Turnigy TGY-i6 AFHDS

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
mentol

Re: Turnigy TGY-i6 AFHDS

#226 Příspěvek od mentol »

Všechny tři nové přijímače jsem nabindoval na pátém čísle modelu. A vše je v pořádku!!

Mám firmware: FlyPlus 1.7.5 21/01/18 s maximem možných 15 čísel modelů, které můžu do rádia uložit. Bohužel nemám momentálně čas se věnovat testování, po které číslo uložení modelu je to ještě funkční.

Používám i jeden přijímač GR3E, ..... také ještě jeden 9X8C které žádnou telemetrii nemají, .... tak ty asi přesunu na ty horní čísla modelů, .... kde to bude jedno, a už žádný alarm nějaké nesmyslné hodnoty mne nebude otravovat. :D :D

Na desátém čísle modelu již nějakou dobu používám FS-iA10B, a tam je vše v pořádku. Tak večer mne ještě čeká otestovat 11 a 12 číslo uložení modelu.
No v každém případě je to zajímavé. A poněkud omezující, ......
Karel
-----------------
lítám v tom pro radost
blembondo

#227 Příspěvek od blembondo »

Možná se pro Flysky Fs-i6 blýská na lepší časy.Podařilo se rozjet er9x v tomto Tx.Pokud se to dotáhne do zdárného konce může to být zajímavé.Od posledních dvou příspěvků.
https://openrcforums.com/forum/viewtopi ... start=3090
YenyaKas
Kontaktovat uživatele:

#228 Příspěvek od YenyaKas »

mentol píše:Všechny tři nové přijímače jsem nabindoval na pátém čísle modelu. A vše je v pořádku!!
(...)
Na desátém čísle modelu již nějakou dobu používám FS-iA10B, a tam je vše v pořádku. Tak večer mne ještě čeká otestovat 11 a 12 číslo uložení modelu.
No v každém případě je to zajímavé. A poněkud omezující, ......

Nojo, on ten mikrokontroler v FS-i6 je opravdu maličký, a paměť na ukládání dalších věcí (alarmy, subtrimy kanálů vyšších než 6, atd.) se hledala docela těžko. Možná že skutečným limitem bude 12 modelů.

Každopádně co nefunguje už teď, tam bych si netroufl další model dávat, byť s netelemetrickým přijímačem - kdoví co dalšího pro jiný model tam ten firmware uloží, a pak se budeš divit, jak se ti nastavení jednotlivých modelů budou ovlivňovat.
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“