Uz probehl zalet ?
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
boZZda

#230 Příspěvek od boZZda »

Dnes jsem nespal :)

Postavení heliny byla fakt rychlost. Jenže asi 3x tolik mi trvala instalace elektroniky. Už to mám vše, ale zjistil jsem, že nemám lepící sucháč, takže nemůžu přidělat baterky. Zkusím něco vymyslet, ale raději to odložím, než bych to rozbil kvůli kravině.

Za chvíli natočím video "prohlídka Goblina" a hodím to na trubku. Alespoň něco, když už ne let.
bavarianDemon 3X a 3SX
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#231 Příspěvek od pkotatko »

A Pecka na Sestce nema ? Koukej tam mazat a do vzduchu !
psena
Kontaktovat uživatele:

#232 Příspěvek od psena »

Jo, prece nezastavis rozjetej vlak kvuli takove malickosti, kterou urcite dokazes resit :D
boZZda

#233 Příspěvek od boZZda »

Tady je teď šílený vychr a žene se bouřka, takže stejně smolík.

Rychle jsem udělal krátké video. Podívejte se na něj doku ho nesmažu :wink:. Budu dělat lepší a detailnější, ale tohle jsem udělal v rychlosti jen pro vás...
bavarianDemon 3X a 3SX
MS COMPOSIT
Kontaktovat uživatele:

#234 Příspěvek od MS COMPOSIT »

boZZda píše:Tady je teď šílený vychr a žene se bouřka, takže stejně smolík.

Rychle jsem udělal krátké video. Podívejte se na něj doku ho nesmažu :wink:. Budu dělat lepší a detailnější, ale tohle jsem udělal v rychlosti jen pro vás...

a kde?
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
boZZda

#235 Příspěvek od boZZda »

MS COMPOSIT píše:
boZZda píše:Tady je teď šílený vychr a žene se bouřka, takže stejně smolík.

a kde?

Zaletěl jsem za těch prá let docela dost vrtulníků, ale tohle je po hóóóódně dlouhé době, co se bojím a jsem nervózní. Super :twisted:

Hned jak opadne vítr, tak jdu ven to alespoň zaviset.
bavarianDemon 3X a 3SX
Andros

#236 Příspěvek od Andros »

Vyuzij kazde chvile, protoze predpoved nic moc :?
Protos HC3-SX, T-Rex 600EFL HC3-SX
OPR
Kontaktovat uživatele:

#237 Příspěvek od OPR »

No, spíš bych mu radil, aby nic neuspěchal. Co na tom sejde jestli vrtulník zalétá dnes nebo zítra.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od pkotatko »

Koukam, ze Pavel je nejak duchem nepritomen. Tak to davam za nej. Doufam ze me nezabije. Nevi o tom. :wink:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QAgwK10r1kM&feature=player_embedded#![/youtube]
boZZda

#239 Příspěvek od boZZda »

Díky Petře.

Každopádně jsem se vrátil z pole a dal jsem dva oťukávací lety na 1800ot/min a 1900ot/min.

Vůbec jsem nesahal na bezpádlo, jen jsem tak visel a dělal pomalé osmičky. Vrtulník je na 1800 naprosto neslyšný. Jediné co je slyšet je svištění vrtulky. Vrtulník má vůbec takový vtipný zvuk. Na 1900 je pořád hodně tichý a víc jsem zatím nezkoušel. Ale ten zvuk je hodně podobný tomu jak to zní na videích. Takový tichý bzukot.

Listy SAB "Goblin" se mi docela líbily. Kolektiv i cyklika zabírala jak bych si představoval. Uvidíme jak se budou chovat při 3D. To mám ale ještě 8 letů před sebou. Dal jsem si 10 letů pomalých osmiček a kontrolování vrtulníku po každém přistání. Nechci nic uspěchat.

Každopádně se tváří velmi lehounce a poslouchá jako hodinky. Zatím víc info nemám. Jak vytáhnu někoho, aby se šel se mnou podívat, tak mu dám do ruky kameru.

TRex 700 jde do kouta a Goblin rulez :twisted: Už jen ten zvuk mě uvádí do transu.
bavarianDemon 3X a 3SX
swalko

#240 Příspěvek od swalko »

Video super! Ja zabiaka moc nemusim, ale premyslene to teda maju fakt dobre. Nebojis sa o tu elektroniku zo spodu?
rcblog.houseofcode.eu
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“